Ihan ite sain

Odottelin lahjakorttia kotiin ja tänään se sitten tulikin. Palkkioni ties kuinka monesta mielipidetenttauksesta. :) Pääsen joku päivä sitten shoppailemaan Suomalaiseen jotakin tarpeellista. Katsotaan sitten, mitä on tarjolla. Matskua vai kirjallisuutta. Haluaisin nuuttauslaudan, scrol-palin tai millä nimellä se taittolevy onkaan. en vaan usko, että sellaista löytyy Suomalaisesta. No, toivotaan, että olisin väärässä.


Milloinkahan ne synttärihulinat oikeasti loppuvat? Meinaan kun mullahan oli melkein kuukausi sitten synttärit ja tänäänkin vielä tuli postitse synttärilahja!

Tuossa lahjassani on Oriflamelta tilaamani kulmaväripaletti. Siis sain tilata mitä tahansa kympillä sieltä ja tuon tilasin. Loput olivat ylläreitä täysin. :) KIITOS! Tykkään!

No, ylläri oli tämäkin! Pikkulappusessa oli kirjoitettu että toivottavasti ylläri piristää. Ja oli lähettäjän nimikin. Mutta en tunnistanut tälläkertaa nimeä tutuksi. Ken lienee tämä bloggaaja? Vai liekkö koukussa kortteihin? ;) Joka tapauksessa KIITOS! Piristi kyllä ja ihanuuksia kaikki!

Riina kävi pikavisiitillä oven raossa. En uskaltanut päästää peremmälle potilasta. (juu, sovittu juttu, että tulee vain oven rako-visiitille). Meillä on tätä villit vaihdot-systeemiä aina välillä. tarkoittaapi sitä, että siivotaan kaappeja ja lahjoitetaan itselle joutavia toinen toisellemme. Minulta Riina sai mm. tarrarullia, joista mulle jäi samikset ja varaamansa atc-kortit. Oli siellä kassissa muutakin. Muovihelmiä, joille en löytänyt käyttöä, nappeja, jotka ihan liian isoja mulle mutta koska Riina askartelee muutakin kuin vain kortteja, jotain muutakin sellasta ei-kortteihin sopivaa. Itse sain vastineeksi papereita, 3D-kuvia, leimakuvia, simpukoita, teetä...

Niin tosiaan, tossa rullassa oli tällaista upeaa tapettia! Suoraan 70-luvulta säilöttyä! Wow. Raaskiiko niin vanhaa käyttääkkään? Eikun siis.. hei haloo! eihän seiskytluku oo vanhaa nähnytkään! nimimerkillä itse sillä vuosikymmenellä syntynyt. :D

Ja olihan Riinalta nämä ihanat atc-kortitkin!


Ja Lääkärin määräys:

:D Kiitti Riina! *repsis*

Ja jottei ihan menisi lahjonnan puolelle koko hommeli, niin ihan itse tilasin nämä ihanuudet:

Tuossa on matskua kortteihin ja pari käsityönä tehtyä tiskirättiä. Ihastuin nimittäin noihin itse niin valtavasti, että oli ihan pakko teettää osaavalla henkilöllä lisää joululahjapakettiin! Wautsi waude! Ja samalla tilasin "vaihtokaupalla" noita ihania matskujakin. Mitä toinen ei tarvitse, toiselle aarre... ;)
KIITOS!

Kiitän myös sinua, joka et halunnut julkisuuteen. :) Superihania asioita eilen!
Tiedät itse, kuka ja mitä ja miksi.

Että on tässä nyt kyllä lellitty ja hellitty minua! Huh huh! Aivan uskomaton kertaryöpsäytys yhtä aikaa! Taitaapi alkaa korttitehdas hyrskyttämään kortteja ulos seuraavina päivinä. :)





Kommentit

tarja.o sanoi…
mainio resepti tuolla valelääkärillä:) hauska juttu!!!
tuo "lääkäri" on kyllä semmonen tapaus, että huumoria riittää. :) Sai nauramaan minutkin.