Siirry pääsisältöön

Kiitos ja tervetuloa uudestaan

On se vaan mukava kuulla, että jotkut teistä lukijoista pysähtyvät lukemaan tekstejäni ja miettimään juuri sinun itsesi tilannetta, omaa käyttäytymistä tai toiveita, unelmia, tapaa olla ja elää...
Tarkoituksenikin tällä blogilla on juuri se, että saisin teidät pysähtymään. Edes yhden. Kaksi olisi jo mahtavaa ja kolmas tai enemmän ihan hirmusen hieno juttu!

Omat kokemukseni olen käynyt läpi ja sinut olen itseni kanssa ja tilanteen kanssa, mutta aina en sitä ole ollut. Tiedän myös sen, että kaltaisiani taistelijoita tai kaltoin kohdeltuja, heikkoja, yms on muitakin tai niitä joilla kaikki on hyvin, mutta mikään ei vaan tunnu miltään tai riittävältä. Juuri heitä varten haluan antaa sitä tukea, kannustusta, kertoa esimerkkejä, ajatuksia, keinoja selvitä ja jaksaa, pärjätä ja näyttää, että vähälläkin voi olla onnekas ja onnellinen.
Ja kaikille, ihan jokaiselle hetken pysähtyä ja miettiä, mikä se olikaan elämän tarkoitus tai tärkeysjärjestys?
 Mikä on turhaa ja mikä ei?
 Miten selviydymme ja miten kohtelemme toisia ihmisiä?
 Suuria asioita pienestä päästä. ;)

Palautteenne on ollut aivan ihanaa! Kiitos!

Tokihan minä "oikeassa elämässänikin" puhua pulputan positiivisuudesta ja siitä, kuinka vähästä olen tyytyväinen, mutta kuitenkin menneisyys ja tämän hetken kipuilut eivät ole puheenaiheenani yhtenään. Se kuuluu vain kirjallisiin anteihini, sillä tokihan haluan elää sanojeni mukaisesti; Kerjäämättä sääliä ja ajattelemalla muutakin, kuin vain ikäviä asioita.
Älä siis sekoita kirjoituksiani minun yksityiselämään. Tarkoitan, että se mistä täällä kirjoitan teille toivoen, että jollekin siitä olisi apua, ei ole puheenaiheeni kotona.
Sehän olisi ristiriitaista!

Toki ajankohtaiset asiat, kuten uusi lääkärissä käynti tai vastaava "tässä ja nyt"-asia on puheissanikin mukana, muttei mikään jokapäiväinen voivottelu, kuinka sairas ja kipeä olen. Hohhoijaa! kaikkihan sen täälläpäin tietävät sanomattakin, että olen ikiajoiksi kipeä. Ei sitä tarvitse sanoa joka hetki ääneen! Sama pätee rahatilanteeseen tai vaikkapa menneisyyteen. Se on ja pysyy, mutta voin elää asioiden kanssa ilman koko aikaista selvittelyä.

Blogissani kuitenkin kerron tarinaani teille, jotka ette tunne minua. Ja joku kenties nappaa jotain matkaansa, joku kulkee ohitse olkiaan kohauttaen ja kenties joku jää tänne pysyvästi ja saa voimaa ja tukeakin?

Joka tapauksessa kiitos kaikille palautteestanne ja tsemppiä! Niin hyvään kuin pahaankin!

Nyt lähden käymään postilaatikolla ja sitten alkaa varastossa tapahtua... Tarkistan mattotilanteemme. :)

Viltsu Taikamattomaasta


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…