Muksa päivä takana

Jos varjot pelottavat, on hyvä muistaa, että juuri ne kertovat auringon paistavan.
Paula Sainio

Olipas tänään kyllä mukava päivä. Ensin sai nukkua juuri niin pitkään, kuin nukutti ja sitten ilman kiirettä nauttia kahvit ja oma rakas oli vapaalla. Sitten menimme kätköreissuille ja vaikka kyseessä olikin rankka urakka, niin kaikesta huolimatta hyvä reissu se oli. Pää tykkää vaikka kroppa pistääkinvastaan. sitä paitsi se yksi kätkö oli niin hauska, että nauratti ihan. :)

Ja kauppareissulla Tiimarin alennusmyynnissä kipasimme. Ihmettelin vaan, ettei leimasinmuste kuulu askartelutarvikkeisiin. Askartelutarvikkeethan olivat -20% kanta-asiakkaille. en kuitenkaan saanut alennusta mistään. No, kaitpa leimailu ei sitten ole askartelua. 

Ruoka oli hyvää kotona. Ihania wokkivihanneksia ja tulista maustetta. Siihen broikkupihviä kaveriksi. Nam nam. Ja iltasella sitten vaniljajädeä ja tuoreita banaaniviipaleita. Sulaneena tietenkin se jäätelö ja laktoosittomana. ;)

Kuvia tältä päivältä tulee myöhemmin. :) Nyt alan pikkuhiljaa valmistautua uuden haasteen tuomiin muutoksiin ja suunnitelmiin. ;) Olkaahan valppaina! Ja hei, tämä voimassa oleva haaste päättyy sunnuntaina, huomenna ja arvontakin on heti maanantaina! Huiii!

Muksaa viikonloppua!

ViliMarika

Kommentit

Unknown sanoi…
Niin mää kattelinkin kun ohi kipasin kävellä bussipysäkille. että ViliMarikalla on verhot alhaalla, siellä sitä vaan nukutaan :). Hyvähän se on nukkua kun nukuttaa. Joo, varaan sulle ne kortit ja käyn heitkohta kattoo vielä yhden kortin lisää sulta mulle.
Riippuu tosin ajasta, millon kävelit... Nytkin on nimitäin verhot alhaalla, enkä nuku. :D Mutta tosiaan aamulla nukuttiin pitempään. Normaalisti ku kello herättää ja sitten ei auta mikkään.
Tuula sanoi…
Nyt en tiedä tuliko kommenttini kumpaankaan Insishaasteeseen, tai tähän?? No, meilläkin oli mukava päivä eilen, siitä blogiin, kunhan ennätän :)
Tuli molemmat viestit. Nykyisin vain tarkistan ne ennen julkaisua. Ja saa mainostaa. =)