Ohra-broilerivuoka

Kuinka kaunista onkaan katsella jääkukkasia talvipakkasella. Laittaa nenä ulos ja antaa pakkasen kipristellä nenänpäätä. Sitten äkkiä lämpimän kaulaliinan suojiin ja tuntea se lämmin henkäys. alkaa kikatuttaa väkisinkin. Ja kas kummaa, pihapuussa kirmaavat pikkulinnut. voisinpa minäkin olla yhtä huoleton ja lentää niiden kanssa kilpaa. Harmi, etten kuitenkaan voi edes ruokkia niitä, koska se on pihassamme kiellettyä. :(


Tänään on postipäivä ja lähtee maailmalle yks jos toinenkin lähetys taas. toivottavasti ilahduttavat saajiaan. ensi viikollakin on postitettavaa, mutta ne ovat sitten sen ajan asioita. Postiasioita odotan tälle päivää siksikin, että saan paketin hakea postista. Et ikinään arvaa, mikä siellä on minulle! :)
Joo, Tuula, ei saa kertoa! ;D Arvatkaa!

Saapa nähdä, tuleeko tänään yksi lahjakortti vaiko ei. Sain viime marraskuussa tunnustusta positiivisuudestani ja luvattiin lahjakortti siitä hyvästä. Kyselin meilillä viime viikon perjantaina, että mahtaakohan se olla kadonnut matkalle, kun ei ole näkynyt. Sain maanantaina meilin, että perjantaina oli postitettu ja pitäisi olla alkuviikosta perilläkin jo. No, nyt on perjantai, eikä ainakaan eilen vielä ollut tullut. Kauanpa se matkalla viipyy...

Toivottavasti viikonloppunne on mukava ja rentouttava. Ja jos ette keksi mitään ruuaksi laitettavaa, niin miten olisi vaikkapa tämä:

Ohra-broilerivuoka


n.700g maustamattomia broilerin suikaleita
1 rkl öljyä
1 tl currya
1/2 tl jauhettua korianteria
ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
1 tlk (n. 425 g) säilykepersikoita
2 dl rikottuja ohrasuurimoita
5 dl kasvislientä
2 dl kermaa

Paista broilerinsuikaleet öljyssä. Mausta currylla, korianterilla, suolalla ja pippurilla ja siirrä uunivuokaan. Lisää paloitellut säilykepersikat ja ohrasuurimot. Kaada päälle kasvisliemi ja kerma. Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin tunnin ajan, kunnes ohra on kypsää. Jos pinta saa liiaksi väriä, peitä se leivinpaperilla.



Hyvää ruokahalua!

Huomasin, että saan hyvin kannustusta rakkaaltanikin tuon askarteluintoni kanssa. Nimittäin keittiöstä löytyi pesty persikkapurkki ja tyhjä kahvipussi. :) Lisäksi pahvipakkaukset on lajiteltu Vilimarikalle ja roskiin erikseen. toisinaan kuuluu, että nyt lähdetään ostamaan Verstaalle uusi ovi hyllykköön tai kaupassa kuuluu, että olisikos tämä minulle sopiva tuote. <3 Hyvä hyvä! Kannustus ja kiinnostus tai tuollainen hyväksyminen onkin tärkeää. Ja sitä samaa saan teiltä ja muiltakin läheisiltäni. Kiitos vaan!

Hyvää viikonloppua kaikille!

Viltsu

p.s. Mitä voisi lahjoittaa sille, joka omistaa jo kissankellon, vanamon, säteet kevätauringon, jolla on talvi ja syys -Kävisikö ystävyys?
Elina Karjalaisen sanoin sanottuna. :)


Kommentit

Tuula sanoi…
:) en kerro en... Toivotaan, että on hyvä. Yllättäen pakkaamisinnossani unohdin kirjelapun, mutta eiköhän ne s-postit sen "korvaa"
Vilimarika sanoi…
Korvaa kyllä! :) Odotan iltaa... Hih hih.. ja sen testaamista. :D :D
Unknown sanoi…
Juu, meilläkin Ukkeli aina kyselee kun esim. jotain pakkausta avaa, että tarviitko askarteluun :D. Tai sanoo, että jätin sen ihan tarkoituksella tuohon, että jos tarttet askarteluun. Ja töissä mulle oli säästetty taas lasipurkkeja :).
Tuula sanoi…
:D nyt on inspis-haasteen ensimmäinen (jatkuva) tehtävä todistetusti suoritettu