Arvonnan voittaja

Blogissani (arvonnat-sivulla)oli lokakuun ajan käynnissä kilpailu, jossa kiittelin 3000 lukijan rajan ylittymistä ja joka sitten paisuikin samalla 6000 lukijan rajan ylitykseksi samassa kuussa. Samalla etsittiin Inspiration-blogiini uutta nappia vanhan verstaan napin tilalle.

Osallistujia kisassa oli kaksi. Haasteissahan raja on aina min. 3 osallistujaa, mutta tämä oli erillinen kisa, joten 2 osallistujaa saavat osallistua arvontaankin. Ihan ensin esittelen kuitenkin kilpailutyöt. Ja osallistujathan saivat poikkeuksellisesti myös kopioida valokuvankin jostakin blogini kuvista tarvittaessa työhönsä, joten mitään luvatonta ei ole tapahtunut:




"Tuikku" osallistui tällaisella napilla. Työssään hän käytti taulustani otettua kuvaa. 

"Enkuli" osallistui tällaisella napilla. Työssään hän käytti kuvaani tekemästäni kaulakorusta. 

ja laitetaan vielä jäähyväisten kunniaksi se vanha verstaan nappi näytille, mikä oli Vuodatukse kautta BLOGIPOHJAT BLUE.n tekemä nappi. Kyseinen sivusto näyttää aika kurjalta tällä hetkellä ilman kuvia, jotka Vuodatus kadotti. :(


Kiitos Tuikku ja Enkuli ihanista napeista ja osallistumisesta arvontaan ja vaivannäöstänne!

Ja sitten itse arvontaan!
Palkintohan näyttää tältä:

Voittajalle lähtee lukemista lehden ja pokkarin verran sekä Inspis-kaupan puuhelmet kaulaan.
Random org arpoi...

Onneksi olkoon!

ENKULI

<3


Laitan postia tulemaan!









Kommentit

tarja.o sanoi…
onnea voittajalle. enkulilla voitto putki päällä. kannattais lotota:)) ja kiitos vili aivan ihanan upeista korteistasi ja mukavasta rentouttavasta matskusta:))
IIIHANA palkinto ja nuo helmet vieläpä lempiväriäni. Plenpa onnenpekka eikun onnenenkuli
sulla enkuli tosiaan on voittoputki päällä! Vai liekkö osasyyllinen sun ahkeruus, koska osallistujakato tuntuu olevan arvonnoissa? Jokatapauksessa onneksi olkoon vielä kerran ja aina parempi, että palkinto tulee rakastavaan kotiin. ;)
alkuviikosta lähtee, korttien kera.