Siirry pääsisältöön

Ongelmia löytää? Minäpä neuvon sinua.

Olen saanut palautetta, että eri sivut on vaikea löytää tai vapaat atc:t tai vaikkapa vanha kirjoitus. Miten pääsee inspis-kauppaan ja miten arvontoihin, haasteeseen tai vapaisiin atc-kortteihin? No, minäpä kerron! Ja kaikille yhtä aikaa, niin jospa se muillekin selviäisi. :)

Sinun ei todellakaan tarvitse kelata koko blogiani läpi löytääksesi sieltä täältä jotain, vaan kaikelle on luokiteltuna oma näppärä sivunsa.

1.Katso tuota blogini etusivua!

2.Katso otsikkoa, jossa on bloginappini: Se kaulakorun kuva, jossa lukee INSPIRATION
Katso hieman otsikon alle... Siellä on rivissä sanat:
  "ARVONNAT"-"INSPIS-HAASTE"-"VAPAAT ATC:T"-"INSPIS-KAUPPA".

3.Ne kaikki ovat otsikoita, joita klikkaamalla pääset valitsemallesi sivulle! Ne sanat eivät todellakaan ole vahingossa sinne eksyneitä hakusanoja, vaan ihan oikeat otsikot juuri siihen kategoriaan. Ja todellakin, kaupassa on vain myytävät tuotteet, atc-sivulla vain vapaat kortit vaihtoon ja sitä rataa. Haaste-sivulla uusin haaste on ekana ja siihen on se sininen osallistumisnappi jokaiselle. Ei tartte sekoilla kommenttilootan kanssa. :) Haaste vaihtuu joka 4 viikon välein ja tapa ja tyyli on vapaa toteuttaa. Voihan vaikkapa nyt aiheena olevan joulukortinkin tehdä leipomallakin! Piparikortti vaikkapa! Joten sinun EI tarvitse olla askartelija!


Ihan mielettömän hyvältä tuntuu! Lahjakorttiarvontaan on tullut uusia osallistujia! Ja lukijoita myös! Nyt vaan toivotaan, että 50 raja rikkoutuisi pian ja saataisiin arvonta suoritettua. Tokihan saatte mainostaa arvontaa blogeissannekin, vapaa valinta. "Arvontaan".

Joulukalenteri-arvontakin suoritetaan kaikkien osallistuneiden ja määräajassa luukkunsa lähettäneiden kesken viikonloppuna! Kuka saa, kuka saa... Ja mitä? Se selviää alkuviikosta. ;)


Sitten se, kuinka löydät vanhan kirjoitukseni. Siihenkin on useita eri tapoja. Valitse omasi, se tapa, joka sinua miellyttää eniten ja palvelee tarpeitasi.

1. Jos kyseessä on vaikkapa eilisen päivän postaus, niin mene uusimpien postauksieni alalaitaan ja klikkaa sieltä kirjoitusteni alta VANHEMMAT TEKSTIT. Sinulle avautuu juuri edelleiset tekstini.

2. Oikealla reunassa blogissani on myös listattuna, ihan kuin Vuodatuksessakin, kategoriat. Täällä se on nimeltään blogiarkisto. Tällä hetkellä näet siinä vuoden 2012 ja kaikki kuukaudet. Voit valita sieltä tietyn kuukauden, jonka haluat lukea. Vaikkapa elokuu 2012. Klik.
avautuu otsikot elokuussa 2012 kirjoitettuihin teksteihini ja pääset lukemaan juuri elokuun 2012 tekstejäni etusivullakin. Vastaavasti ilman klikkausta näkyy kuluvan kuukauden, eli nyt marraskuun kaikki kirjoitusten otsikot jo valmiina!

3. A. Oikeaa reunaa alaspäin mennessä löytyy HAKU. Kirjoita siihen hakusana, joka muistuu kirjoituksestani mieleesi. Hae ja saat etusivulle kirjoitukset, joissa se hakemasi sana esiintyy. Voit sieltä löytää hakemasi kirjoituksenkin.

3 B. Hakusanoja/tageja olen kirjoittanut jokaisen kirjoitukseni loppuun. Esimerkiksi tämän kirjoituksen alalaidassa näet hakusanan: Säännöt. Ohjeet.  Niillä hakusanoilla löytyy ainakin tämä ja muut sääntöihin  tai ohjeisiin liittyvät asiat. Voit toki kokeilla vaikkapa sanoja Haku, kategoriat, blogiarkisto... Ihan mitä tahansa sanoja tästä kirjoituksesta. Lista kaikista tageista eli hakusanoista, joita kirjoitusteni lopussa on, on listattuna haku-kentän alapuolelle. Kenties sekin helpottaa sinua löytämään hakemasi sanan, asian, kirjoituksen?

4. Jokaisen kirjoituksen jälkeen näet 3 laatikkoa, joita blogini tarjoaa sinulle. Kaikki ne laatikot ovat vanhoja tekstejäni, joita blogini tarjoaa sinulle luettavaksi jos se vain sinua kiinnostaisi. Klikkaamalla sitä laatikkoa, jossa sinua kiinnostava kirjoitus näkyy, pääset juuri siihen tekstiin.


Kaikki sinulle tarpeellinen on siis tuossa blogin sisällä ja minulle tärkeät ihan alhaalla, vaaleanpunaisella pohjalla. Ne ovat minun omia suosikkiblogejani, joita seurailen tiiviimmin. Tosin harvemmin käyn tuota kautta, vaan menen suoraan LUKIJANA uudet postaukset lukemaan jo ennen ennenkuin avaan omaa blogianikaan. Olenhan kaikkien noiden blogien lukija ja saan siksi uusimmat kirjoitukset suoraan koottuna listana bloggersin aloitussivulle. Ei tarvitse suurennuslasilla tihrustaa, onko joku päivittänyt sivuaan tai mikä on se viimeisin tarina, koska näen lukijana KAIKKI uudet kirjoitukset aikajärjestyksessä ja jokaiselta yhdellä sivulla. vain uudet siis, ei turhaa venkoilua vanhojen ja uusien sekamelskassa. Lisäksi pääsen kätevästi klikkaamalla uudelle sivulle kommentoimaan postausta heti ja jatkan listan lukemista samoin tein. Kätevää! Ja jokainen näkee myös itse, että "Viltsukin diggaa juuri mua. " :) Pääsevät hekin sitten helposti google-sivulleni ja blogiini ja tutustumaan minuunkin paremmin. Lisätietoa Lukijoista löydät "kirjoituksestani". siellä on mm. linkki bloggersin ohjeisiin aiheesta. Niin, ohjeita kannattaa lukea. ;)

Toivottavasti näistä ohjeista oli apua.

Muuta kysyttävää? Tehdään yhdessä toimiva kokonaisuus!

ViliMarika


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…