Mikä laulaen tulee... Akvaario blogissani!

Kamalan pitkät yöunet takana. Taisipa kello tikittää kahta, ennenkuin nousimme sängystä. Kerrankos sitä ottaa univelkoja takaisin ja nauttii vaan siitä, ettei ole minnekkään kiire, ei tarvitse herätä kellon soittoon tai saa vaan olla siinä rakkaansa kainalossa lämpimässä. Kissakin kyhnötti jalkojeni päällä. Juu, saa nukkua sängyssä tuollainen pieni mies. Ei haittaa. Kyl meillä lakanat pestään tarpeeksi usein. :D

Postikin kolisteli ovella ja tipautteli mitä mielenkiintoisempia kuoria lattialle. Eka oli romanttisen pinkki kuori sydämineen kaikkineen.  Ei lähettäjän nimeä, ei viestiä, ei mitään! Vain sisältö, mikä olikin ihastuttava ja lähettäjän itsensä tekemä todennäköisesti. Kuori sisälsi lisää sydämiä. :) Sydämelle löytyikin paikka heti. Pääsi roikkumaan koivun oksaan. Juu, sisälle, en nakannut pihalle. :D
Kiitos sinulle, kuka lienetkään!

EDIT: varmaankin 3-4 kuukautta meni, ennenkuin alkoi lähettäjä kysellä, sainko kuoren perille. Ensin hämmästyneenä, mistä kyse, sitten hoksasin, että tästä! Se olikin ihan sovittu juttu, mutta ajankohta ei ollut sille lähetykselle tiedossa. Onneksi sain kiitettyä lopulta oikeaa henkilöä!

Sitten tuli iso kuori, mitä tiesinkin odottaa. Phedralle kiitos! Nyt saan atc-kortit järjestykseen. Siis ne saadut. Omanihan ovat loppumassa. Kiitos tammikuun tuplien. :D Nyt voin hyvällä omalla tunnolla siis alkaa tekemään uusia kortteja, koska tosiaankin vanhoille on koti lähes kaikille. Jos nyt joku vielä löytää haluamiaan kortteja vanhojen joukosta, niin huomiseen asti on voimassa tammikuun tuplat. Tarkoittaa sitä, että varatessasi kortin tai kortteja, saat tuplaten niitä minulta. Laitan siis varaamiesi lisäksi vielä tänään ja huomenna yllärikortteja saman verran tulemaan! Ja jos nyt kortit kesken loppuisivat, teen lisää. 

Mutta siis tähän kuoreen...
Phedralta tulla tupsahti korttitaskujen lisäksi kasapäin leimasimia. Osa näyttää ihan uusilta. Huh, onpas taas vara valita. :) 

Ja lisäksi sain myös samassa kuoressa erilaisia korujen osia ja helmiä. Ihan huippu oli tuo muoviputkilo, missä oransseja helmiä. Putkilo itsessään on täydellinen micropurkki geokätköksikin. ;) kiitos Phedra! Vaihtarisi ovat juuri niin ihania, kuin ajattelinkin! Toivottavasti ilahdut saamistasi koruista yhtä paljon. ;)

Ja sitten vielä yksi kuori. Kuvioita niistä stansseista, mitä pari päivää sitten huhuilin. Juuri oikeat perhoset ja lehdet. Huhuilin siis stanssien perään ja sain yhden vastauksen. Henkilöllä on itsellään ne stanssit, muttei ole valmis niitä myymään. Tänään kuitenkin sain häneltä muutaman valmiin kuvion ja sainpa myös kuulla, että hän auttaa minua saamaan ne stanssitkin. :) Jos maanpäällä on olemassa enkeleitä, hän on ehdottomasti yksi heistä! Kiitos K! 
Laitan sinulle postia tulemaan tässä viikon lopussa. Katsotaan, mitä kaikkea kuoreen sujahtaakaan. 


Huomasin tuossa lukijoiden määrän nousseen jo yli 50:neen! mahtavaa! Kiitos paljon! On ilo huomata, että lukijoita on ja että blogini kiinnostaa teitä! Siispä ajattelin laittaa teille kiitokseksi akvaarion blogiini. :) Akvaarion löydät tuosta blogin oikeasta reunasta ylhäältä. Siellä on 6 kalaa ja ne tarvitsevat ruokaa. Saat siis halutessasi klikata hiirellä sitä ja antaa niille ruokaa. :)

Mukavaa keskiviikkopäivää!

Viltsu

Kommentit

tuija sanoi…
Kyllä sait tosi mukavaa postia. Täällä on olkapää jo vähän paremmassa kunnossa. Aamulla tein oikein pitkän punttijumpan noille käsille.
Kiva kun kävit vierailulla :) !!
Oletpa saanut mukavaa postia. Nuo leimat ovat huippuja. Syötin kaloja - olivat jo nälkäisiä.
Unknown sanoi…
Nyt mä jäin koukkuun tuohon kalojen ruokintaan :D