Siirry pääsisältöön

ATC-ARVONTA


5.7.2012 aloitin Inspiration-blogin. Siitä on nyt reilu kolme kuukautta. Jotenkin tuntuu, kuin olisi ikuisuus, mutta vasta 3 kuukautta?!
Lukijat ovat onneksi löytäneet Verstaalta tänne Inspikseenkin. Alussa pelkäsin, ettei ne vakkarilukijani osaa tänne, vaikka kuinka mainostin Verstaalla uutta blogiani; inspirationia.
Olihan pelko sinänsä aiheellinen, sillä moni lähti pois VUodatuksesta, moni ei edes avannut koko sivustoa enää. Ja vaikka kiertelin toisten blogeissa etsiskelemässä viitteitä siitä, että toimiiko edelleen vai onko uusi osoite heilläkin, silti monta jäi löytämättä.
Onneksi kuitenkin osan löysin takaisin ja osa löysi minut. Fifty-fifty. :)
Vuosi on kulunut siitä, kun aloitin bloggaamisen. Se on pitkä aika se ja silti lyhyt, kun edelleen haparoivin askelin kuljen. Kuitenkaan en aio juhlistaa "vuosipäivää", sillä Verstasta ei ole enää ja annetaan sen jäädäkin rauhalliseen lepoon. R.I. P.
Haluan juhlistaa vuosipäivää sitten täällä Inspiksessä, kunhan ensi kesä saapuu. Toivotaan todella, ettei täällä blogit kaadu! Kop kop kop...

Samalla vuosi on kulunut siitä, kun löysin ATC-kortit ja sain tietää, mitä ne ovat ja miten ne tehdään. Koukkuun jäin! Kotilaiskalle vaan terkkuja. ;)
ATC-vuosipäivän kunniaksi ajattelinkin pitää pienimuotoisen arvonnan. Samalla tyhjenee vanhempien atc-korttien osalta kansio ja tilaa tulee uusille. ;) Juu, joku saattoikin jo arvata...
Samankaltainen arvontahan olikin jo kerran ja voittaja sai toistakymmentä atc-korttia. Nyt kuitenkin nostetaan se määrä vaikkapa tasan 20:een korttiin!

Todellakin! Voittaja arvotaan 21.10. 2012 ja hänelle lähtee 20 satunnaisesti valittua atc-korttiani. Ja laitetaan kuoreen mukaan myös normaalivaihtoon tuttua sälää. Jotakin, mitä normaalisti vaihdettaessa olisi.

Miltäpäs kuulostaa?! aikaa ei ole kauaa, mutta halukkaat kyllä kerkeävät osallistua tuossakin ajassa.

Ja helppoahan se on kuin heinäntekokin! Kommentoit vaan tätä postausta ja nimimerkkisi selkeästi ja yhteydenottoa varten jokin osoite; blogiin tai sähköpostiin. Se on siinä!

Onnea kisaan!

ViliMarika

Kommentit

 1. Kuulostaapa hyvältä. Mukana arvonnassa tietty

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä todella taitava "korttitaiteilija" :) Uskon kyllä että tälle uudellekin blogillesi lukijoita riittää. Mukana arvonnassa!
  -Riksu-
  riikka_kuitunen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Riksu.
  Lukijoita näyttäisi olevan jotakuinkin tuhat, reilukin, kuussa. Että ihan kivasti olette tänne löytäneet lopulta. :) Kiitos kuuluu teille kaikille.
  Mieltä lämmittää aina kuulla positiivistakin palautetta.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …