Siirry pääsisältöön

ATC-ARVONTA


5.7.2012 aloitin Inspiration-blogin. Siitä on nyt reilu kolme kuukautta. Jotenkin tuntuu, kuin olisi ikuisuus, mutta vasta 3 kuukautta?!
Lukijat ovat onneksi löytäneet Verstaalta tänne Inspikseenkin. Alussa pelkäsin, ettei ne vakkarilukijani osaa tänne, vaikka kuinka mainostin Verstaalla uutta blogiani; inspirationia.
Olihan pelko sinänsä aiheellinen, sillä moni lähti pois VUodatuksesta, moni ei edes avannut koko sivustoa enää. Ja vaikka kiertelin toisten blogeissa etsiskelemässä viitteitä siitä, että toimiiko edelleen vai onko uusi osoite heilläkin, silti monta jäi löytämättä.
Onneksi kuitenkin osan löysin takaisin ja osa löysi minut. Fifty-fifty. :)
Vuosi on kulunut siitä, kun aloitin bloggaamisen. Se on pitkä aika se ja silti lyhyt, kun edelleen haparoivin askelin kuljen. Kuitenkaan en aio juhlistaa "vuosipäivää", sillä Verstasta ei ole enää ja annetaan sen jäädäkin rauhalliseen lepoon. R.I. P.
Haluan juhlistaa vuosipäivää sitten täällä Inspiksessä, kunhan ensi kesä saapuu. Toivotaan todella, ettei täällä blogit kaadu! Kop kop kop...

Samalla vuosi on kulunut siitä, kun löysin ATC-kortit ja sain tietää, mitä ne ovat ja miten ne tehdään. Koukkuun jäin! Kotilaiskalle vaan terkkuja. ;)
ATC-vuosipäivän kunniaksi ajattelinkin pitää pienimuotoisen arvonnan. Samalla tyhjenee vanhempien atc-korttien osalta kansio ja tilaa tulee uusille. ;) Juu, joku saattoikin jo arvata...
Samankaltainen arvontahan olikin jo kerran ja voittaja sai toistakymmentä atc-korttia. Nyt kuitenkin nostetaan se määrä vaikkapa tasan 20:een korttiin!

Todellakin! Voittaja arvotaan 21.10. 2012 ja hänelle lähtee 20 satunnaisesti valittua atc-korttiani. Ja laitetaan kuoreen mukaan myös normaalivaihtoon tuttua sälää. Jotakin, mitä normaalisti vaihdettaessa olisi.

Miltäpäs kuulostaa?! aikaa ei ole kauaa, mutta halukkaat kyllä kerkeävät osallistua tuossakin ajassa.

Ja helppoahan se on kuin heinäntekokin! Kommentoit vaan tätä postausta ja nimimerkkisi selkeästi ja yhteydenottoa varten jokin osoite; blogiin tai sähköpostiin. Se on siinä!

Onnea kisaan!

ViliMarika

Kommentit

Kuulostaapa hyvältä. Mukana arvonnassa tietty
Anonyymi sanoi…
Olet kyllä todella taitava "korttitaiteilija" :) Uskon kyllä että tälle uudellekin blogillesi lukijoita riittää. Mukana arvonnassa!
-Riksu-
riikka_kuitunen(at)hotmail.com
ViliMarika sanoi…
Kiitos, Riksu.
Lukijoita näyttäisi olevan jotakuinkin tuhat, reilukin, kuussa. Että ihan kivasti olette tänne löytäneet lopulta. :) Kiitos kuuluu teille kaikille.
Mieltä lämmittää aina kuulla positiivistakin palautetta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…