Siirry pääsisältöön

Kiitos ja tervetuloa uudestaan

On se vaan mukava kuulla, että jotkut teistä lukijoista pysähtyvät lukemaan tekstejäni ja miettimään juuri sinun itsesi tilannetta, omaa käyttäytymistä tai toiveita, unelmia, tapaa olla ja elää...
Tarkoituksenikin tällä blogilla on juuri se, että saisin teidät pysähtymään. Edes yhden. Kaksi olisi jo mahtavaa ja kolmas tai enemmän ihan hirmusen hieno juttu!

Omat kokemukseni olen käynyt läpi ja sinut olen itseni kanssa ja tilanteen kanssa, mutta aina en sitä ole ollut. Tiedän myös sen, että kaltaisiani taistelijoita tai kaltoin kohdeltuja, heikkoja, yms on muitakin tai niitä joilla kaikki on hyvin, mutta mikään ei vaan tunnu miltään tai riittävältä. Juuri heitä varten haluan antaa sitä tukea, kannustusta, kertoa esimerkkejä, ajatuksia, keinoja selvitä ja jaksaa, pärjätä ja näyttää, että vähälläkin voi olla onnekas ja onnellinen.
Ja kaikille, ihan jokaiselle hetken pysähtyä ja miettiä, mikä se olikaan elämän tarkoitus tai tärkeysjärjestys?
 Mikä on turhaa ja mikä ei?
 Miten selviydymme ja miten kohtelemme toisia ihmisiä?
 Suuria asioita pienestä päästä. ;)

Palautteenne on ollut aivan ihanaa! Kiitos!

Tokihan minä "oikeassa elämässänikin" puhua pulputan positiivisuudesta ja siitä, kuinka vähästä olen tyytyväinen, mutta kuitenkin menneisyys ja tämän hetken kipuilut eivät ole puheenaiheenani yhtenään. Se kuuluu vain kirjallisiin anteihini, sillä tokihan haluan elää sanojeni mukaisesti; Kerjäämättä sääliä ja ajattelemalla muutakin, kuin vain ikäviä asioita.
Älä siis sekoita kirjoituksiani minun yksityiselämään. Tarkoitan, että se mistä täällä kirjoitan teille toivoen, että jollekin siitä olisi apua, ei ole puheenaiheeni kotona.
Sehän olisi ristiriitaista!

Toki ajankohtaiset asiat, kuten uusi lääkärissä käynti tai vastaava "tässä ja nyt"-asia on puheissanikin mukana, muttei mikään jokapäiväinen voivottelu, kuinka sairas ja kipeä olen. Hohhoijaa! kaikkihan sen täälläpäin tietävät sanomattakin, että olen ikiajoiksi kipeä. Ei sitä tarvitse sanoa joka hetki ääneen! Sama pätee rahatilanteeseen tai vaikkapa menneisyyteen. Se on ja pysyy, mutta voin elää asioiden kanssa ilman koko aikaista selvittelyä.

Blogissani kuitenkin kerron tarinaani teille, jotka ette tunne minua. Ja joku kenties nappaa jotain matkaansa, joku kulkee ohitse olkiaan kohauttaen ja kenties joku jää tänne pysyvästi ja saa voimaa ja tukeakin?

Joka tapauksessa kiitos kaikille palautteestanne ja tsemppiä! Niin hyvään kuin pahaankin!

Nyt lähden käymään postilaatikolla ja sitten alkaa varastossa tapahtua... Tarkistan mattotilanteemme. :)

Viltsu Taikamattomaasta


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…