2


toisilla on kuvakalenterit, toisilla perinteiset suklaakalenterit. On tavarakalentereita, salmiakkikalentereita, legokalentereita... Jokaiselle se oma ja mieluisa. 

Muistan lapsuudestani, kuinka ala-asteella leivottiin pipareita ja laitettiin niihin numerot karamelliväreillä. Sitten joka koulupäivä joulukuussa nostettiin arpalippu hatusta ja jännitettiin, kuka saa tänään omakseen sen suuren sydänpiparin. Oli se vaan hyvää!


Minkälaisia joulukalenterimuistoja sinulla on?


tällainen kasa erilaisia, erikokoisia ja eri tavalla käärittyjä paketteja sain tänä vuonna kerättyä joulukalenteriini. Arvontakin suoritettiin kaikkien määräajassa paketin lähettäneiden kesken. Lisäksi kaikki halukkaat saivat minulta omaan kalenteriinsa paketit. Sama määrä, kuin heiltä tuli minulle. :)


Ja se atc-kalenterikin...

Tämän päivän luukut näyttivät tältä. 



Nyt on aika alkaa miettiä pikkujouluja ja juhlia muutenkin talven keskellä. Ei tarvitse kuin kynttilä ja hyvää ruokaa. Iloa pimeänä aikana. Annetaan ensimmäisten joulun makujen tulla pöytäämme.



Kynttilät syttyvät adventtisunnuntaisin. Tänäänkin!
Siispä ohje kynttilän valmistukseen toisesta blogista!




Kommentit

pikku-peikko sanoi…
Oi kiitos kaunis niin kauniisti kirjoitit blogistani et ihan tippa tuli linssiin :) oikeen mukavaa joulun odotusta sinulle <3
Minna sanoi…
Tässä on muuten samassa ainakin mulle joulukalenteri kun joka päivä pääsee piipahtaan uuteen kivaan blogiin!
Pikku-peikko: Kiitos. :)Tunnelmallista joulun odottelua sinullekin.

Minna: Kiva, että tykkäät. Se oli tarkoituksenikin, että saisitte tänäkin vuonna uutta ja mielenkiintoista. Erilaista. Viime vuonna se oli askarteluohjeita. Nyt kaikkea mahdollista blogien lisäksi.
Sisko sanoi…
Olipa täällä paljon mielenkiintoista nähtävää kortin lisäksi.Kalenterikortti on todella kaunis.
kotilaiska sanoi…
Jotenkin osuva on "roska" kalenterisi kortti tälle päivälle, lunta oli riittämiin ainakin meillä päin, pikkujoulutunnelmaan en kuiteskaan päässyt kun vietin koko päivän töissä. Tosin yhdellä tauolla ehdin kirppikselle joka oli jo täynnä joulukamaa ja tulihan jotain ostettuakin
Vilimarika sanoi…
sinä se olet onnekas noiden kirppislöytöjesi kanssa. Minä en uskalla edes mennä kirppikselle, ettei tule paha mieli.
Lunta saatiin tännekin vihdoinkin. Nyt on valoisampaa ja kauniinpaa.