Siirry pääsisältöön

Ongelmia löytää? Minäpä neuvon sinua.

Olen saanut palautetta, että eri sivut on vaikea löytää tai vapaat atc:t tai vaikkapa vanha kirjoitus. Miten pääsee inspis-kauppaan ja miten arvontoihin, haasteeseen tai vapaisiin atc-kortteihin? No, minäpä kerron! Ja kaikille yhtä aikaa, niin jospa se muillekin selviäisi. :)

Sinun ei todellakaan tarvitse kelata koko blogiani läpi löytääksesi sieltä täältä jotain, vaan kaikelle on luokiteltuna oma näppärä sivunsa.

1.Katso tuota blogini etusivua!

2.Katso otsikkoa, jossa on bloginappini: Se kaulakorun kuva, jossa lukee INSPIRATION
Katso hieman otsikon alle... Siellä on rivissä sanat:
  "ARVONNAT"-"INSPIS-HAASTE"-"VAPAAT ATC:T"-"INSPIS-KAUPPA".

3.Ne kaikki ovat otsikoita, joita klikkaamalla pääset valitsemallesi sivulle! Ne sanat eivät todellakaan ole vahingossa sinne eksyneitä hakusanoja, vaan ihan oikeat otsikot juuri siihen kategoriaan. Ja todellakin, kaupassa on vain myytävät tuotteet, atc-sivulla vain vapaat kortit vaihtoon ja sitä rataa. Haaste-sivulla uusin haaste on ekana ja siihen on se sininen osallistumisnappi jokaiselle. Ei tartte sekoilla kommenttilootan kanssa. :) Haaste vaihtuu joka 4 viikon välein ja tapa ja tyyli on vapaa toteuttaa. Voihan vaikkapa nyt aiheena olevan joulukortinkin tehdä leipomallakin! Piparikortti vaikkapa! Joten sinun EI tarvitse olla askartelija!


Ihan mielettömän hyvältä tuntuu! Lahjakorttiarvontaan on tullut uusia osallistujia! Ja lukijoita myös! Nyt vaan toivotaan, että 50 raja rikkoutuisi pian ja saataisiin arvonta suoritettua. Tokihan saatte mainostaa arvontaa blogeissannekin, vapaa valinta. "Arvontaan".

Joulukalenteri-arvontakin suoritetaan kaikkien osallistuneiden ja määräajassa luukkunsa lähettäneiden kesken viikonloppuna! Kuka saa, kuka saa... Ja mitä? Se selviää alkuviikosta. ;)


Sitten se, kuinka löydät vanhan kirjoitukseni. Siihenkin on useita eri tapoja. Valitse omasi, se tapa, joka sinua miellyttää eniten ja palvelee tarpeitasi.

1. Jos kyseessä on vaikkapa eilisen päivän postaus, niin mene uusimpien postauksieni alalaitaan ja klikkaa sieltä kirjoitusteni alta VANHEMMAT TEKSTIT. Sinulle avautuu juuri edelleiset tekstini.

2. Oikealla reunassa blogissani on myös listattuna, ihan kuin Vuodatuksessakin, kategoriat. Täällä se on nimeltään blogiarkisto. Tällä hetkellä näet siinä vuoden 2012 ja kaikki kuukaudet. Voit valita sieltä tietyn kuukauden, jonka haluat lukea. Vaikkapa elokuu 2012. Klik.
avautuu otsikot elokuussa 2012 kirjoitettuihin teksteihini ja pääset lukemaan juuri elokuun 2012 tekstejäni etusivullakin. Vastaavasti ilman klikkausta näkyy kuluvan kuukauden, eli nyt marraskuun kaikki kirjoitusten otsikot jo valmiina!

3. A. Oikeaa reunaa alaspäin mennessä löytyy HAKU. Kirjoita siihen hakusana, joka muistuu kirjoituksestani mieleesi. Hae ja saat etusivulle kirjoitukset, joissa se hakemasi sana esiintyy. Voit sieltä löytää hakemasi kirjoituksenkin.

3 B. Hakusanoja/tageja olen kirjoittanut jokaisen kirjoitukseni loppuun. Esimerkiksi tämän kirjoituksen alalaidassa näet hakusanan: Säännöt. Ohjeet.  Niillä hakusanoilla löytyy ainakin tämä ja muut sääntöihin  tai ohjeisiin liittyvät asiat. Voit toki kokeilla vaikkapa sanoja Haku, kategoriat, blogiarkisto... Ihan mitä tahansa sanoja tästä kirjoituksesta. Lista kaikista tageista eli hakusanoista, joita kirjoitusteni lopussa on, on listattuna haku-kentän alapuolelle. Kenties sekin helpottaa sinua löytämään hakemasi sanan, asian, kirjoituksen?

4. Jokaisen kirjoituksen jälkeen näet 3 laatikkoa, joita blogini tarjoaa sinulle. Kaikki ne laatikot ovat vanhoja tekstejäni, joita blogini tarjoaa sinulle luettavaksi jos se vain sinua kiinnostaisi. Klikkaamalla sitä laatikkoa, jossa sinua kiinnostava kirjoitus näkyy, pääset juuri siihen tekstiin.


Kaikki sinulle tarpeellinen on siis tuossa blogin sisällä ja minulle tärkeät ihan alhaalla, vaaleanpunaisella pohjalla. Ne ovat minun omia suosikkiblogejani, joita seurailen tiiviimmin. Tosin harvemmin käyn tuota kautta, vaan menen suoraan LUKIJANA uudet postaukset lukemaan jo ennen ennenkuin avaan omaa blogianikaan. Olenhan kaikkien noiden blogien lukija ja saan siksi uusimmat kirjoitukset suoraan koottuna listana bloggersin aloitussivulle. Ei tarvitse suurennuslasilla tihrustaa, onko joku päivittänyt sivuaan tai mikä on se viimeisin tarina, koska näen lukijana KAIKKI uudet kirjoitukset aikajärjestyksessä ja jokaiselta yhdellä sivulla. vain uudet siis, ei turhaa venkoilua vanhojen ja uusien sekamelskassa. Lisäksi pääsen kätevästi klikkaamalla uudelle sivulle kommentoimaan postausta heti ja jatkan listan lukemista samoin tein. Kätevää! Ja jokainen näkee myös itse, että "Viltsukin diggaa juuri mua. " :) Pääsevät hekin sitten helposti google-sivulleni ja blogiini ja tutustumaan minuunkin paremmin. Lisätietoa Lukijoista löydät "kirjoituksestani". siellä on mm. linkki bloggersin ohjeisiin aiheesta. Niin, ohjeita kannattaa lukea. ;)

Toivottavasti näistä ohjeista oli apua.

Muuta kysyttävää? Tehdään yhdessä toimiva kokonaisuus!

ViliMarika


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…