Siirry pääsisältöön

Hyvää joulua minulle... Viime viikon juttuja

Hyvää joulua minulle! Tai ainakin siltä tämä on tuntunut. Minun lääkekustannuksethan menivät maksukattoon(paitsi nyt tuo uusin yksi lääke), joten sain hankkimillani rahoilla jotain muutakin, kuin vain lääkkeitä. Ja osa ihanuuksista tuli muiltakin, ei vain omia ostoksia.

Muutama uusi stanssi, joita olen haaveillut jo tovin. Etenkin tuo atc-stanssi oli tarpeen.
Enkä kyllä taida tarvita piparkakkuleikkuriakaan enää, sillä tuolla kukkastanssilla saan sellaisiakin tehtyä. 

Nyt on nuuttausalustakin ja reikäpihdit. Reikäpihtejä sain etsiä kissojen ja koirien kanssa. Niitä kun ei myydä Tiimarissa tai missään meidän paikallisissa kaupoissa. On vaan sydämiä ja piparireikiä. 
Ja kerrottakoon, että mahdollistui tämä joululahjani vain "vaihtokaupalla" ja tilauksilla. (Että ei tartte katkeroitua, kateellisena ajatella, että onpa köyhällä varaa ostella. Jos nyt edes tilivelvollinen olen kenellekkään...) ;)


Itselleni lisää! Tein tällaisen korusetin omaksi ilokseni.
Juuri minun tyyliäni. <3 Kaunista voi siis saada halvallakin... Materiaalit maksoivat... 0,50€. :)
Että edelleen sanon sen, mitä aiemmin vaatteistanikin, että köyhän ei tarvitse näyttää pultsarilta tai laitapuolen kulkijalta. Vähälläkin saa paljon, jos vaan yrittää, tekee parhaansa ja on sitä apujoukkoa.


Mulla oli lahjakorttejakin Ikeaan, joten kipasin hakemassa pari laatikostoa sieltä. Pahvit toki jemmasin ja sitten testasin noita stanssejani. 

Kaikki pahvit ovat nyt korttipohjina. :)Viime viikolla siis tuli joulu, olimme syömässä synttärilahjanani saamilla lahjakorteilla, shoppailimme hieman, kun kerrankin oli mahdollisuutta. Ihmettelimme sitä, ettei vaatekaupoista saa tavallisia housuja, farkkuja tai yleensäkkään normaaleja vaatteita. Ja jos sellaisia on, niin sitten hinta on huipussa. Vaatekaupoissa on vaan legginsejä, trekkinsejä, teinien muotia, kapeita linjoja, napapaitoja, fittiä ja ties mitä pientä, kapeaa ja tiukkaa. 
Mutta sitten citymarketin tarjouksesta löytyi mullekin farkut. :) Siis edulliset, eikä niitä 40-100 euron trikoita tai hipstereitä.
Ja koska tämä mun mässydieettini on tehonnut niin kovasti, että paino on pudonnut kesästä nyt 9 kiloa, niin ostin numeroa pienemmät kuin aiemmat olivat ja nämäkin tuntuvat löysiltä. Eli 1-2 numeroa on pienentynyt vaatekokokin. :) Ei enää telttoja!


Nyt vaan toivotaan, että kaikki menisi hyvin ja enää ei tarvitsisi sairaalareissuja heittää. Ja shoppailutkin on shoppailtu nyt, joten olen oikeasti onnellinen. :) Toiset toki pistävät saman summan vaikkapa kirppiksellä palamaan kerralla ja on varaa tehdä se vaikka kuinka monta kertaa vuodessa mutta minä ostan tarpeellista kerran tai kaksi vuodessa samalla summalla, mikä menee toisilla siis yhdellä kertaa. Ei mennyt edes sataa euroa siis meiltä kahdelta. Ei sinne päinkään! :) 

Antakaa valon täyttää sydämenne ja mielenne!

Viltsu

P.s. Kiitos Jipe postista ja Tuikku!

Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…