22 Kaksi yötä jouluun on...


Kaksi yötä jouluun on, laskin aivan itse sen kun näin silmät tonttusen... Tosin eilen lauloimme autossa samaa laulua kolmesta silmästä ja nauroimme sille ajatukselle, että tontun täytyi olla kyklooppitonttu. ;)
Joka tapauksessa tonttu taikka ei, mukava ja erilainen päivä oli eilispäivä.

Kävimme pukki-reissussa ja tapasimme sukulaisiani ja lapsenikin tulla tupsahti matkaamme mukaan yllättäen. <3 Kaiken kruunasivat mummolassa maisteltu hedelmäjoulukakku sekä lapseni pohdiskelutuokiot. Saunakin oli aivan ihana!

Lapseni tosiaankin hauskuutti osoittamalla hellyyttään syöttämällä minulle herkkuja ja tuumaamalla saunan jälkeisestä meikkaamisestani, että ei mun oikeesti tarttes, koska näytän yhä samalta, kuin 20 vuotta sitten. :) Ja ihan vakavissaan vieläpä oli. Lämmitti sydäntä kovastikin. Lapsenihan ei mikään pieni edes ole enää. Joululahjoja annettiin ja joululahjoja kotiinkin kannettiin. Kilpaa ajettiin kummilapseni kanssa polkumopoilla ja iltapalallekin vielä mentiin sukulaisten luona.


Tämä päivä meneekin sitten leipoessa torttuja ja aurajuusto-pasteijoita sekä appelsiini-suklaakakkua. Siivouskin on tämän päivän ohjelmassa. Meitä on kaksi puuhaamassa ja toinen huomattavasti ripeämpi liikkeissäänkin. ;)


Macan tarvikkeista tuli tehtyä taaskin jotain muuta kuin joulukortti. Mutta haittaako se?!





Ja sitten se lupaamani esittely. 
Tällä kertaa laitan linkkejä erilaisiin ihaniin kauppoihin netissä. Suosittelen ihan jokaista!







 Ja lisäksi tässä teille kaavakuva, jolla saa tehtyä erilaisen kehyksen.

Oikein mukavaa päivää teille!


Kommentit

Sisko sanoi…
Hieno päivä on ollut sinulla.
Kuten päivän luukkukin ja koko kalentersi. Tänne pitää vielä palata ajan kanssa. Niin paljon on sisältöä ja noita linkkejä toisaalle myös.
Weba sanoi…
Kiitos kivasta esittelystä blogiini aiemmassa kirjoituksessa. Pakettien lähettäjät vaan sekoittuivat eli minun lähettämäni on tuo rautalankakoriste =)
Ihanan huolella kyllä luukkuja esittelet.
Vilimarika sanoi…
No niin, elikkäs arpominen lähettäjien kesken kahden saman numeron kohdalla meni sittenkin mönkään. :) No, eihän niissä nimiä ollut, joten 50-50 mahdollisuus. :D Siitäkin huolimatta, kiitos!
Maca sanoi…
Kiitos ohjeesta! Pienen tankkauksen kanssa se onnistui! Totesin vain, etten tiedä, kenelle tunnustuksen jakaisin, kun kaikilla teillä ihanilla ystävillä se jo on!
kotilaiska sanoi…
Ai niin kiitos vaan tunnustuksesta mutta se saa nyt jäädä laittamatta blogiini ja eteenpäinkin , ei oikein nappaa nää tällaset vaikka kiva onkin tunnustusta saada.
Ja toki adventtikalenterin aihe voi olla muukin kuin jouluinen, kiva on korttisi
Funchis sanoi…
Ai tuolla museossa ja tapahtumassa sinä kävit. Aattelin jo ensin, että ovatko siirtäneet sen museon kamat teille päin, mutta sitten raksutti. Olen tuota itsekin oppaana esitellyt. Toivottavasti saitte opastuksen, se avautuu ihan erilailla silloin.
Ei ole siirtyneet minnekkään. ;) Reissussa olimme.
ei ollut tällä kertaa opastusta. Kiva oli silti katsella.