Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on heinäkuu, 2012.

Enkelilleni

Tunnen sisäisen voimavarani kasvavan hiljaa, pienissä sykleissä, kuin itsestään. Jokainen sydämen lyönti antaa minulle lisää voimaa jaksaa, lisää voimaa elää. Nauttia tästä päivästä ja iloita. Iloita siitä, että olen olemassa. Iloita siitä, että saan nähdä tuon lumisateen ja vaihtuvat vuodenajat ja iloita siitä, että saan olla minä. Juuri minä ilman mitään esittämisiä. Olen innostunut, inspiroitunut, toiveikas ja halukas tekemään jotakin uutta. Kokeilemaan taitojani. Askartelemaan kaunista.

Kun katson taaksepäin menneisyyteeni, näen pimeää. En saanut olla minä. En toteuttaa itseäni tai unelmiani. Vain pieniä hetkiä iloa ja onnea. Enemmän mustaa ja synkkää, kuin yhden ihmisen koskaan tulisi joutua kärsimään.
Miksi? Miksi minä? Sitä en ehkä koskaan saa tietää...

Siksi, juuri siksi haluan mennä eteenpäin. En rynnätä suinpäin syöksyen uuteen, vaan hiljaa, harkiten ja riskejäkin ottaen. Nauttien jokaisesta päivästä ja nauttien jokaisesta uudesta seikkailusta, joita sanotaan vi…

Tarinani fyysisestä kivusta

Olen nainen, lähempänä jo 40 vuotta. Minulla on synnynnäinen tauti, joka havaittiin aikuisiällä ja nyt viimeiset nelisen vuotta olen ollut tämän takia sairaslomalla. Olin töissä  mieleeni tuli alkaa vaihtamaan ammattia ennen, ennenkuin on liian myöhäistä.
Olinkin jo silloin myöhässä.

Tilani alkoi paheta ja kivut kasvoivat kasvamistaan. Aiemmin olin selvinnyt lähestulkoon täysin ilman sairaslomaa. Nyt se samainen sairasloma jatkuu yhä! Aiemmin kivut olivat vaihtelevia. Ne alkoivat ollessani n. 14 vuotias. Joskus vihlaisi ja lihakset menivät lukkoon. Hierojalla aloin käydä satunnaisen säännöllisesti. Ei minua sen kummemmin tutkittu tai hoidettu. Skolioosin piikkiin laitettiin. Nuori ihminen.

 Parikymppisenä Alettiin tutkia tarkemmin pikkuhiljaa. Lääkäri tuumasi, että tämä sairaus, jolla ei ole nimeä, vie minut myöhemmin pyörätuoliin. Halvaantumista ei voi estää! Jippii, joo! Ei kiva.
Kivut lisääntyivät, tihenivät vuosi vuodelta ja samaten vapina. Jossakin vaiheessa piti lo…

atc-kortteja

Iltapuuhasteluna atc-kortteilua. Kaikki ovat vapaita vaihdettaviksi.
Fruity summer


sinut tahdon kokonaan

Fly Butterfly

Kortit ja lahja?

Korttisarja

Avaimenperä ristillä ja helmillä

Miehet rannalla

Tein hieman erilaisen biitsi-kortin. Miehet rannalla. ;)

Kortti on 2-osainen.

200 täynnä!

Jippii!
Nyt on yli 200 geokätköä löydetty! Ihan mahtava fiilis tänään, kun kaikki mitä lähdettiin hakemaankin, löydettiin! Yksi sellainen, mistä on kirjoitettu, että on vaikea, tosi hyvin camottu(naamioitu) ja sitten sellainenkin, mikä vaati hoksottimia, eikä suoraan koordinaatteja ollut sinne purkille. Ja tietty se, mitä oltiin aiemmin jo haettu ja nyt vasta löydettiin.
Kelpasi tulla kotiin, tehdä savun makuista ruokaa ja jälkkäriksi jäätelöä!

Nyt väsynyt, mutta onnellinen Viltsu painelee sänkyä kohti ja nukkumaan. Hyvää yötä, maailma!

