Siirry pääsisältöön

niitä ja näitä


Flunssan oireeni ovat tällä hetkellä samat kuin eilenkin. Nenä vuotaa hieman ja lihakset ja nivelet hieman herkemmät. Ei toistaiseksi ainakaan pahempaa. Huh. kop kop kop...
Murunenkin saa alkaa taas puhumaan. On nyt 3 päivää ollut hiljaa. 

Viime yönä minua alkoi hymyilyttää, kun tosiaan Murunen on ollut puhumatta 3 päivää. Lääkärihän määräsi hänelle puhekiellon 3 päiväksi kurkunpään tulehduksen takia. No, kissakinhan on siis katsellut, että aha. Tyyppi ei puhu. Olen yrittänyt olla siinä välissä tulkkina ja leikitetty kissaa niin, että minä sanon ja Murunen leikittää. Viime yönä sitten Murunen puheli hiljaa unissaan. Kissa juoksi kovaa vauhtia eri huoneesta sänkyyn ja suoraan Murusen syliin ja alkoi herätellä häntä! Minua nauratti se touhu. Joko kissa herätteli, että hitsi, ei saa puhua. Tai sitten hitsi, sehän puhuu sittenkin! :D

Hmm... 33 atc-korttia enää kansiossani. Pitäisiköhän tehdä muutama uusi?! Ja sellainen ihan, mitä ei vielä kukaan ole kerennyt etukäteen varata. ;) 
ai juu, asiaan liittyen, näin unessani niin valtavan hyvän idean atc-asiaan liittyen, että sen aion todellakin toteuttaa! Odottakaas vaan... ;)

Ja Irmeli-lehmään liittyen hommat sillä mallilla, että olen selvittänyt osoitteen, mihin Irmeli matkustaa. Olen myös tulostanut A4-sivuille koko tarinan kuvineen isommassa ja siistimmässä muodossa. Kopio jää itsellenikin. Ja tiedänpä yhden asian asiaan liittyen, jonka kerron teillekin sitten tuonnempana. ;) 
Siihen saakka katsellaan, mitä muuta täällä tapahtuukaan. ;)

Viltsu

p.s. tiesitkös, että hymy on vakava asia. Se tarttuu! Kannattaa siis kulkea naama alaspäin, ettet vahingossakaan saa vastaasi toista hymyä! ;) 

Mökötöntä tätä päivää lukijat!

Kommentit

Tuula sanoi…
Hei pitkästä aikaa!
Jostain syystä en saa puhelimella tänne kommentoitua, lueskelemassa ollaan käyty kyllä :)

Mukavaa Marraskuun loppua!
Pia sanoi…
). ai sielläkin samanlaista, sotaa, vaikke eri sairaudet, kurja juttu, ihan tyhmii noi tk lääkärit, joka asiaa vaan ei käy ei auta, en tee ):
Kotilaiska sanoi…
Tuli tuosta sun sairasloma ym. jutustas mieleen meidän firman viimekeväiset YT-neuvottelut oltiin puhumassa miten toimitaan kun sairastumme jne, meidän työterveysasiat hoidetaan Terveystalossa mutta paikkakunnalla jossa asun ei sellaista ole lähin on vissiin 30km päässä niin kysyin että eikö kenenkään muun kuin Terveystalon lääkärin sairaslomalappu kelpaa kun ajattelin että jos vaikka jokin työtapaturma sattuu joka vaatii vaikka ihan ambulansilla ensiapuun vientiä, voihan sellastakin sattuu että kiireesti apua tarvii lähimmältä terveysasemalta tms. ja voihan olla että joutuu pitempäänkin jossain sairaalassa vaikka viettämään niin siltä varalta vain kysyin että miten toimitaan niin meidän lakimies sanoi hyvin kipakasti " Ette te sinne terveystalon lääkärille mene sairaslomaa hakemaan vaan hoidon vaivaanne" Siis häh, pää kainaloon ja työt jatkuu noin niiku kärjistettynä.Niin että sä oot käsittäny nyt kaiken ihan väärin ei lääkäreiltä mitään sairaslomaa haeta vaan hoitoa ja jos ne ei pysty sua parantaan niin ei ku ota vuoteesi ja käy. Nii helppoo se on.
Sit tulin täs viel kattoneeks kui Ruottis kohdellaan hoitajii nii mut valtas nii suur epätoivo etten ny tahdo millaään saada sitä irti ittestäni. Tosin tämä päivä oli aamusta asti aivan kammottava, en edes koko 14 tunnin työpäivän aikana kerenny käydä kertaakaan syömässä tosin pari mummoo oli niin kivoi et tarjosiva mul kaffet, vessas kerkesin käydä 2x ja heti aamul täyty käyttää pient kinttupolkuu töihin päästäkseen ku meil oli se tulipalo ja sattu oleen just mun työmatkan varrel. Mitä pahaa mää oon tehny et mää tän päivän ansaitsin, niin ei voi edes ruveta ajatteleen sil se ei olis todellist. Ei me saada mitään ansiomme mukaan, kaik vaa tapahtuu jot me opittas tekeen toisenlaisii valintoi ei, ei se niinkä voi olla miten sun tilanne sit selitettäs ku eihän toi sun sairautes johdu mistään sun valinnoistas.No käviskös tää: Meijän niskaa kaadetaan nii pal sontaa ym. ku me kestetään ja si ko me ei enää kestetä me vaa kuollaa pois.Hiton lohduton selitys toikiTuntuu ku olis joutunu vinhasti kieppuvaan huvipuistohärveliin jost ei uskal hypät pois eikä pyssäys nappiika löyry mistää.Kauaks täs sekotehottimes eli tehosekottimes täytyy olla et muuttuu velliks ja valuu ravoist maailmankaikkeuteen.Sun textis vilisee hymiöi mut onks pakko jollei taho, mä tahroisin nyy irvistää, millai semottine epähymiö tehrää näi vai %#, eiks oo aika hyvä, ainaski se jotensakki hyvin kuvaa mun tunteit just nyy. Ja naapuriki valitti just tän yön peltos mylämisse tai se siis korjaa sokerijuurikkai ja pitää jumalatont mekkalaa nii ett onnee vaa mullekki. Nukkukoon ken voi munki puolest öitä
ViliMarika sanoi…
Pia: Ollappa aina yksi ja sama lääkäri! Ja Kelan päätös tulisi sen mukaan, mikä o totuus, eikä mutu-tuntumalla.

