Kyselyä pukkasi


1. Mitä söit ja joit viimeksi?
Join kupposen maitokahvia ja söin jyväisän voileivän juuston ja leikkeleen kera.

2. Mimmonen rahapussi/kukkaro/lompakko sulla on?
Tekonahkainen, tavallinen ja tummanvihreä. Sain sen lahjaksi joskus. Siksi se on käytössäkin. Itse jos olisin ostanut, väri olisi ollut jokin muu. No, tilava se ainakin on. Ja kestävä.
3. Luetko kirjoja ja jos, niin minkä luit viimeksi?
Luen kirjoja. Tällä hetkellä vain on taukoa. En jaksa ja jouda ja viitsi ja ja ja... Mutta viimeksi luin Jonkun Tess Gerritsenin kirjan. Odottamassa on kasa kirjoja tuossa. Luen jännäreitä ja tositarinoita, ihmiskohtaloista ja kaappauksista jne.

4. Mitä kattot telkkarista?
Mun periaate on, etten ala seuraamaan mitään sarjoja, koska muuten päivät pitkät pitäisi olla telkkarin ääressä vain, ettei jää jälkeen niissä tapahtumissa. siispä ainoa sarja, jota seuraamalla seuraan, on Salkkarit. Lisäksi katson Uutiset ja joskus jonkun leffan ja dokkarin.

5. Pieni vihree mies tulee ja lupaa lahjottaa sulle yhden huonekalun ilmatteeks. Itte saat valita, ni mikä se sitte olis?
Sänky patjoineen! Sellainen 160senttinen ja jämäkät patjat. Sellanen on oikeasti hakusessa, koska tuo "vanha" sänkymme on liian pehmeä selälleni. Se taas johtuu siitä, että ostin sen ennen selkäleikkausta ja silloin piti olla pehmeä sänky. Nyt taas pitäisi olla jämäkkä. Ja ei, tuohon ei voi vaihtaa pelkkää patjaa. Tulee halvemmaksi hommata koko paketti.

6. Minkä värinen tiskiharja sulla on?
Kissan astioille on punainen ja ihmisten astioilla lime.

7. Siirrytään makkarin puolelle.. (älä ny mittään semmosia kuvittele) Mimmonen tyyny sulla on, vai onko niitä useampi? 1? 2? 3?
Se on sellainen  täytettävä ja muotoiltu Dugem-terveystyyny. Tosi näppärä, hyvä. Saa täytettyä just eikä melkein itselleen sopivaksi. tollaset meillä on kummallakin. sitten on jätti-isot tavalliset tyynyt lisäksi, mitä käytetään lukiessamme.

8. Onko sulla tallesa joku lelu omasta lapsuudestas, ja jos on niin mikä?
(Jos niitä on useempia, ni mainitte pari - kolme tärkeintä.)
Onhan mulla. Luettelen kaikki, koska niitä ei montaa kuitenkaan ole. Yksi nukke, yksi nalle, yksi iso pehmolelu ja helmitaulu sekä soittorasia.

9. Kuka on MacGyver?
Hän oli lapsuuteni sankarihahmo. Nyt jo vanha pappa, jos edes elossa enää. 

10. Jos sun pitäs yks viikko syödä yhtä ja samaa ruokaa, ni mitä se olis?
voi kuule, on sitä pastaa ja puuroja syöty pitempäänkin, kuin viikko, koska oli pakko. Mutta jos nyt saisin valita ihan kaikista herkuista, niin valintani olisi..hmm... Siis ei mitään muuta? Eli ei kannata sanoa mansikat, koska tulisin kipeäksi... siispä... Margarita-pizzaa! Kun ei oikeastaan hedelmäsalaatillakaan jaksa pitkälle...

11. Ja sit seuraavalla viikolla sulla olis vaan yhtä juomaa, aamusta iltaan sitä samaa, ni mitä se sit olis?
inkiväärijuomaa!

Tämä kysely lähtee nyt eteenpäin ja sen saavat seuraavat kolme henkilöä:

Kommentit