Onnekas olen mä

Huomenta, kaunista! Tiedän, että Vuodatus toimii peruspiirteittäin. Kirjoitus ja lukeminen onnistuu. Mutta kuvat eivät näy, kaikki ainakaan. Siellä näkyy vain muutama kuva. On siis edelleen hankala esitellä koruja, kortteja tai muutakaan kuvallista pelkillä sanoilla. Siksi edelleenkään en ole siirtynyt sinne. Ja mikäs tässä ollessa Bloggerinkaan puolella, kun alkoi niin hyvin muokkautua mieleisekseni tämäkin blogi.
Kotilaiskalle iso kiitos postistasi! Migreenin kourissa ehdotin, että valitsee minulle jonkun atc-kortin chaplinin tilalle, vanhoista, ihan mikä tahansa. Kun kuoren avasin, sieltä putkahti UUSI kameli! "Erämaan laiva"
Että tykkäsinkö?! TOTTAKAI! Kuoreen oli sujahtanut myös kaikenlaista ihanaa matskua askarteluun. Pikku pikkuruisia heppoja, joita en ole ennen nähnytkään. Katsotaan, millainen villihevoslauma niistä tulee aikanaan.
Eilen kävimme tutkimassa kätköpurkkimme ja olipas hyvä sattuma, että eilen just menimme, sillä logivihko oli yhtä vaille täynnä! Ei kuk…

Kortteilun satoa

Tässä muutamat kortit, jotka tein Koukussa kortteihin sivuston haasteisiin ja nyt sitten julkaisen ne täälläkin.


Iskälle-kortti, vaikka isänpäivään onkin vielä aikaa.

Sininen keiju-kortti.

Vintage-morsian. Mielestäni kaikkien hääkorttien ei tarvitse, eikä pidäkkään olla Sulho ja morsian-teemalla.


virkattu ruusu-kortti. Kortti on puolet A5-koosta, joten ruusullakin on kokoa! Ei, en osannut itse tuota virkata. Kiitos kuuluu Leikkihoitajalle.

Kiitän myös Tarja O.ta jonka kanssa oli atc-vaihtoa! Sain tänään ihanaa sälää...


Ja ne kortit!

 Aiheena oli norsu...


"Sirkuksesta karannut"
Toisena aiheena kameli...

"Väsähtänyt"

Ja kolmantena Tiikeri...
 Iso kiitos Tarjalle kaikista! Kortit aivan ihania, juuri sitä, mitä kerään ja tykkään! Eiköhän noillekin löydy paikka runokirjassa, tai sitten ihan jossakin muussa käypäsessä paikassa. ;)


kortteja tehtailtu

Migreeni sen kun jatkuu... Ja kaiken lisäksi huomenna on ne häät. Vaatteiden kanssa olen venkslannut, silitys alkaa tänään. Ollakko hyvä mikä yläosa ja mikä alaosa, millainen vyö vai huiviko ja entäs kengät... Tyypillisiä naisten huolia. Hohhoijaa! Tulis pian se "mökkireissu", niin ei tartte meikata, ei miettiä vaatteita eikä muutenkaan ulkonäköään. On vaan hiukset pörröllään ja kumpparit jalassa.

Eilen suorastaan järkytyin, sillai positiivisesti, kun postipakettikortti tuli. 1,4 kiloa! askartelumateriaalia! Voi luoja! Ja minulle! Että kiitosta vaan! Alan korvaukseksi värkkäämään "kostotoimenpidettä". ;) Ihan viatonta sellaista, kivaa ja toivon mukaan mieleistä.

Juu, olen askarrellutkin...
Katso vaikka!
Näitä atc-kortteja tein Kotilaiskan haasteeseen...


"Sadan vuoden uni" Tuohon korttiin käytin osittain myös kyniä ja piirtelin ja värittelin niillä.

"Pieni unikeko" tässä sitä extraa on sideharsovaippa pienen unikeon ympärillä.

Kierrätystä kort…

Migreenin siitä saa, kun kaupalla käy?

Huomenta, päivää ja hyvää iltaa!

