Siirry pääsisältöön

VUOSI-TEEMA-KALENTERI 2013

Tätä tuleman pitää kaiken muun lisäksi.

TAMMIKUUSSA: ATC-tuplat! Ota yksi, saat kaksi. toinen yllärikortti. :)

HELMIKUUSSA: Sisustus! Katsellaan kauppoja yhdessä, ihania sisustustuotteita.

MAALISKUUSSA: Askartelukirjoista korteiksi.

HUHTIKUUSSA: Sama kuvio, eri asia

TOUKOKUUSSA: Sulosointuja

KESÄKUUSSA: vaihe vaiheelta

HEINÄKUUSSA: Lorut, runot, riimit

ELOKUUSSA: Kauppakierros

SYYSKUUSSA: Arvontaa & atc-tuplat

LOKAKUUSSA: Kirjat

MARRASKUUSSA: Makujen matka

JOULUKUUSSA: Koonta ja lahjaideoita

Lisäksi tietenkin omia muita postauksia, uutisia ja kuulumisia, Inspis-haaste kerran kuussa, arvonnat-sivu ja muut sivut yhä olemassa. Kauppa toimii niinkuin ennenkin...
Ja olettehan huomanneet esittelysivuni? Siellä on se toivelista tai mikä kertomus lienee siitä, mitä tartten ja mitä en, jos vaikka kauppoja hieroisimme tai mietit mistä pidän. Siellä kerroin lisää muutenkin itsestäni.

Kommentit

kotilaiska sanoi…
Kivalta näyttää tämä vuosikalenterisi.
Hyvää, onnellista ja toiveikasta Uutta Vuotta sinullekkin rakas ystävä
Sanna sanoi…
Ei voi kuin ihailla toisten energisyyttä! Sinullakin jo hieno vuosikalenteri valmiina. Minulla vasta jotain idean poikasia ensi vuodelle...
Oikein hyvää uutta vuotta 2013!

KUUKAUDEN TOP 3

VUODEN 2016 PARAS LUONNONKOSMETIIKKA TUOTE ja ELÄINKOKEET

Paljon puhututtanut eläinkokeiden käyttäminen kosmetiikkateollisuudessa on ollut minulla mielen päällä taas jonkun aikaa. EU:ssa astui voimaan kosmetiikan ja hygieniatuotteiden koe-eläinkielto 3 vuotta sitten. Sitä ennen voimaan astunut direktiivi kielsi kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden testaamisen eläimillä vuodesta 2009 alkaen. Kielto koski myös raaka-aineita ja esti EU:n ulkopuolella (esim. Kiina) eläinkokein testattujen kosmetiikkatuotteiden maahantuonnin EU:n alueelle.

Hyppäävällä pupulla merkitty tuote ei saa olla myynnissä Kiinassa, missä eläinkokeet ovat pakollisia kosmetiikalle (uudistuneen lakipykälän mukaan heinäkuusta 2014 alkaen shampoita ja hajuvesiä ei enää testata eläimillä.). Kosmetiikkateollisuuden tekemät eläinkokeet eivät ole ainoastaan eettisesti tuomittavia, vaan myös tarpeettomia ja kyseenalaisia. Eläintestit voidaankin korvata eläinkokeettomilla menetelmillä, jotka ovat usein eläinkokeita luotettavampia ja edullisempia.

Jos kiinnostuit aiheesta, löydät Animal…

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty.