Kuvia, kuvia...


Tällaiset maisemat siintävät meillä ikkunasta. Talviset kuuset lumipeitteen alla. Auringon kajastus latvoissa. Tuosta kuvasta puuttuu vielä taivaan sineä vasten kirmaavat pikkulinnut. Niitäkin on usein pihapuissa. Oravainen kujeilee käpy suussa ja toisinaan saattaa pupuperhekin käydä moikkaamassa.


Ei uskoisi, että asumme kerrostalossa, kaupngissa. Eihän? Näin kauniit maisemat ja silti rauhallista ja hiljaista. Kevään merkeissä vain huomaa äänten lisääntyvän, kun mopopoika-parvi ajelee ohitsemme. ja tämä kaikki niinkin lähellä metakkaa ja riitelyä, kuin mitä naapurirapusta tai naapuritalosta kuulee. Kuulee? No, ei sinänsä meille kovinkaan hyvin, ellei kesällä ole ikkunat auki. Tämä on rauhallinen porras, rauhallinen koti. 
Niin, voin sanoa noin, koska naapurimme pikkulapsi "muutti" toiseen huoneeseen. Nyt se kiroilu ja äidin haukkuminen ja muu mekastus on loppunut. Se, mitä rakkauden osoituksia kuulee enää uusilta siihen huoneeseen muuttaneilta aikuisilta, on hyvin vähäistä. Ja se on rakkautta se vain. ;D


Lupasin tossa viime viikonloppuna kuvia aivan mahtavasta kätköpurkista. Tässä se nyt on! Siis ihan mielettömän hauska!

Ei nimeä, ei sijaintia, ei edes kaupunkia! 
Mutta jossain maailmassa tämä tällainen on. Ihan huisin hauska!


Tollasella vaijerilla sen kelasin toist´puole kallion rotjaketta. Sieltä se tuli, sinne se takaskin meni. :D


Mua pelotti... Oltiin aika korkeella ja ihan tossa reunalla. Mutta pyllymäkeä uskalsin alas laskea. :D

Tällaisia harrastuksia täällä.

Kommentit

Teea.K sanoi…
Minäkin oon miettiny tuota kätköilyä mutta se on vaan jääny kun ei oo ollu vara ostaa sitä gps- mikä lie laitetta. Sen verran tiiän et tässä ihan meijän lähellä on ainakin yks kätkö. Ihana tuo teidän löytämä kätkö.
Maca sanoi…
Kaunista on, siellä siis harjoiteltiin laskiaisen varalle!
Unknown sanoi…
Onpa tosi hauska kätkö ja mietipä, että joku on sen ihan itse väsännyt, sinne vienyt ja asentanut :D.
Riina, näitä on niin moneen junaan ja monissa eri asemissa että et uskokkaan. :) tämä ei ollut ainut laatujaan, mutta pitkästä aikaa taas tätä lajia ja omalla tavallaan tietty erinäköinen. Mutta tosiaanvastaavia on nähty ja aina hymy huulille saatu. :) mielikuvitusta tosiaan toisilla. Ihan hassuja kaikkia. :)