19 Tuleeko nyt joulu


Kylläpä saatiinkin aivan mielettömän ihana joululahja! Tai Murunen sai sen, mutta yhdessähän me sitä tuhotaan. ;)

Nimittäin tiedätkö sen Ivana Helsingin ison Pirkka-kassin?
No, se oli täynnä jouluruokia! Ja pari kynttilää ja servetit. KAIKKI kuivaruoka, mitä jouluna tarvitaan!
Sinappia, hedelmiä, karpaloita, rusinoita, pähkinöitä, suklaavohveleita, luumuja, kahvia, suklaata, pipareita... Ihan kaikki muu, paitsi tuoretavarat ja puuroryynit, joita meillä itseasiassa onkin jo ennestäänkin.

Arvatkaapas, tuleeko nyt joulu?! ;)

Kaiken lisäksi ystävä yllätti ihanilla lahjoilla PLUS leffalipulla, elikkäs kaiken lisäksi menemme leffaankin tässä joku päivä! Ja sanotaan nyt tuo selvennykseksi, ettei leffalippu ole parempi tai huonompi, kuin ne lahjat muutenkaan. Kaikki olivat ihania!




Voi, kunpa saisin joululahjaksi sen, mitä kaikkein eniten haluaisin ja toivoisin. Kunpa saisin selvyyden ja kunpa saisin olla rauhassa. Ilman ainaisia todisteluja, lisäselvityksiä, paikasta toiseen "juoksemisia", paperisotia, ...

Kunpa saisin jatkaa elämääni eteenpäin niin, ettei aina tarvitsisi pelätä, mitä uusi täysin tuntematon henkilö päättää puolestani. Tai vaatimuksia, joihin en kykene. 

Kunpa saisin olla, elää elämääni ja nauttia siitä kaikesta ihanasta, jota ympärilläni on! Ilman, että jokaisen 3 kuukauden välein olen samassa tilanteessa: Kuulemassa, ettei tämä lopu koskaan!

Rakas Joulupukki... Jos sinä todella olet olemassa...
Tiedät, että pärjään kyllä, jos vaan ei vaadita enempää, kuin se, minkä itse tiedän voivani tehdä! Tiedäthän, että en ole luovuttaja. En ole sängyn pohjalla makaava. En anna periksi. Yritän, kokeilen, pyrin saavuttamaan enemmän. Tahdosta, teoista ja minusta ei ole kiinni se, etten enempään kykene!

Joulupukki, AUTA MINUA!



Nyt teinkin niin, että otin Macan säläpussista osan ja osan tästä päivän luukusta. Yhdistelin ja sain aikaiseksi kortin nimeltä PUKIT.
Eikä siinä vielä kaikki. Uni kun ei tullut kunnolla yöllä, niin heräsin ajoissa tekemään toisenkin kortin.


Hyvää joululomaa jokaiselle pian joululomalle jäävälle lapselle, nuorelle ja aikuiselle!

Ja lopuksi vielä luukku teille kaikille:
Valitse omasi.









Kommentit

Teea.K sanoi…
Tässähän ihan herkistyy kun kirjoitat niin ihanasti minusta. Ei varmaan kukaan oo noin kauniisti kirjoittanut (tai puhunut).
No jo oli sitten aikakin! ;)
Kotilaiska sanoi…
Jotenkin pidän tuosta kakkos kortista vielä enemmän kuin ekasta joka sekin on jouluisen tunnelmallinen mutta nuo kynttilät ovat niin liikuttavan herkkiä.
Sisko sanoi…
Samaa mieltä olen Kotilaiskan kanssa.Varmaan tuo materiaalien pehmeys ja läpikuultavuus ja se, että olet hoksannut laittaa nuo tähdet vielä lisäksi tekee tuosta kynttiläkortista niin herkän.