Aromiaa

Sain jokin aika sitten ystävältäni maistiaisiksi Nesquickin pikakahvipakkauksen. Koko härdelli oli kreikan kielinen, joten piti hieman arpoa, miten tämä toimii, mutta hyvin se sitten onnistui, kun avasin pakkauksen. 

Muoviin paketoitu muovikuppi muovisella kannella ja muovipillillä. Lisäksi 2 pussia jotain jauhetta ja 2 pussia jotain toista. 

Heitin jauheet kupin pohjalle ja keitin siihen vettä sekaan. Näinhän sen tekisin pikajauheilla.
Sekoitus ja katse kuppiin. 

En kuitenkaan kotioloissa niitä muovihärpäkkeitä tuota kuppia enempää laittanut. Mielummin maistelen pikakahvini tälleen hörppimällä reunalta. 
Näyttää enemmänkin laihalta kaakaolta, kuin kahvilta. Tuoksu kuitenkin kertoo, että kahvi on kyseessä, joskin jokin keinotekoinen tuote.
Ja varovainen maisto... Huh! 
Maku on sitä, miltä se näyttää ja tuoksuukin. Otappa tuosta selvää, oliko kyseessä sittenkään kahvi vai kaakao vai kenties kaakaokahvi? Maun perusteella se ei ole oikein mitään niistä ja kuitenkin vivahde kaikkeen tuohon. Huh ja huh. Juotua tuli, mutta en ostamaan kävisi. Muoviroskaa tuli ihan kiitettävästi. Tosin pesin astian ja jemmasin jotain retkeä varten. Tiedä vaikka... Mutta liian kuumaa ei saa juoma olla, sillä tuo kuppi ei ole kovin paksu. 

Aromiaan liittyen tein myös atc-kortin, joka olisi tarkoitettu Runebergin päiväksi. Julkaisen sen kuitenkin nyt tässä samalla aiheeseen liittyen. :)


Eli Aromia-haasteeseen: Oodi Kahville; aika pysähtyy.

Kommentit

Unknown sanoi…
Juu, se oli mielenkiintoinen kokemus :). Itsekin testasin tuon juoman. Sen kaiketi pitäisi olla frappea eli kylmä juoma. Itse siis laitoin muovimukiin kylmää vettä ja mitähän mä muuta tein, jokatapauksessa hirveä vaahtohan siellä purkissa kannen alla oli, eikä se oikein mahtunutkaan sinne. Kreikankieltä olisi ollut hyvä vähän osata :).Mutta tulipahan kokeiltua :).Juu, aamukeksiä-juttuhan tuo Buzzador-homma tällä kertaa on :).
RaijaAnnikki sanoi…
Hyvältä se näytää. Korttisi on myös tosi kiva eli samat sanat, hyvältä näytää.
Alkoipa tekemään mieli kahvia.
Ei kahvi maistu samalta muovimukista kuin tavallisesta mukista. Minun kahvini muuten pitää olla vahvaa.
Funchis sanoi…
No mutta, ihan kuin olisin tätä jo kerran kommentoinut, mutta ilmeisesti en. Juu olen tämän jo huomannut silloin kun tämän laitoit. Kiva kortti. Tulee fiilis, että siinä joku on kahvikuppi kädessä hörppimässä, muistelee lapsena.... ja aika kuin pysähtyisi. Hyvä ! Kiva että vielä muistit, kun ed. oli pitkä väli. Nyt tuleekin sitten vähän tiheämmin näitä määräpäiviä.