Siirry pääsisältöön

Lahjoja ja askareita

Kävijämäärä on 2227 tällä hetkellä. Se tarkoittanee sitä, että lukijoita riittää. Ja Lukijat-listallekin on tullut uusia nimiä. Aivan mahtavaa! Rohkeasti vaan mukaan, niin näet helpommin aina uusimmat postaukseni. Samalla minä tiedän, että ketkä kaikki lukijoitani oikeasti on.

Lukijoista puheen ollen, minullahan on ne synttärit kohtapuoliin. siihen liittyen arvonta on käynnissä vielä viikonlopun ja sitten arvotaan ylläri ja rannekello paristolla yhdelle onnekkaalle kortin lähettäneelle. Tällä hetkellä kuka tahansa jo lähettänyt voi 33%:n varmuudella olla voittaja! Mahdollisuudet ovat siis valtavat!

Niin, ne synttärit sattuvat samaan aikaan, kun Kotilaiska ilmoitteli olevansa halukas tapaamaan minua. WAUDE! Ja sovimme, että mukaan mahtuu muitakin, ilomielin! Jotenka kyselyjen jälkeen saimme Enkulin ja Marja K.n myös mukaamme tapaamiseen!

Tarkoitushan olisi jutella mukavia, vaihdella atc-kortteja ja hörppiä vaikkapa kahvia. siitä sain idean! Minun synttärit ovat atc-synttärit! siis ei mitään kakkukahveja ja lahjoja, vaan se on se pointti, että juuri silloin saan ihania immeisiä seurakseni sinne, minne itsekin sitten menen heitä tapaamaan ja saan vaihtaa niitä ihanuuksia ihan livenä! Atc-kortteja siis! Ja onhan minulla pieni jäynäkin mielessä... ;)

Ja kaiken kukkuraksi Kotilaiskalle olen järkkäämässä ohjelmaa enemmänkin. ;)
Ja kylläpä illan tullen Murunenkin saapuu mukaan ohjelmiin. ;)
Että ihan huikean erilainen päivä on luvassa. Ei tartte vieraita varten leipoilla ja puunata, vaan mennään ulos ja ollaan vaan, rupatellaan ja naureskellaan toistemme jutuille! That´s the point!

Ja kunhan synttäri-atc-tapaamiset on pidetty, alkaa joulutohinoiden suunnittelu. Sitä varten olen jo joulukalenteria aloitellut. Rasioitakin löytyy tarvittaessa, mutta katsotaan nyt, millaisia paketteja posti tuo tullessaan... Ajattelin itsekin osallistua joidenkin joulukalentereihin, ja itseasiassa yksi paketti lähtikin jo ja 2 odottelee osoitetietoja.

Jaaha, sitä on taas tullut tehtyä atc-korttejakin. Osaa en vielä näytä. Yllärinä atc-livessä. Osa sitten vapaasti vaihdettaviksi heti kaikille. Olkaatte hyvät. Lisää löytyy tuolta ylälaidasta linkistä, Vapaat atc:t.


Kohta on 300 atc-korttia tehty. Huh huh. Sehän on melkeinpä 1 kortti per päivä siitä alkaen kun aloitin atc-kortteilun.

Mitäkö muuta olen tehnyt? Katsotaanpas...


Suolakalapurkista tuli erkkarinauhaa käyttäen ihan kiva kukkapurkki. 

Näillä mennään.

Viltsu
Kommentit

Funchis sanoi…
Moi Viltsu ! Vierailen säännöllisesti katsomassa kuulumisesi. Blogissasi on kiva käydä, koska siellä tapahtuu niin usein. En ole liittynyt "lukijoihin" virallisesti, koska en oikein ymmärrä, mitä sillä oikein tarkoitetaan tai mitä se "antaa". Mietin tuota, että onhan meitä lisäksi varmaan monta tällaista blogisi lukijaa, jolla (esim. mulla) on omassa blogissamme linkki, josta näkee heti, milloin esim. sun blogiasi on päivitetty. Mulla näkyy minuutin tarkkuudella. No, silloin poikkean tietenkin piipahtamaan lukaisemassa uudet kuulumiset, etkä sinä - hihhiih - saata nähdä meitä tämäntyyppisiä lukijoita ollenkaan. Ymmärsit kai poittini, lukijoitasi on enemmän kuin mitä "jäsen"joukossasi näkyy.
ViliMarika sanoi…
Heipä hei!On ilo kuulla, että lukijoita on siellä piilossakin. ;) Ja että blogini on "luettava", eli siis kiinnostava. juuri sitä ajoinkin takaa tuolla liittymisellä, että minäkin tietäisin, ketkä kaikki lukevat blogiani, onko teitä montakin. Tokihan minullakin on linkkejä moniin sellaisiin blogeihin, joissa itse vierailen. Tosin olen kaikkien niiden lukijakin, ainakin tietääkseni. Paitsi Vuodatuksessa, jossa se ei ole mahdollista ilman tuota omatoimimatkailua. Nämä bloggersin blogithan näkyy omalla sivulla automaattisesti, niinkuin kerroitkin. tosin kuvittelin, että vain lukijoille. No, aina oppii uutta. :)
Marja K sanoi…
Hih, atc-synttärit! Ja me onnelliset päästään äiskän kanssa niihin mukaan :)

Vau mikä vekotin ja wau mikä hyllykkö, ihania synttärilahjoja olet saanut <3 Tuo hyllykköhän on äydellinen askartelutarvikkeille ;)

Voihan puistatus tuota tarinaa hoitsusta. Hänellä ei varmasti itsellään ollut ketään kädestä pitelijää kun on tuollainen luonteeltaan :P

IHANIA nuo kortit! Nyt heräsi kyllä uteliaisuus että mitähän yllätyksiä sinulla on esiteltävänä lauantaina, ihanaa päästä taas "karkkikauppaan" :D
ViliMarika sanoi…
Marja K. Jep, sattui niin somasti. :D
Kuinkas usein sitä juhliikaan synttäreitään atc-tapaamisessa?! Kerran elämässään, ehkä.
No, ei se sen ihmeellisempi "juhla" ole. Että ei pelkoa tai turhia jännityksiä. :D
Pikkuyllätyksiä, ei mitään suurta. Ihan pikku pikkunen vaan. ;) Älä odota ettet pety. ;)
Karkkikauppaa täälläkin odottelen. niin ihania ootte jo näyttäneet etukäteen! Minulla ne ovat vielä salaisuutena. siinä on yksi ylläri sitten.

Ja juu, ei se hoitsu vissii kädestä kii pitelijää ole saanut, koska sille mallille lirkutteli sen mieskollegan edessä. Huh huh. Kuola vaan valu ja kieli ruskeena ja imelä vana perästä... YÄK! :D
Tuula sanoi…
En minäkään ole liittynyt lukijoihin, mutta kuukkelin syötteenlukijan kautta pystyn kaiken uuden lukemaan :)
Tuo Expedit hyllykö on ihan näppärä, meillä on se 8-lokeroinen (välillä hyvässä tarjouksessa) Speden huoneessa. Saa sitten lisää kappaleita jos/kun tahtoo :)
ViliMarika sanoi…
Oi joi, sinä olet vielä yhtenä kappaleena. ;) Mietin jo aamusella, että olisitkohan jo sairaalassa. :)

Juu, jossain vaiheessa vois rikastua ja lakata köyhtymästä ja ostaa sellaisen pienemmän kaveriksi tai tuon samankokoisen. Mutta nyt saa riittää tämä vähäksi aikaa.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…