Siirry pääsisältöön

Ps...

P.s. Piti ihan tulla kertomaan vielä sellainen ihanuus, että luin tuossa toissa päivänä voittaneeni E-alkuisen palkinnon Kotilaiskan arvonnassa ja tänään sähköpostissa kerrottiin, että olen voittanut Palmoliven tuotepaketin, joka sisältää KAIKKI uutuus sarjan saippuat.

"Täällä" pääset katsomaan 30 sekunnin videolta esimakua siitä, millaisiin tunnelmiin pääsemme lähitulevaisuudessa. ;)
 Mietin vaan sitä, kun minä löydän 3 eri tuoksua netistä tuota, mutta viestissä kerrottiin palkintoon kuuluvan neljä tuotetta. hui..
 Mikähän se neljäs mysteria onkaan? ;)


Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Yksinäisyys, Ystävyys, anorexia ja korttipostia

Onnea Iivo Niskanen sekä kaikki Vuoden 2018 Olympia-kisoista mitalin saaneet suomalaiset! Olette ansainneet mitalinne ja kaiken kunnian työstänne! 
Tuossa kuvassa on minun saamani kultamitali, jonka saatesanat kuuluivat näin: " Kun kerta toisensa jälkeen löydät vielä jostakin voiman hippusen kivun selätykseen, siitä ansaitset kultamitalin! ". Itkuhan siinä tuli tällaisesta kannustuksesta ja tuesta. Samaan aikaan, kun moni terve on sulkenut ovensa edestäni ja lähteneet reippain askelin pois elämästäni (se on kuulkaas hyvin yleistä vakavasti, pysyvästi sairaiden kohdalla), on myös samaan aikaan ystäviä ja läheisiä, jotka tulevat lähemmäs ja lähemmäs pitäen kiinni tiukasti. Ja tulee myös uusia kasvoja, joista osa käväisee, osa jää. Olen siunattu ja tunnen sen. Kiitos rakkaat ja kiitos kaikki jotka välittävät! <3

ole sinä se, joka menee hänen luo
En pelkästään sano, että minusta pitää jokaisen välittää ja pysyä seurassani. Ehei. Jokaisella on valinnanvapaus mennä, tulla, jääd…