Siirry pääsisältöön

Lepattava liekki ja muita tarinoita

Lepattava liekki kynttilälyhdyssä, iltahämärä ja koti-ilta. Kaikki oli hyvin, ja siinä sitä istuskeltiin olohuoneessa Muruseni kanssa. Yks kaks olohuoneen pöydällä pamahti! POKS! 
Katsoin ihmeissäni siihen suuntaan ja kysyin ääneen: "Mikä se oli?"
Päät pyörivät ja sitten Murunen huomasi kynttilälyhdyn hajonneen! Siis kyseessä oli tavallinen kynttilälyhty, mitä kaupoissa myydään ja katkaistiin siitä se pitkä sydänlankakin jopa, ettei liekki olisi liian suuri. steariini roiskui pitkin poikin ja valui liinallekin josta imeytyi peiliin. Harmillista, mutta minkäs teet.

Tämä vahvisti jo tiedetyn asian: Älä jätä kynttilöitä yksin, vahtimatta!

Ja kyllä tuota liinaa voi vieläkin käyttää, mutta ei se enää ole puhtoinen. 

Eilen ennen nukkumaan menoa askartelin vielä joulukortinkin. Teemana oli easel-tekniikalla tehty kortti ja nimenomaan joulukuusi siinä mukana.


Ensin minulla piti selvittää, mitä se easel tarkoittaa ja kun sen sain selville, oli ilo alkaa askartelemaan. Kovasti tuotakin korttia tehdessäni kaipailin nuuttauslautaa, jota minulla ei ole. Etsiskelen edullista sellaista, joten jos jollakulla teistä on kaapissa turhan panttina sellainen, niin ilmoittele! Katsotaan, päästäänkö hinnasta sopimukseen ja onko se sitä mitä etsin.

Tämä siis oli ihka eka easel-korttini ja tyytyväinen olen.


toisaalta mielessäni pyörii sellainenkin asia, että oliko sittenkään ensimmäinen? Olenko kerran tehnyt vastaavan, tietämättä mikä tekniikka kyseessä? Jaa-a. Ei voi muistaa.

Tänään saimme kuulla sekä hyviä, että ikävempiä uutisia, mutta loppujen lopuksi odotettavissa olevia ja päättynee hyvin kuitenkin. Ööö... Ottiko kukaan selvää tästä?! :D

Kirjastossa kävin pyörähtämässä ja otin pari korttikirjaa lainaan ja unikirjankin. Selvittelin muutamaa untani sen avulla ja hykertelin itsekseni. Mieltäni vaivaamaan jäänyt uni kun tarkoittikin ihan hyvää. Pelkäsin jo jotain pahempaakin. 
Uneni tarkoitti seksuaalisuutta ja henkistä rauhoittumista. :)
Lisäksi yksi unistani symboloi kohtua. 
Miten se sitten liittyy asiaan? Liekkö sitten kiertäen kaartaen enteillyt toisen henkilön asioita?

No, unet sikseen ja todellisuuteen! Tänään laitettiin postiin KAIKKI loputkin irjekuoret, joita olin lähettämässä. Eli jos olet odotellut postia minulta, niin tulossa on!

Ja minullekin tuli tänään postia!

Jonsulta sain todella ison paketin joulukalenteriini ja hieman pienemmänkin. Eihän sillä paketin tai luukun koolla tietenkään väliä ole, ja pienikin voi olla ihanaa, mutta nyt kyllä mietityttää, mitä noin isoon pakettiin on laitettu?! ;) 
Saako jo puristella sitä? :D
No, maltan maltan. 

Enkulin käsityöt-blogista Enkulilta itseltään sain vaihtarit. Sinullekin lähti vaihtokuori tänään.


Korttiläjässä oli suoranainen ylläri! Minun blogistani tehty kortti! Mahtava! Kiitos!

