Siirry pääsisältöön

rasioita

Nyt on kolme pientä laatikkoa tai rasiaa valmiina. Mihin nämä päätyvät, se selviää kyllä ajallaan. :) alan täyttämään niitä...Kommentit

  1. Voi miten kauniita runoja olet tehnyt! Täällä ihan kyyneleet silmissä...Upeat rasiat ja upea kirja!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nanna. rasioille on tulossa käyttöä ihan kohta. Syyskuun aikana. Nuo ovat kaikki laastaripaketteja alunperin. 5 isoa lätkää jokaisessa. ei uskoisi. :)

    VastaaPoista
  3. Onpa nuo runosi ihania ja koskettavia. Ihana kirja ja upeita rasioita.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Hei, lukijani! Ihana, kun olet siinä!
Mitä mieltä olet tämän postauksen sisällöstä?
Jätä minulle kommentti.
Myös moikkaus riittää.
Silloin tiedän sinun käyneen täällä.
Tulethan toistekin!

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Hampaiden hoito ja herkkä suu vaahdossa

"Hammas on kova kalkkipitoinen suussa sijaitseva muodostelma, jollaisia on monilla selkärankaisilla. Hampaiden pääasiallinen tarkoitus on ruoan mekaaninen hienontaminen." Näin Wikipedia aloittaa kuvaamaan hampaita. Lisään vielä, että terveet hampaat nostavat itsetuntoa ja vähentävät riskiä sairastua. Kyllä. Vialliset hampaat aiheuttavat mm. Kipua, hermokipua, tulehdusta, mätimistä...  Pitkälle edennyt karies voi tuhota hampaan täysin. Hoitamaton leukaluun tulehdus voi johtaa jopa yleistulehduksen kautta kuolemaan.

Laitoin aamukahvin tekeille ja laittauduin valmiiksi tätä päivää varten. Nätit ja mukavat vaatteet korvaavat trendikkyyden, mutta laveran voiteilla ja meikeillä saan tehtyä itsestäni mielestäni kauniin, niinkuin nyt näillä avuillani tehdä voi. Mietin lukemaani hampaista ja muistan aiemmin käydyt blogikeskustelut herkkäsuisista lukijoista.


Hampaistani tahdon pitää huolta ja säilyttää omani niin kauan kuin voin. Hampaat ovat osa minua ja hyvinvointiani. Hampaat ovat …