Matka Aromiaan-haaste/atc-tuplat alkavat


Kortti haasteeseen, jossa tietyistä matskuista tehdään atc-kortteja. 
Kiitos haasteen järjestäjälle!

Korttini on tämän haasteen aloituskortti, eli aiheesta Matka Aromiaan.

"Elämäsi matka: Matka Aromiaan".
Kortissa kaikki muu on sitä haaste-matskua, paitsi pohjapahvi ja reunoille vetäsin sinisellä musteella reunat.

Samalla se on tekemistäni atc-korteista 404:s korttini.

Ja tiedoksi... Tammikuu on atc-tuplat-kuu!!!

Tarkoittaapi sitä, että atc-vaihtoja suorittaessa valitset kortteja ja saman verran saat ylläri atc-kortteja kaupan päälle! Totta! yksi onkin sinulle kaksi! toinen valitsemasi ja toinen ylläri.

Tammikuussa kannattaa siis vaihdella atc-kortteja. :)

Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Aivan ihana aromia kortti. Hyvää uutta vuotta ja eikös vain vaihdeta muutamat kortit kun tämä vuosi on lusittu loppuun.
Funchis sanoi…
Jeeeee ! Kunnon aallokossa näyttää sinun matkasi alkavan. Hieno kortti Elämäsi matkalle Aromiaan. Tuossa käy selvästi kova tuuli, viiri hulmuaa, lokki on asettunut nokka tuuleen ja istuu siinä ns. tukka putkella, melkein tulen merisairaaksi, kun sinisyys keinuu. Kiva kun tulet mukaan matkallemme. Niin, ja oikein iloista vuodenvaihtumista ja onnea alkavalle.
Maca sanoi…
Kiitoksia! Hienosti päättyy tämä vuosi, koru on ihana!
Tiedän kyllä, miltä tuntuu olla pimeässä tunnelissa, ja tiedän senkin, kuinka yllättäen valo voittaa.Asiat järjestyvät aivan yllättävällä tavalla ja taholta.
Oikein hyvää alkavaa vuotta!
Kotilaiska sanoi…
Hurmaava kortti ja kun kerran yllytät vaihtamaan niin tän Elämän matka, matka Aromiaan sen tahtoisin +Mrs Diva Fur,Hurmuri,Lasten joulujuhla ja Oravan talvipesä siis viis korttii, en tiedä miten löydät multa niihin vaihtarit mut aina voi yrittää mun vapaat kortit ku on pitkin ja poikin ja varatutkin on merkkaamatta, mut voin myös tehdä sulle toivevaihtarit jos se käy helpommin
ah, mahtavaa! Ihan varmasti löytyy viisi vaihtaria. Ja sinulle lähtevät kaikki nuo valitsemasi kortit JA viisi yllätyskorttia varastostani.