Siirry pääsisältöön

Kiitos ja tervetuloa uudestaan

On se vaan mukava kuulla, että jotkut teistä lukijoista pysähtyvät lukemaan tekstejäni ja miettimään juuri sinun itsesi tilannetta, omaa käyttäytymistä tai toiveita, unelmia, tapaa olla ja elää...
Tarkoituksenikin tällä blogilla on juuri se, että saisin teidät pysähtymään. Edes yhden. Kaksi olisi jo mahtavaa ja kolmas tai enemmän ihan hirmusen hieno juttu!

Omat kokemukseni olen käynyt läpi ja sinut olen itseni kanssa ja tilanteen kanssa, mutta aina en sitä ole ollut. Tiedän myös sen, että kaltaisiani taistelijoita tai kaltoin kohdeltuja, heikkoja, yms on muitakin tai niitä joilla kaikki on hyvin, mutta mikään ei vaan tunnu miltään tai riittävältä. Juuri heitä varten haluan antaa sitä tukea, kannustusta, kertoa esimerkkejä, ajatuksia, keinoja selvitä ja jaksaa, pärjätä ja näyttää, että vähälläkin voi olla onnekas ja onnellinen.
Ja kaikille, ihan jokaiselle hetken pysähtyä ja miettiä, mikä se olikaan elämän tarkoitus tai tärkeysjärjestys?
 Mikä on turhaa ja mikä ei?
 Miten selviydymme ja miten kohtelemme toisia ihmisiä?
 Suuria asioita pienestä päästä. ;)

Palautteenne on ollut aivan ihanaa! Kiitos!

Tokihan minä "oikeassa elämässänikin" puhua pulputan positiivisuudesta ja siitä, kuinka vähästä olen tyytyväinen, mutta kuitenkin menneisyys ja tämän hetken kipuilut eivät ole puheenaiheenani yhtenään. Se kuuluu vain kirjallisiin anteihini, sillä tokihan haluan elää sanojeni mukaisesti; Kerjäämättä sääliä ja ajattelemalla muutakin, kuin vain ikäviä asioita.
Älä siis sekoita kirjoituksiani minun yksityiselämään. Tarkoitan, että se mistä täällä kirjoitan teille toivoen, että jollekin siitä olisi apua, ei ole puheenaiheeni kotona.
Sehän olisi ristiriitaista!

Toki ajankohtaiset asiat, kuten uusi lääkärissä käynti tai vastaava "tässä ja nyt"-asia on puheissanikin mukana, muttei mikään jokapäiväinen voivottelu, kuinka sairas ja kipeä olen. Hohhoijaa! kaikkihan sen täälläpäin tietävät sanomattakin, että olen ikiajoiksi kipeä. Ei sitä tarvitse sanoa joka hetki ääneen! Sama pätee rahatilanteeseen tai vaikkapa menneisyyteen. Se on ja pysyy, mutta voin elää asioiden kanssa ilman koko aikaista selvittelyä.

Blogissani kuitenkin kerron tarinaani teille, jotka ette tunne minua. Ja joku kenties nappaa jotain matkaansa, joku kulkee ohitse olkiaan kohauttaen ja kenties joku jää tänne pysyvästi ja saa voimaa ja tukeakin?

Joka tapauksessa kiitos kaikille palautteestanne ja tsemppiä! Niin hyvään kuin pahaankin!

Nyt lähden käymään postilaatikolla ja sitten alkaa varastossa tapahtua... Tarkistan mattotilanteemme. :)

Viltsu Taikamattomaasta


Kommentit

KUUKAUDEN TOP 3

Aurinko ja HeyDay Sunbeam

Aurinko on tähti, jota Maa kiertää. Aurinko syntyi vajaa 5 miljardia vuotta sitten. Auringonvalo on Suomessa kesällä merkittävin D-vitamiinin lähde ja lisäksi auringonvalo vaikuttaa pimeähormoni melatoniinin eritykseen, joka on suurimmillaan öisin ja talvisin. Melatoniinilla on unettava vaikutus, joten auringonvalon puute päiväsaikaan voi aiheuttaa väsymystä ja häiritä uni-valverytmiä. Luonnollisen valon puute voi myös aiheuttaa kaamosmasennusta. Noin vajaan 5 miljardin vuoden kuluttua auringon energia ehtyy ja aurinko katoaa kokonaan pois. Mutta mitä tehdä, jos meidän oma energia meinaa ehtyä pimeänä kautena eikä auringon energiasta ole tietoakaan?! 

Joku vastannee lähtevänsä etelään aurinkoon, jollekin energiaa tulee kirkasvalolla ja joku ottaa D-vitskut purkista. Kaikki ihan oikein! On myös huolehdittava siitä, että nautimme terveellisiä aterioita ja hellimme ja huolehdimme omasta hyvinvoinnistamme. Hemmottelua, nautintoa, iloa, hymy päivässä ja mitä ikinä keksitkään piristääksesi…

Joulukortti kääreestä kierrättäen

Kun kierrätys on sydämen asia, löytää mitä merkillisimmätkin asiat tiensä askarteluun mukaan. Tällä kertaa pysytään kuitenkin ihan perus kierrätyksessä ja sujautetaan suklaalevyn kääreestä pala korttiin. Lisäksi leimattua, leikattua, teipattua ja yhteen liimattua.Tämä kortti on tilaustyönä tehty. 

Joulukalenteri luukku 15: joulutorttukortti tutorial

Olen yksi blogisisarista ja meidän joulukalenterimme on tänä vuonna joulutorttukalenteri. Se löytyy instagramista hastagein ; "joulutorttukalenteri17"  ja "blogisisaret". Minun luukkuni vuoro on tänään.

Kyseessä ei ole ihan perustorttuset, vaan meidän blogisisarten tortut ovat höystetty uudenlaisilla mausteilla. Mausteita ovat mm. Huumori, erilaisuus, mielikuvitus jne.
Ja aiheeseen sopivia torttuja löytyisi minultakin jo pellillinen..


Kuten epäonnistuneet torttuwienerit...

Enkelitorttu tai..

..Torttu kuin torttu.. hehheh.
Minun virallinen luukku on kuitenkin joulutorttukortti. Blogeissa ei näy kaikkien sisarten tortut, mutta minun torttuni tulee nyt tänne blogiini tutoriaalina. Toki myös siellä Instagramissa edellämainituilla hastageillä ja minun profiilissa on kuva torttukortistani. Löydät minut Instagramista nimellä Inspirationblogi TAI Viltsumari. Kyseessä yksi ja sama profiili. Ethän sekoita profiiliani muihin samankaltaisiin bloginimiin, joita on jälkeeni tull…