Siirry pääsisältöön

Luetaan yhdessä meilejäni

Kuten otsikkokin jo sanoo, pääsette lukemaan meilejäni nyt yhdessä minun kanssani. Tämän päiväiset sähköpostini, joita nyt availen tässä samalla.
Nyt viisveisaan yksityisyydestä tai siitä, keneltä kyseinen sähköpostiviesti on saapunut. Kaikki vaan julki!

Poks.

Jos nyt ei kuitenkaan! totuushan on se, että minulta ei todellakaan lähde muiden tietoihin salaisuudet, yksityisesti lähetetyt viestit tai mitkään muutkaan yksityiset asiat. Mutta otsikossani viittaan viesteihin, joissa se yksityisyys ei ole niin tärkeää.

Otetaanpa viesti, joka näkyy otsikoissa näin


Viltsu

Olet viikon voittaja Karamba-kilvassa.


avasin viestin innoissani. Mitä olen voittanut?! erilaista tekstiä löytyi siitä, kuinka voin osallistua netissä pelattaviin maksullisiin peleihin ja 5euron ilmaislippuun oikeuttava koodi. Kiitti vaan, mutta minun rahani menivät jo ihan muihin asioihin! 
Löysin kuitenkin linkin, josta voin peruuttaa tämän uutiskirjeen tulemisen. Klik ja poistuin.


Lukemista pukinkonttiin - vielä ehdit


Mitähän lukemista täällä tarjotaankaan? 
Muistin juuri, kuinka vuosi tai kaksi sitten tilasin äitienpäivälahjaksi äidilleni lehden ja mummilleni toisen. Tilausta tehdessäni mainostettiin nimenomaan lahjaksi äidille. 
Ihmettelin, kun kumpikaan ei kiittänyt lahjasta äitienpäivän kummallakaan puolen viikkoa. ei ennen eikä jälkeen. Aloin kysellä kuukauden päästä, että onkohan lahja tullut perille. Ei ollut tietoakaan mistään lahjasta tai lehdestä. Muistaakseni 7-8 kuukautta äitienpäivästä ja äitini ilmoitti saaneensa ekan lehden. Seuraavana päivänä sain laskun siitä. Mummini ei saanut koskaan sitä lehteä, enkä onneksi minäkään sitten laskua.

Mutta tämä tämänpäiväinen viesti, palataan siihen sitten. 


Taika-lehden määräaikainen lahjatilaus hintaan 29 euroa!

 tai

Historia-lehden määräaikainen lahjatilaus hintaan 29 euroa!


WAUDE! Nuo molemmat olisivat minun makuuni sopivia lehtiä! Mutta toisaalta, Taikaa saa lukea kirjastossakin ilmaiseksi ja eihän siellä joka numerossa ole koko rahalla juuri minua kiinnostavaa asiaa... Koska en askartele lasten kanssa, en tee havukransseja enkä virkkaa patalappujakaan.

Entä Historia sitten? Hmm... Olemme harkinneet, josko voisimme ostaa jonkun yhden numeron jotain lehteä kotiin tai sitten tilata lyhyen, edullisen jakson jotakin. Mutta olisiko Historia liian suppea aiheiltaan? Voisiko menneistä siirtyä tähän hetkeen ja tulevaan? Hmm...

Jätän tilaukset tekemättä.

Vielä oli yksi meili:

Yksi kommentti blogissani. Luin sen ja poistin samoin tein. Harmillista, mutta tätä sattuu toisinaan. Saan kommentin, jossa käytetään oikeaa nimeäni. Toivon kuitenkin, että vastaisuudessa kuka tahansa onkaan kommentoimassa, kirjoittaa vain VILTSU jos nimeä haluaa käyttää täällä. Se ihkaoikea nimeni EI saa tulla esille täällä!

Tämän päiväinen kommentti EI ollut siis ainutlaatuinen ja yksi ja ainoa poistettu viesti, vaan olen joutunut samasta syystä poistamaan varmaankin 5 kommenttia! Aina en ole yhtä nopea ja mitä sitten, kun HE, joilta pidän blogini salassa, näkevät, että se olen minä?! Tai yhdistävät tarinani ja etunimeni 1+1 ja saavat siitä 2 tulokseksi?! siksi tämä varotoimi. Jatkossa kommentit julkaistaan vain hyväksyntäni jälkeen. Pahoittelen, mutta haluan olla varma, koska tosiaan kertoja on jo eri ihmisiltä noinkin monta. 

Ymmärrän tottakai sen, että tutut kommentoivat vahingossa, ajattelematta sen enempää, oikealla nimelläni. En ole vihainen teille! Ja joku, joka on vaihtanut kanssani atc-kortteja, on myös kiitellyt niistä nimelläni. Ei vaan voi muistaa eikä ymmärtääkkään aina, että joillekin se identiteettisuoja voi olla jopa hengen tärkeää! 

Älkää loukkaantuko ja pyydän ymmärrystänne kommenttien kanssa. 


Iloa ja rakkautta teille jokaiselle! 

Viltsu

Kommentit

Vilimarika sanoi…
Kivahan se on sitäpaitsi saada kommentteja! Nyt ja jatkossakin! Joten älkää lopettako tämänkään takia!
Pia sanoi…
kivoja posteja sulla, :D varsinkin toi sama lehti posti kun mulla , arvaa vaa houkuttaisko, mutta ei taida olla ylimäärästä siihen laittaa ):
Minunkin posti tänään - ellos puolet 70 % alennetuista hinnoista pois- minäkin voitin, jos siis pelaan- Hairtore alennukset tulee kännykkäänkin ja tietenkin kaksi kertaa päivässä sähköpostiin, vaikka minulla on suoramarkkinointikielto. Ihanaa todella yllättyä noista posteistaan.
ViliMarika sanoi…
Juu, markkinointikiellot eivät päde kaikkiin markkinointitemppuihin, joista ei sen enempää. Niin ärsyttävää, kun joskus on oikea voittoilmoitus hukkunut mainosvoittojen sekaan. Sitten kuukauden päästä huhuiltu suurin kirjaimin,että huhuu, tämä ON oikea voitto!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

HIMALAYA HERBALS-VIIKKO

Kerroin aikaisemmin saaneeni runsaan paketin, joka sisälsi ihania voiteita ja muita kosmetiikkatuotteita. Lupasin testata ne ja kertoa sinullekin, mitä tykkään niistä. Lupasin myös pitää kosmetiikka-aiheisen viikon. Tässä linkki "Aikaisempaan postaukseen". Nyt on aika lunastaa lupaukseni ja esitellä sinulle paketin sisältö.


Anna ja Ellit ovat naisia, joiden seurassa viihdyn jokaikinen päivä. he ovat hauskoja, muodikkaita, iloisia, nuorekkaita, asiallisia, liikkuvia ja terveydestä huolehtivia, huumorintajuisia ja seksikkäitä naisia. Anna ja Ellit puhuvat asiaa. Heidän seurassaan vaan viihtyy. Se on niin yksinkertaista.  Pääsin "Ellit.fi"-sivuston kautta testaamaan Himalays herbals-tuoteperhettä.  Olen testannut niitä nyt 3 viikkoa, joten voin kertoa mielipiteeni, kokemukseni ja tulokset. 

Paketista löytyivät mansikkaa kiiltävä huulivoide ja Multipurpose cream. Hieman arvelutti, sillä eikös maku- ja sävy-huulivoiteet ole aikas teinityttömäisiä?! Vai onko mielipiteeni…