Siirry pääsisältöön

VUOSI-TEEMA-KALENTERI 2013

Tätä tuleman pitää kaiken muun lisäksi.

TAMMIKUUSSA: ATC-tuplat! Ota yksi, saat kaksi. toinen yllärikortti. :)

HELMIKUUSSA: Sisustus! Katsellaan kauppoja yhdessä, ihania sisustustuotteita.

MAALISKUUSSA: Askartelukirjoista korteiksi.

HUHTIKUUSSA: Sama kuvio, eri asia

TOUKOKUUSSA: Sulosointuja

KESÄKUUSSA: vaihe vaiheelta

HEINÄKUUSSA: Lorut, runot, riimit

ELOKUUSSA: Kauppakierros

SYYSKUUSSA: Arvontaa & atc-tuplat

LOKAKUUSSA: Kirjat

MARRASKUUSSA: Makujen matka

JOULUKUUSSA: Koonta ja lahjaideoita

Lisäksi tietenkin omia muita postauksia, uutisia ja kuulumisia, Inspis-haaste kerran kuussa, arvonnat-sivu ja muut sivut yhä olemassa. Kauppa toimii niinkuin ennenkin...
Ja olettehan huomanneet esittelysivuni? Siellä on se toivelista tai mikä kertomus lienee siitä, mitä tartten ja mitä en, jos vaikka kauppoja hieroisimme tai mietit mistä pidän. Siellä kerroin lisää muutenkin itsestäni.

Kommentit

kotilaiska sanoi…
Kivalta näyttää tämä vuosikalenterisi.
Hyvää, onnellista ja toiveikasta Uutta Vuotta sinullekkin rakas ystävä
Sanna sanoi…
Ei voi kuin ihailla toisten energisyyttä! Sinullakin jo hieno vuosikalenteri valmiina. Minulla vasta jotain idean poikasia ensi vuodelle...
Oikein hyvää uutta vuotta 2013!

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…