Maustepurkkien tuunaus osa 2


Muistatko viime vuodelta, kun esittelin Verstaalla maustepurkkien tuunausta? Decoupage-tekniikalla tein kaikki maustepurkit uuteen kuosiin. Iso urakkahan se oli, koska purkkeja ja mausteita meillä on paljon ja halusimme kaikki purkit samaan muottiin. Toki ne ovat eri firmoilla eri mallisia, mutta nyt väritys olisi samanlainen kaikissa pieniä korkkien eroja lukuunottamatta. 
Nyt eilen sitten aloitin ja tänään lopetin tuunausprojektin toka osan, eli oli uusia purkkeja tuunattavana.



Tuo tuunaushan tapahtuu siten, että puhdas pinta purkista lakataan Decoupage-lakalla siitä kohtaa, mihin paperi laitetaan. Sitten paperileikkurilla leikattu suikale servettiä siihen lakan päälle varovasti, tasaisesti. Pikkuhiljaa alan siveltimellä ja decoupagelakalla sutia servettiä kiinni purkin pintaan. Pikkuryppyjä sain tehtyä, koska en osaa niin sileästi ja tarkasti tehdä näillä siveltimilläni. Ei haittaa. 
Servetin toiselta puolen piti ottaa se valkoinen toinen kerros pois!!! 
Sitten kun servetti on kiinnitetty ja tarkistettu, että reunatkin tiiviisti liimautuneet, niin annetaan kuivua hyvin. sitten korkille sama homma. 
Tänä aamuna tein etiketit ja lakka pintaan niihin samalla, kun uusintalakkaus koko purkille. Antaa kuivua ja se on sitten siinä.

Joko olet osallistunut "Inspis-haasteeseen"?
"Korttisirkuksen" sponsoroima palkinto näyttää tältä:
Lisäksi "extra-haaste", jossa palkintona tällainen pakkaus:

Äänestysarvontaa "täällä", jossa palkintona:

Tämä kaikki siis todellakin Inspirationissa!

Lisäksi suosittelen tutustumaan seuraaviin sivuihin:

Parhaillaan Design teamina työskentelevän "Mökkihöperön pöperöihin".

"DT-hakuohjeisiin", jotka ovat haasteen lopussa. Hakuaika seuraavaan haasteesen meni jo, mutta nyt haetaan sitä seuraavaan!!! Ja myöhempiinkin! Eli aikaisintaan kuukauden päähän!  Sinulla on siis suuri mahdollisuus olla seuraava palkittu DT yhden kuukauden ajan, yhdellä työllä. Se ei ole vaikeaa edes.

"Inspis-kaupassa"on nyt alennuksessa Murusen korut! Kaikista euro pois!

"Leimasimeni"-esittelyyn tulee koko ajan lisää kuvia. Myös "stanssini"-esittelyssä on muutoksia.









Kommentit

Unknown sanoi…
Kiva kun muistutit tästäkin askartelutyylistä. Hitsi, en ole vielä sitä hebkarijuttuakaan toteuttanut, TÄNÄÄN teen sen ja monta muuta juttua. Apua, miten ehdin, kun pitäs leipoa, jumpata, lenkkeillä, askarrella. Antakaa lisätunteja tähän(kin ) vuorokauteen :). Ei sulla ois ViliMarika myynnissä lisätunteja vuorokauteen Inspiskaupassa... :D
Vilimarika sanoi…
Hmm.. Itsekin tarvitsisin lisäaikaa toisinaan, kun tuo Inspis iskee. Saisikohan siihen matskua postimyynnistä, jotta tekisin arkipäivään pari tuntia? ;D