Siirry pääsisältöön

ATC-ARVONTA


5.7.2012 aloitin Inspiration-blogin. Siitä on nyt reilu kolme kuukautta. Jotenkin tuntuu, kuin olisi ikuisuus, mutta vasta 3 kuukautta?!
Lukijat ovat onneksi löytäneet Verstaalta tänne Inspikseenkin. Alussa pelkäsin, ettei ne vakkarilukijani osaa tänne, vaikka kuinka mainostin Verstaalla uutta blogiani; inspirationia.
Olihan pelko sinänsä aiheellinen, sillä moni lähti pois VUodatuksesta, moni ei edes avannut koko sivustoa enää. Ja vaikka kiertelin toisten blogeissa etsiskelemässä viitteitä siitä, että toimiiko edelleen vai onko uusi osoite heilläkin, silti monta jäi löytämättä.
Onneksi kuitenkin osan löysin takaisin ja osa löysi minut. Fifty-fifty. :)
Vuosi on kulunut siitä, kun aloitin bloggaamisen. Se on pitkä aika se ja silti lyhyt, kun edelleen haparoivin askelin kuljen. Kuitenkaan en aio juhlistaa "vuosipäivää", sillä Verstasta ei ole enää ja annetaan sen jäädäkin rauhalliseen lepoon. R.I. P.
Haluan juhlistaa vuosipäivää sitten täällä Inspiksessä, kunhan ensi kesä saapuu. Toivotaan todella, ettei täällä blogit kaadu! Kop kop kop...

Samalla vuosi on kulunut siitä, kun löysin ATC-kortit ja sain tietää, mitä ne ovat ja miten ne tehdään. Koukkuun jäin! Kotilaiskalle vaan terkkuja. ;)
ATC-vuosipäivän kunniaksi ajattelinkin pitää pienimuotoisen arvonnan. Samalla tyhjenee vanhempien atc-korttien osalta kansio ja tilaa tulee uusille. ;) Juu, joku saattoikin jo arvata...
Samankaltainen arvontahan olikin jo kerran ja voittaja sai toistakymmentä atc-korttia. Nyt kuitenkin nostetaan se määrä vaikkapa tasan 20:een korttiin!

Todellakin! Voittaja arvotaan 21.10. 2012 ja hänelle lähtee 20 satunnaisesti valittua atc-korttiani. Ja laitetaan kuoreen mukaan myös normaalivaihtoon tuttua sälää. Jotakin, mitä normaalisti vaihdettaessa olisi.

Miltäpäs kuulostaa?! aikaa ei ole kauaa, mutta halukkaat kyllä kerkeävät osallistua tuossakin ajassa.

Ja helppoahan se on kuin heinäntekokin! Kommentoit vaan tätä postausta ja nimimerkkisi selkeästi ja yhteydenottoa varten jokin osoite; blogiin tai sähköpostiin. Se on siinä!

Onnea kisaan!

ViliMarika

Kommentit

Kuulostaapa hyvältä. Mukana arvonnassa tietty
Anonyymi sanoi…
Olet kyllä todella taitava "korttitaiteilija" :) Uskon kyllä että tälle uudellekin blogillesi lukijoita riittää. Mukana arvonnassa!
-Riksu-
riikka_kuitunen(at)hotmail.com
ViliMarika sanoi…
Kiitos, Riksu.
Lukijoita näyttäisi olevan jotakuinkin tuhat, reilukin, kuussa. Että ihan kivasti olette tänne löytäneet lopulta. :) Kiitos kuuluu teille kaikille.
Mieltä lämmittää aina kuulla positiivistakin palautetta.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…