Hiljaista tuntuu olevan, kesällä. Ei kommentteja, ei uusia päivityksiä.. Ihmiset mökeillään, lomareissuilla ja ties missä. Kesällä kadut hiljenevät, Kaupungin laitamat hiljenevät. Keskustassa tosin on vilinää, turistien tuomaa säpinää. Siellä karttoja levitellään kapeimman kujan keskellä, jottei pääse ohittamaan. Siellä jonotetaan ulko-ovilla. Katsellaan heti ovella jo, minne mennä, mitä tehdä, ollakko edes oikeassa kaupassa... Eikö voisi ottaa askelta tai kahta sisälle tai sivummalle, miettiä sitten? Takana tuleviakin kiinnostaisi päästä sisälle.

Ja kun kauppaan pääsee sisälle, kaupoissa on valtavasti alennuskylttejä, rekkejä siellä täällä, laareja täynnä poistopisteitä... Ihan hirvittävä määrä kaikkea sekaisin, joista ei saa mitään selvää, onko tuossa rekissä aikuisten vai lasten vaatteet, housut vai paidat, mummoille mekkoja vai nuorille toppeja... Ja kun käytävätkin ovat täynnä tavaraa, ei pääse ohi sielläkään. Kun katson, että menenpä tuonne, kaup…

Kun hermot ei vaan riitä

Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, olen voinut paremmin. Olen ollut iloisempi, parempivointinen ja energinen... Aamuisin ja päivällä.
Sunnuntai-iltana rymyttiin kätköillä ja sellaista ryteikköä, että otti voimille. Itkuksihan se meni illasta ja ihme, että nukuin kuitenkin yön. No, ajattelin maanantaina, että tärkeintä oli kuitenkin se, että sain raitista ilmaa ja liikuntaa. Hyväähän se vaan tekee lihaksille ja mielelle, vaikka sitten kivut yltyivätkin.

Maanantai-aamupäivällä olo oli taas sitä luokkaa, että päätin lähteä Muruseni kyydillä kaupungille etsimään itselleni vyötä lauantain juhliin. Vyö olisi riittävä lisä saamaan asusta juhlavan ja toimivan. Kauniin. Sillä mentäisiin ja hyvä olisi. Ei niitä toistasadan euron juhlaleninkejä sentään viitsinyt ostaa eikä edes 50 euron mekkoja. Tyydyin halvempaan kokonaisuuteen. Tyytyväinen olen.

No, menin sinne kaupungille. Kuljin ensimmäiseksi kirppikselle, josta voisin saada vyön halvemmalla, kuin kaupasta. Varasin kuitenkin 20 euroa sitä vyötä…

Koruja

Korut ovat herkullisia meren herkkuja:


Meren herkut-Korvakorut, joissa kullanvärinen koukku. Ei nikkeliä. 

Meren herkut-Rannekoru . Säädettävä pituus solmimisnaruilla. Aikuiselle sopiva.

Marilyn-kortti
Sain Kotilaiskaltakin postia. Siinä oli kaikenlaista ihanaa mukana:

Sormet syyhyävät jo helmien kimppuun. Kuitenkin maltan vielä, sillä mietin, teenkö ohjeen mukaisen rannekorun vai jotain muuta. ;)

Olipa kuoressa kuviakin.
Ja atc-kortteja!



Nuo rullatut kortit olivat mielenkiintoinen idea! Runot, joista kortit tehty, ovat tuossa rullassa. Osassa oli edessä, osassa takana ne runot.

Ja tein minäkin vaihtoon kortin. "An old flowershop":

Ja Kotilaiskan haasteeseen tein runokortteja 3 kappaletta, jotka lähetän ensin hänelle, sitten vasta julkaisen. Samoin tein 3 korttia unikeosta ja ne lähetän samalla. Tein siis ne 3+3 siihen Kotilaiskan vaihtohaasteeseen. Perushaasteen kortit julkaisin aiemmin, ja toivottavasti 'Kotilaiska kerkesi ne nähdä... Ja sitten tässä ne Unikeon haas…