Langennut enkeli?


Tänään  kävimme pienen reissun tekemässä. Juu, siis reissut ovat kivoja, mutta eivät nämä tällaiset viralliset toimitukset. Pyh. Meinasin kesken päivää poistua paikalta vessan puolelle, kun aamupalana nauttimani räiskäle mansikkahillolla meinasi kurkistaa suun kautta ulkopuolelle. Vaan siinä tiedostaen asiat, siirsin samalla ajatukseni pöytäliinan koukeroihin ja omaan hengitykseenikin ja sain kuin sainkin hillittyä olotilaani loppuun saakka. Pahoinvointi on osa elämääni. Jatkuvasti. :(

tuo risti-kuva ei kyllä ole asian kanssa missään kytköksissä. Tuon kuvan otin tässä viime viikolla, kun kävimme tonkimassa taas muutaman kiven ja kannon kolosen. ;) samalla lankesimme ristin juurella lähes makuuasentoon. ;) Mutta enempää en voi kertoa, koska mahdolliset muut samojen hommien tekijät eivät saa saada liikaa vihiä ja toisaalta ei-geoilijat eivät saa saada vihiä siitä, mistä tuhota kätköpurnukat. Kaikkeen sitä pääseekin tässä harrastuksessa. :)

Oi, tänään sain postitse ihanuuksia! Kuvaa en ole vielä ainakaan ottanut, mutta tuli Taika-lehti, nauhoja, kuvia, koristeita, kakkupapruja... Kiitos mm. Korttisirkus TAAS! Lisäksi kävimme ruokaa hakemassa lähiSubista, koska siellä oli kaksi yhden hinnalla, joten ei tarvinnut ruokaa enää laittaa. Ja kipastiin pikaisesti Tigerissäkin ja sieltä sain mukaani koruiluun kaikenlaisia tarvikkeita ja Clas Ohlsonilta vielä koukkuja... juu-u! Koruiluun! :D 

Nyt Murunen rapistelee sipsipussin kera eteisessä, joten menen osingolle. 

Moro!

P.s. Tiedote! Tänään lähti postia tulemaan taas! 



Kommentit

Tellihani sanoi…
Saatoinpa tunnistaa kuvan ristin.. ;)
kurkistin blogiasi ja tämä ei ole ainakaan asuinseuduillasi. =) toki voit tunnistaa sen jostain muusta syystä. Toisaalta, samanlainen risti lienee monissa paikoissa. =)
Tellihani sanoi…
EI nykyisellä asuinpaikallani, mutta edellisellä. Seinä ja risti yhdessä ovat melkoisen tuttu pari, itse en ainakaan ole muualla törmänny ihan vastaavaan. Mikäli tämä on luulemani risti, olen sen "alla" työskennellyt reilun 5 vuotta. Osaatko sanoa saako tähän kuvan ristiin valot?
Sen verran tarkasti tutkittiin, kätkön takia, tuo risti, jotta osaan sanoa, ettei siinä ainakaan enää ole mitään sähköjohtoja tms valopiuhoja.