Siirry pääsisältöön

Hirmusesti kaikkea

Miten sitä illalla olinkin niin ajattelematon, ajatuksissani tai muuten vaan höpsö? Unohdin kokonaan laittaa sängyn vierelle aamulääkkeeni. Niinpä sitten herättyäni ja lääkitys päin pylleröä nousin ylös ja siinä hummaillessani otin ne lääkkeetkin, vasta siis sitten, kun olin jo ylhäällä! Ja sehän kostautui. Totta kai!
Ei se, että olisi pelkkä aamujäykkä selkä, mutta se viilto lapojen välissä selkärangassa, ihan nikamissa eikä lihasperäisenä. yrittää siinä sitten nauttia aamukahvista. Onneksi se ei kauaa kestänyt, kun olin ihan liikkumatta ja pintahengityksellä. Että mun pitikin koetella itse itseäni tällä tavalla! Mur mur minulle. :(


Verstaalla aloitin puuhat sitten kotvan kuluttua, sillä halusin saada postiin kaikki rästissä olevat lähetykset. Postia sinulle siis... Tiedätte kyllä, kun olen näille kahdelle ilmoittanut aamulla. ;)

Postipoika soitti ovikelloa. Minäkin sain postia!
Voitin Arkkikaupan palkinnon! Sain arkin vintage-kuvia, arkin hauskoja mies-kuvia, erilaisia pastellivärisiä papereita, aterimia ja kruunuvalaisimia tuollaisina kalvokuvina ja pikkuriikkisiä karamellejä! Ei, ei niitä voi syödä. Ovat metallihelmiä. :)
Oikein mieluista palkinto ja juuri sellaista, mitä mulla ei ollut ja olisi kiva saadakin. Kiitos "ARKKIKAUPPA!"

Seuraava paketti oli hauska. Sellainen pahvilaatikko, joka muistutti vaikkapa kirjapakettia. Murunen katseli vieressäni, mitä kaikkea posti minulle toikaan. 
Avasin sen laatikon ja kippasin sisällön pöydälle:


Murusen suusta kuului: "Mitä ihmettä?!"
Nauramaanhan minä siinä kävin toisen hämmästykselle! 
24 erilaista pikkunyssäkkää ilmestyi paketista ja lisäksi tuollainen kaunis tuikkukortti ja säläkuori. 
Naurun seasta sanoin: "Kotilaiskan atc-joulukalenterihan se tämä vain on... Maca lähetti sen minulle". :D
Kuului vastaus: "Ootte te kyllä ihme sakkia!" Ihan hyvällä! Naurun säestyksellä. :D
No, niinhän me ollaankin. Taiteilijat ovat tunnetusti omaa lajiaan ja mikäs sen hauskempaa, kuin alkaa availla 24 erilaista nyssäkkää, yksi per päivä ja katsoa matskuja ja miettiä, että minkäslaisen kortin noista sitten tekisinkään. ;D
Kiitos "Maca".

Joistakin nyssäköistä oli pakettiin valunut matskua ja osaan sain ne takaisin laitettua, joten anteeksi, jos joku päivä ei ihan juuri ne oikeat matskut ole sitten kortissa. Pyrin kuitenkin siihen, että kuoren sisältö riittäisi ja jos tartten lisämatskua johonkin, niin otan ne siitä sinun säläkuorestasi. 

Joka itseasiassa näyttää tältä.

Ja minun ihanainen joululahjanikin olisi valmiina postissa! 

tuossa se pakettikortti nyt on! Ui jui... Haluaisin niin äkkiä ne kotiin hakea... Huomenna, huomenna... Malttia ViliMarika, malttia!
Lupasin itselleni, että koska olen ollut niin ahkera, sisukas ja kiltti enkä ole tuhlannut itseeni juurikaan ja olen ajatellut muita niin kovasti enemmän, niin sitten kun tuon paketin saan kotiin, avaan sen heti ja otan kaikki ne jutskat sieltä käyttööni heti! voin siis huomenna sanoa itselleni:

HYVÄÄ JOULUA, VILIMARIKA!

;D

Tarja O.lta sain ihanaa postia myös. Me vaihdettiin pari korttia ja nämä sain omakseni. Minulla on haaveena aloittaa uusi runo-atc-kirjan teko ja siihen juuri nämä teiltä saadut kortit tulisivat. Ei yhtään hillitse nämä kaksi "Tarja O.:n" kaunottaret sitä innostustani ja inspiraatiotani. Kiitos Tarja O.!

Tänään tein lisää atc-korttejakin, mutta kaikki menivät jo. 

Tarja O.n kahvihaasteeseen "Coffeine"

Tarja O:n kahvihaasteeseen "Ei pöllömpi juoma"

"Kukkameri" (varattu tämäkin)

Kotilaiskan marraskuun mietelausehaasteeseen tämä: "Kaunis ihminen" (varattu tämäkin)


Ja joulukorttisatoa, tällä kertaa jo Inspis-kauppaankin.  Kuva huono. Jotenkin vino! :/

apteekkireissu takana ja uusia lääkkeitä taas 3 pakettia. Katselin dosetteja, mutta en oikein osannut valita, mikä olisi sopivin minulle ja kaikki kuitenkin niin arvokkaita minun rahoilleni. Johan minä tuhlasin oman osuuteni tuonne Sinelliin.

Kirjastossa pyörähdys. Jokohan uusin Taika olisi tullut takaisin? No, eipä tietenkään. Vielä useamman päivän lainattuna. Höh. No, odotellaan.

Mietin tässä syntyjä syviä... No ei vaisinkaan. Arvontavoittojani. Voitin loppukesästä Buzzadorilta jotain. Mitään en ole saanut vieläkään. Höh. Mikähän juttu sekin oli?
Olen voittanut myös Quizonautista. Odotan palkintoa.


Tällaisia puuhia tänään.

ViliMarika


Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Huh,huhmikä vauhti päällä, mua rupes taas ihan heikottaan kun luin sun puuhistas ja postipojan tuomisista.
Tuo mun haasteeseen tehty kortti on ihan paras, hyvä muistutus meidän jokaisen ainutkertaisuudesta ja-laatuisuudesta.Kiitos osallistumisestasi ja onnea arvontaan!
Vilimarika sanoi…
Mikäs mulla puuhaillessa, kun kotona olen. Ja haluan käyttää aikani hyödyksi ja samalla sitä kipuakin "lievittää" askartelemalla. Vasta sain varmistuksen sille, että olen ihan tutkittua kivun lievitystä harjoittanutkin. Aivot kuulemma eivät voi rekisteröidä kaikkea "tietoa" yhtäaikaa, joten osa kivusta jää matkalle, kun touhuaa jotain muuta intensiivisesti. :)
Postipojan tuomisista..No, vaihtokauppaa tässä on tehty kaikki muu paitsi tuo arvontavoitto. Tosiaankin Sinellin paketin sisältökin kun on loppupelissä vaihtokaupalla saatu. Möin jotain ja saan sillä rahalla tilalle jotain. :)

Kiitos sanoistasi.
Riina Itkonen sanoi…
Hitsi miten hienot pussukat noissa Kotilaiskan vaihtohaasteeseen saamissasi tekeleissä. Mulla on ihan jotain peetä, pitäskö tehdä uudet.
ViliMarika sanoi…
Riina, p-tä ne olivat mullakin, koska kivut olivat ihan liikaa vaivana. Mutta jospa se sisältö olisi se tärkein ja mukana olo.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…