Kotilaiska:
Eihän sitä yleensä sairaslomaa haluta terveenä, paitsi ne, jotka lusmuilevat, mutta siitä en nyt puhu. Sairasloma halutaan siksi, että ollaan levon tarpeessa tai ei kyetä töihin sairauden vuoksi. Jos apua ei saa lääkkeillä tai hoidoilla tms, niin se sairasloma on silloin ainoa apu. Tottakai sairas haluaa loman lisäksi apua ja hoitoa ja helpotusta. Sehän on selvää! Mutta välillä tuntuu siltä, että lääkärit nipottavat ja viilaavat pilkkua noiden kommenttiensa kanssa. Ei potilas ole alan ammattilainen! Jos lääkärillä on jotain muutakin antaa, kuin sitä työstä poissa oloa, niin hyvä! Lääkärin se tulee sanoa, että olis tällainen hoito, apu tms mitä kannattaisi kokeilla! Ei sairaana jaksaisi alkaa enää lääkärin kanssa tappelemaan ja ottaa vastaan sitä nipottamista väärästä sanamuodosta!

Olen kuullut näitä kommentteja, että meihin kuuluukin koskea, olemme elossa kun koskee, yms. Todella lohduttavaa! Tervettä?!

Liebennetään kipuja pillereillä, mutta entäs se syy, miksi koskee? Tai vastaavasti jollakulla miksi oksentaa, miksi kuume...?

Mä luulen, että mun kohdalla toi "syy" on sitä, että osaisin arvostaa kaikkea hyvää, pientäkin. Ja että saan olla onnellinen tässä elämässäni niillä keinoilla, mitä mulle on annettu. Ja sit kun osaan nauttia ja olla onnellinen vähästä ja ulkopuoliset ajattelevat, ett on se sitkee ja on se ihme, ettei masennu jne ja jaksaa vaan olla positiivinen, niin samalla saan autettua monia muitakin. Annan iloa ja positiivisuutta ja ajatuksia toisille. Näin mä luulisin. Ei, ei ole ollut helppoa löytää syytä eikä hyväksyä tilannetta. Olen niin monesti kysynyt: Miksi? Ja millon tää kaikki loppuu? Millon saan olla vapaa kaikesta?(Enkä tarkoita kuolemaa, en enää).

Juu, saat sä tehdä noit akuankka-hymiöitäs. %¤z&, mutta mun suustani ei juur koskaan tule kirosanoja. Ennemminkin kyynel valuu poskelle, mut kiroilen hyvin harvoin pettymyksien takia. Onks se hyvä sit? EI. Suren hiljaa. Ja sit taas etsin sitä hyvää ja kaunista. Mä rakastan kaikkia kauniita asioita! Vaik kädet työntää helmikippoon syvälle tai hypistellä satiininauhoja. Koruja, kauniita kuppikakkuja, vaahtokarkkeja kipossa, hedelmäsalaattia... <3

Tänä aamuna olin onnelline.. taas! Sain nukkua pitkään. Unta riitti. Sit rakas suukotti hereille ja aamupala oli valmis.Kotilaiska sanoi…
Hyvä yöuni , parempi mieli mullaki ku sain nukkuu nii kaua ku nukutti eikä tarvinnu lähtee siklmä kouras yön selkään ajelemaan ja NYT ON TÄN PÄIVÄN 3 TUN NIN ILTAVUOROKI JO TEHTYNÄ, HIRVITTÄÄ VAA TOI HUOMINEN KU ON LUVATTU VAIK MIMMOST MYRSKYY, LUNTA YM. JA MÄ TÖISSÄ KLO 7-21.tOIVON NIIN ET SÄÄTIEDOTUS OLIS JUST TÄN KERRAN PAHASTI VÄÄRÄS

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…