Punaista hurmaa

iltatyönä tein tilaustyön. Punaisen, pitkän kaulahelmikorun, jonka saa tarvittaessa kiepasta kaksin kerroin kaulaan.  No tässä riittää pituutta! 107cm!


toivottavasti saaja tykkää. 



Ainakin helmet näki jo aiemmin itse, ja kelpuutti ne, eli sinänsä oli helppoa alkaa tekemään korua, kun tiesi, että juuri näistä helmistä ja juuri tällaista alan tekemään. Joskushan on ongelmana se, että annetaan vain pituus  noin-arviona ja väritoive. Sitten se koru ei olekkaan sinnepäinkään, mitä tilaaja olisi halunnut, joten koru jää minulle roikkumaan ja tilaajalle uusi satsi hommattava helmiä. sillon voin sanoa, että närästää!
toki asiakkaan tulee olla tyytyväinen, mutta närästää se, etten selvittänyt tarpeeksi tarkkaan sitä, mitä pitää olla. Tai se, kun tilataan jotain, mutta maksua ei näy eikä kuulu... Se on asia numero 2. Minähän laitan tilauksen postiin vasta sitten, kun rahat näkyvät tililläni. En aiemmin. Kaikille. Eli ihan turhaa mököttää sen takia. Nimimerkillä tilauksia on tullut sitenkin, ettei niitä sitten makseta!


No iltapurnaus ja korun esittely tehty, joten alan hampaan pesulle. Jospa se nyreys siitä kaikkoisi. Aiheeton nyreys siis! (Tämän korun tilaajalla ei ole mitään tekemistä nyreilyni kanssa!)

:D

Viltsu

Kommentit

Jonsu sanoi…
Ihana! :)
Mulle tuleen niin joku opettaja tästä mieleen. Ainakin oman tytön muskariope on niin tämän korun oloinen! :)
:D
Tämän tilaaja ei ole kuitenkaan opetusalalla. :D
Hauska mielenyhtymä.