Ihania myös muutkin; Lily, Tiuhti, Lepotuolissa, Kasvot, Lukuhetki ja Perhonen peilissä.

Mukana kuoressa oli valtavasti papereita ja kuvioita ja nauhoja, tarroja ja muutama haaraniitti ja kuvia. KIITOS!
Inspis iskisi heti, mutta minulla on pakko alkaa tehdä joulukorttejakin. Kenties saan noista jotain ensihätään niihin mukaan. Nimittäin sormet syyhyävät käyttää ihania vintage-värejä kortteilussa. :P

Pitäisi myös harjoitella kissing-tekniikkaa. Sepä sitten varmaankin lähipäivinä on tulossa täällä näytille. :)

Enkeleitä elämääsi!

ViliMarika

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Kiitos kirjeestä joka sisälsi kaiken laista ihanaa, kivaa innostavaa, kuvat korteista blogissa.
Tohon kynttilä juttuun joka teille kävi niin sen sreariinin saa liinasta kun pistät sen toviksi pakastimeen ja sit raaputat tai hierot sen steariinin pois, toista pakastus jos et eka kerralla saa kaikkea pois, sama peli käy peilillekkin jos uskallat pistää sen pakkaseen vai saitko sen muutenkin puhtaaksi.Meillä kerran kävi savisen kynttilälyhdyn kanssa niin että kun pohjalle oli sulanut steariinia ja laitoin sit sen päälle tuikun niin siitä tulikin yhtäkkiä roihu, onneks ei käyny pahemmin mut sen jälkeen ollaan oltu aika varovaisii kynttilöiden kans.
ViliMarika sanoi…
Kyllähän sen steariinin saa palasina pois, muttei sitä tahraa mikä siihen liinan jää. Tuo samanen pakastinkikka onkin käytössä ollut. :)
Ja silitysrautakikka talouspaperin kera. :)
Kiva, kun posti tuli ja tykkäsit. :)
Voi harmillista tuota kynttilälyhtyä. Saisi kyllä olla varoitus, jos lyhty noin vain poksahtaa. Minulla on muuten samanlainen lyhty. KÄÄK.
Kiva kun korttini tulivat perille ja sait ispiraatioita.
Tuo kissing-tekniikka rupesi kiinnostamaan-mitähän on tulossa.
ViliMarika sanoi…
Eka kerta oli minulle, että minkäänlainen lyhty poksahti. No, kerta se on ensimmäinenkin.
Sinulle tulee yksi kortti vielä jälkikäteen. Hassu minä!
Pusutekniikka näkyy varmaankin huomenna. ;)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Supervihreä taikajuoma

Ei siitä nyt niin kauaa ole, kun ajattelin, että kaikki Superfoodit ja viherjuomat sun muut terveystuotteet ovat ihan huuhaata. Riittää, kunhan syö monipuolisesti ja terveellisesti. Ajattelin, ettei ole mitään järkeä ostaa purkissa jotain pöperöä ja kertoa sen terveysvaikutteista samalla, kun käyttää kaiken maailman dieettejä ja ruokavalioita. Mutta kuten olen aikaisemminkin sanonut, voin myös reilusti sanoa olleeni väärässä ja muuttaa mielipiteeni. Kiitos siitä ehdottomasti kuuluu Ruohonjuuren verkkokaupalle sekä niille terveystuotteille, jotka minua ovat auttaneet. Esimerkkinä tämä Puhdistamon Supervihreä. 


Supervihreä on nimensämukaisesti vihreää jauhetta ja ihan super tuote. Minulla on kokemusta nuoruudestani spirulinasta, joten luettuani tämän purkin tuoteselostetta olin innoissani. Spirulinahan minulla tehosi laihduttamisessa silloin kauan sitten ja tässä viherjauheessa spirulina on osana. Laatukamaa siis! Kaikenkaikkiaan jauhe sisältää vehnänorasta, ohranorasta, spirulinaa, chl…