nyt juhlitaan


Hieman alkaa flunssan oireet pukata päälle. Murunenhan onkin jo kipeänä ja puhumattomana, joten eipä tuo ihme olisi jos se minuunkin tulisi. 
Mutta niin kauan, kun vaan jaksaa ja voimat riittävät, niin aina on aihetta juhlaan!
Juhlan syy voi olla vaikkapa se, että ei koske niin kovaa, kuin viime kuussa (lääkkeiden muutoksen jälkeen. Nythän käytän kolmen särkylääkkeen sijaan viittä eri särkylääkettä!)
Juhlan syy voi olla myös se, että saa olla oma itsensä. Tai vapaus hengittää, elää ja olla turvassa!
Tai se, että saa herätä maailman kauneimman ja ihanimman naisen vierestä joka aamu.
Juhlan syy voi olla myös se, ettei nyt tarvitse maksaa kaikkea lääkkeistä vuoden loppuun asti ja saan ne rahat käyttää vaikkapa tuohon tomaattikeittoon krutonkien kera ja punaviinipulloon. :)

Voi kuulkaa, elämässä on juhlan aiheita ihan joka päivälle! Täytyy vain löytää se syy juhlia. Eikä se tarkoita bileitä, baareja tai alkoholiakaan. Se juhla on sydämessä. Se on hymyssä. Se on naurussa ja ilossa. Siinä tunteessa, että maailma on hyvä paikka olla!

Iloa ja juhlavaa viikon jatkoa!

Viltsu

Kommentit

Maca sanoi…
Näinhän se on, pitäisi osata katsoa avoimin silmin ja sydämin tätä elämää.Toivottavasti ei kovin tauti iske.
Kotilaiska sanoi…
Totta toriset, mullakin oli eilen tollaset arkibileet ku olin niin onnelinen kun sain takas hukkaamani asiakkaan avaimen, asiakaskin oli niin iloinen että olis tarjonnu jotain alkoholia mutta kun mun tartti jatkaa autolla matkaa niin sit vaan muuten oltiin ilosii ja mä juhlistin tapausta käymällä kebabilla, siis Suomen parhaalla ja tänään voisin juhlii sitä kun mulla oli koko päivä vapaata vast iltavuoroon tartti mennä ja huomisel on huomisen ilot ku yleensähän sanotaan et murheet ja kylhä se niinki on ettei etukäteen pidä murehtiikka eikä myöskään nuolasta ennen ku tipahtaa.Äläkä suostu ottamaan sitä flunssaa ittelles, tappele vastaan
Meillä on jokaisella ihan varmasti murheita ja huolia. Ja on surua ja pahaa mieltä. Siitä ei päästä yli eikä ympäri. Siksi on äärettömän tärkeää löytää myös ne hyvät asiat, juhlan asiat, pienet ja isot ilon asiat, jotka kantavat meidät kaiken ikävän ylitse/seassa.
Tuleva tulee, murehtimalla tai ilman murehtimisia. Ja vaikka kuinka mietimme, että josko se tuleva on ikävää täynnä, niin AINA voi tulla yllätyskäänne! Parempaan!
P.s. Kotilaiska, toi Suomen paras kebab kuulostaa todella namilta! Ei ollakkaan kebabia syöty piiitkään aikaan. Pitäskö sitä kokeilla tehdä itse joku päivä? Juu... Lidlistä lihat ja itse tekisin lohkoperunat tai riisin sekä salaatin. Ja tietty Lidlin salsaa. Nam