Siirry pääsisältöön

Mitenniin roskissa?! Vastahan minä kuvasin!


Elämä tuntuu minusta liian lyhyeltä

käytettäväksi erimielisyyksien hoivaamiseen

tai vääryyksien kirjaamiseen.

-Charlotte Bronte
Mysteerisesti tietokoneen roskiksesta löysin kuvat atc-korteistani, jotka tein myöhään eilen. Enhän minä ole niitä edes kerennyt julkaista vielä! No, palautus ja julkaisu. Hyvin yksinkertaisia, pieniä toimenpiteitä. Mietin samalla, kuinka on edes mahdollista, että ne kuvat ovat edes koko tietokoneella, koska mielestäni en ole niitä vielä siirtänyt kamerasta.

Aikani pähkäiltyä avaan kuvatiedoston ja katson niitä kuvia. Just joo! Eihän ne olleetkaan atc-korttejani! mitä ihmettä minä sekoilen?!


Otan kameran ja liitän sen tietokoneeseen yhden pienen usp-liittimen avulla. Pari klikkausta ja kuvat ovat OIKEASTI koneella. Voin siis alkaa esittelemään teille ATC:t enkä jotain ihan muuta, mikä näytti samalta. :D


Samalla, kun naureskelen itselleni, mietin, olenko mahdollisesti yhtä hapero tänä aamuna kaikessa muussakin? Mitähän minulla on uunissa pullien tilalla? Entä aamupala, onko se sitä, mitä piti? No, ei kaiken tarvitse mennä niin hassusti, kuin tämän yhden näköhärön. :)

Lumienkeli

Valon enkeli

Tässä ne mystiset atc-korttini nyt ovat. Ja kaikki te, jotka hingutte niiden perään, joudun läppäsemään sormillenne, sillä nämä kortit ovat jo varattuja. Joskus vaihto käy hyvin nopeasti. ;)

Tuo ylempi enkelikortti sai inspiraationsa Tarja O:n ihanasta kirjekuoren sisällöstä! Sieltä löysin tuon harson palasen. Samaa harsoa käytin alemmassakin kortissa kuvan alla, ja siihen päälle vielä tein kulta-kimalteesta koukeroita.


Tuossapa se ihanuus, mitä sain Tarja O:lta. Aivan mahtavan valkoista ja mustaa! Heti iski inspis kimppuuni! Ja talvikin on tulossa... Ihania sävyjä! Ja ne korvikset tulevat ihan omiin korviini. ;)

ja kaikki ne kortit mukana!


Nuo atc:t suorastaan vaativat runoilemaan! ;) Jotenka eiköhän se runosuoni taas pian syki. ;) Itseasiassa runojen puhtaaksi kirjoitus on edelleen käynnissä ja urakka alkaa olla loppusuoralla. Kuitenkaan ei lopu vielä ihan heti. Ja uusia runoja tulee kaiken aikaa. Sehän on selvä. Päiväkirjana kun sitä toteutan, tai lähinnä inspiraation iskiessä, joko päivittäin, viikottain tai vaikkapa puolivuosittain. 


Sain myös salaisia toiveitani toteutettuna. Kiitos J.K. 
Ihanaa kaikkea! Se punakultasävyinen paperiarkki oli ehkä kaikkein ihaninta... Vai olisiko ne vintage-kuvat? Ei, kyllä se oli ne pari kukkahelmeä... Hmm... Tai... :D


huh, pullat olivat uunissa oikean ajan ja ihan oikealla mallillaan. Kyllä kummipojan perhe voi tulla kohta kahvittelemaan. 


Suuri ajattelija poistuu ja kiittää seurastanne taas tänäkin päivänä.
Mukavia tuoksuja ja makuja elämäänne!

Viltsu the mystery sekoboltsi. ;D


P.s. vielä yksi, uusin atc vime yöltä. Kuivui jo liimaukset, joten sain kuvankin. :)


Miss Floralita
Kommentit

Vilimarika sanoi…
PS. Joulukalenterissani on edelleen tyhjiä luukkuja! Auttaisiko joku?
tarja.o sanoi…
varaisin äkkiä nuo ihanat enkeli korttisi!!!valon enkeli ja lumi enkeli. aivan ihania!!! vaihdathan, jooko??? ja voin osallistua joulukalenteriisi useammallakin luukulla jos tarves vaatii:)
ViliMarika sanoi…
Tarja O. Kuten tuossa kirjoituksessakin kerroin, nämä kortit on jo menneet. En voi valitettavasti vaihtaa niitä. Mutta katso tuolta vapaana vaihtoon olevista korteista, josko siellä olisi mieluisia kortteja.
Tällä hetkellä joulukalenterissa on tilaa vielä. :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…