Henkari-kisan voittaja ja oikea vastaus

Henkari-pikakisan osallistujamäärä yllätti! Kiitos paljon kaikille osallistujille. Tuon kisan tarkoitushan oli sekä ilahduttaa teitä, että samalla katsoa, kuinka moni lukee tekstit loppuun saakka ja huomaa arvonnan siellä olevan. ;)

Osallistujia oli siis useita. Tässä teidän vastaukset, jotka erosivat toisistaan aika paljonkin:

Riina: 25
Nanna: 27
Teea K. : 21
Tarja O.: 25
Tuula: 27
Maca: 26
Stiina: 24
Pia: 24


Aika hurjan monta eri lukua! Ja oikea vastaushan olisi ollut kaikenkaikkiaan otsikko mukaan lukien ja kaikki HENKARI-sanaiset sanat laskien 26.
Oikeita vastauksia näyttäisi olevan tasan 1 kappaletta! Ja sen antoi Maca.
Kisassahan piti laskea siis KAIKKI, kuten siellä sanottiinkin, joten kaikkeen kuuluu otsikkokin.
Macalle lähtee lupaamani palkinto, mikä näyttää tältä:


Onneksi olkoon Maca! Osoitteesi minulla on, joten laitan postia tulemaan. 
Ja hei, tekases Lotto! ;) Taidat olla onnettaren suosiossa.

Kommentit

Nanna sanoi…
Tää oli tosi hauska arvonta:) Kyllä niitä tuli laskettua ja laskettua ja eipä ollut niin helppo kuin olisi voinut luulla. Onnea voittajalle!
tarja.o sanoi…
onnea macalle:) vitsinpimpulat unohin otsikosta laskea henkarin:)))
Kotilaiska sanoi…
Vai on sitä oltu "ikkuna" ostoksilla Elloksessa. Ei oo huimaavat sun haavees ja silti ne on sun tavoittamattomissa, on se niiiin väärin.
No yhen haaveen joskin tosi vähäisen voin toteuttaa, laitan sen merenneitokortin sulle jemmaan, toivottavasti vaan muistan missä se jemma on :) ja toinenkin toiveesi valmistuu kyllä kunhan tartun toimeen, kaulus on jo valmis hah-hah-haa ja se on jo paljon se
no, kaikkea ei voi saada. Osan vain ja toisaalta enpähän huku materiaan. :)
Pääasia, että joskus saa hemmoteltua itseään ja rakkaitaan ja vaikka vielä ystävillekin riittäisi sitä hemmottelua joskus edes.
Kiva saada se merenneito laulamaan kaunista ja viettelevää säveltä kansiooni. :) Ja mitäpä sinulle saisi olla vastineeksi?
Oi, taitava sinä! Kaulus on jo tärkein osa, että pysyy päällä! Siitä se lähtee! Loput onkin extraa siinä. ;D
Tuula sanoi…
Se poncho oli upean näköinen. Oletko sattunut sitä yhtä tyynyä löytämään??? Jos et, niin laita taas kerran osoite mulle s-postiin ;)
Nyt en äkkiseltään edes muista, mistä tyynystä on ollut puhe? :S Tarkoitatko poncholla tuota Elloksen kuvaa?
Eiku joo! Nythän mä sen hokasin!!! :D
Maca sanoi…
Palkinto tuli tänään, kiitos kiitos, en edes hoksannut voittaneeni.Kyllä onni on tosiaan minua suosinut, tuntuu ihan hyvältä, kun on näitä kuvallisia ongelmia ollut niin paljon.
No mutta sittenhän se tuli oikeasti yllärinä. :) Hienoa! Kävin tosin blogissasikin jättämässä asiasta viestiä, mutta se taisi hukkua siinä sinun kuvajupakassa muiden ongelmien sekaan. Pääasia että posti tuli ja olet iloinen siitä. :)