Tonttujen tupa

Inspis-kaupan paketoijatonttu puuhasteli pakkausten kanssa. Kääri paketteja, solmi nauhoja, lisäili koristeita...

Sai tonttu aikaan kauniita pakkauksia maailmalle lähtemään. Tonttusen mielestä paketin ulkonäkö on osa lahjaa, pakkauksen sisältöä tai sitä ostosta. Hmm... Oikeassahan se tonttu on.


Kahta samanlaista ei tonttu kuitenkaan tehnyt paketeistakaan, sillä hänen mielestään uniikkius on tavaramerkki Inspiksessä, joten samaa linjaa mennään tuotteiden paketoimisenkin kanssa. Ja taas oikeassa tonttuliini oli. Pitäisikö tässä alkaa ottaa tontusta mallia? ;)


Taiteilijatonttu touhuili korttien kanssa...

Laitoin nimeni alle... Tonttu mikä tonttu. ;)

Ja tiedätkös, että nuo kaksi korttia on sittenkin vain yksi ja sama. Molemmin puolin 1-osaista korttia on tuo kuvitus, mutta vain toiselle puolelle laitettu kirjoitus. Ihanaa oli taiteilijatontusta väritellä korttia kunnollisilla tusseilla! (Tämä kortti meni jo). 

Inspis-tonttulassa paketit pakattu ja postiin tänään viety. Siellä on nyt matkalla taas tilauksia ja joululahjaa. Kiitos vaan ja palataan asiaan. 
Olenpa iloinen siitä asiasta, että sain myytyä jotain, mitä en itse tarvinnut ja tilalle sain tilata tarpeellista. Tuskin maltan odottaa Sinellin pakettia ja sitä, että saan julkaista teillekin sen paketin sisällön, jota odotan! Minun joululahjani itselleni! Iiik. I love it all! ;)

Täällä kävi kyläilemässä naapurin tonttukin... eikun ei hän tonttu ollutkaan vaan ystäväni, "Riina". Tuttujen bloggaajien kesken Mökkihöperö. ;)
Sain sitten minäkin lahjan. Tai vaihtarin. Annoin Riinalle sitä sun tätä pientä tarviketta, kuten atc:n, kaulakorun Inspis-kaupasta, kukkasia yms. Ja minä sain 3D-kuvia, namun väristä paperia, atc-kirahvin, <3, pikkusen raastimen ja hellavahdin. Nuo 2 viimeistä tulivat tarpeeseen, sillä olemmepa niitä etsiskelleetkin jo tovin. KIITOS RIINA!

Muutenkin oli kiva istahtaa hetkeksi teekupposten äärelle ja turista ihan niitä näitä. 



Pimenee ilta. Taidan laittaa verhot ikkunaan ja musiikkia taustalle soimaan.

Tunnelmallista valkoista talvipäivän jatkoa.

ViliMarika

Kommentit

Jaana H-V sanoi…
Ihania paketteja !
tarja.o sanoi…
hienosti olet paketoinut! tunnustan...olen tosi huono paketoija itse:)))