Atc-live-synttärit

Nyt iha n alkuun laitan kuvan eilen postitse tulleesta kortista ja lahjasta. Kiitos Nanna ihanasta yllätyksestä! tuo kortti on todella kaunis! Jokainen yksityiskohta tarkkaan tutkittu. :) Ja lahja on mahtava! Eipä ollutkaan ennestään yhtään siirtokuvaa!(Onnea arvontaan samalla ;) )


tänään olikin jännä päivä! Kotilaiska ilmoitti aikaisemmin, että olisi tulossa tapaamaan minua. Sehän sopii! Totta kai! Ja ajankohta sattui juuri synttäriaikaan, joten samallahan juhlistin synttäreitäni hyvässä seurassa. Marja K. ja Enkuli tulivat mukaan tapaamiseen kanssamme. 


Pöytä koreaksi.. Eikun askartelutarvikkeet esille jaaskartelemaan! :)
Kotilaiska oli järjestänyt kimppakivaa, elikkäs kimpassa tehtäväksi 8 atc-korttia. 2 korttia jokaiselle. Ihaniahan niistä tulikin!
Mutta sitä ennen... 
Kotilaiskan kanssa kävin luonnontieteellisessä museossa ja kirjastossa. Kirjastossa oli joku nuori neitokainen nyreissään, kun hiljaa juttelimme. No, antaapa tyttösen nyrpistellä nenäänsä... Ei hän meidän päiväämme pilannut.
Kahvilassa oli sitten kahvit ja atc-vaihtoa porukalla. ja toisetkin kahvit. Kiitos Enkulille!


Tällainen ihanuus oli Kotilaiskalla piilossa minua odottamassa. Oma tuunaama kassinsa jossa oli kirja ja kortti! Todella kaunis vintage-kortti. Ja kirjakin oikein hyvältä vaikuttaa.

KIITOS! (pyynnöstäsi en laittanut arvontaan sinua mukaan). Ja tuon paketin sain vasta kotimatkalla autossa, kun Kotilaiska oli kuljettanut sitä itse siihen asti ajatuksena, ettei minulle tulisi ylimääräistä kantamista. Ihana ajatus ja arvostan sitä todella! Ja alkoihan minun selkää koskea enemmän ilman "ylimääräistä" kantamustakin. Nappailin pillereitä "salaa" muutamaan otteeseen.

 Enkuli ja Marja K. antoivat myös lahjakassin. voi hyvä tavaton!

Paketista löytyi tällainen muki: suuri ajattelija.oo.



Kiroileva siili! Todella hieno ja tuo sanoma tuli selväksi. :) Kyllä ovat tutkineet blogiani ja ajatelleet, mikä kuvastaisi minua, millainen olen jne. Sen huomasi myös korteista!


Kumpikin kortti on useampi osainen, vähän niinkuin pikkukirjanen. Itämaista ja villikissoja. :) Hurmaavia!


Ja olipa siellä paketissa vielä nämä kynttilälyhdytkin, joita voin parvekkeella poltella! Värit taas sitä minun maailmaani. :)
KIITOS MARJA K. JA ENKULI! 
Ja kiva oli jälleen nähdä teitäkin!

Yhdessä tehtyjä kortteja, jotka minä sain:


Tässä pohja oli valmis. Minä laitoin tuon tyttösen ja toiset laittoivat kaiken muun. Jokainen yhden asian.



Ja tässä minun laittama oli kukkakori.
Kauniita tuli kummastakin! Kiitti Kotilaiska tästä kivasta "ohjelmasta".

Sitten ne namuset, jotka vaihdoin itselleni! Ja kuinka minta korttia sainkaan! Se tietää vain sitä, että omianikin meni paljon, joten on taas syytä alkaa askarrella lisää atc-kortteja. ;)

 ENKULILTA:


Perhosen katse JA Linnun sielu

Ilo JA Tatska

Koru JA Rakasta minua

Haave kesästä JA Ruusun henki


KOTILAISKALTA:

Laatutietoiset JA Terveiset pöllölaaksosta

Virtaa Seine hiljaa JA Kukka

Näillä ei ole nimeä... Keksitkö Kotilaiska nimet, niin kirjoitan ne taakse?

Sentti ajatuksistasi JA Taiteilija ja malli

Spring JA Syksyn satoa

Tässä lähikuva niistä uusimmista korteista, jos Kotilaiska haluaa itselleen kuvat ottaa.



MARJA K:lta:

Emma JA Äidin oma rakas

Vivian JA Tähtiori

Sininen uni JA Kuka minä olen (pikkusen pienempi kortti. :) )

Haikeus JA Sisäistä rauhaa

White pearl, black oceans JA Muusa

Väsynyt mutta onnelline Viltsu kiittää kaikkia vielä kerran ja vetäytyy lepäilemään.

ViliMarika

Kommentit

Unknown sanoi…
Vaikuttaa olleen kiva päivä. Eilen meinasin laittaa viestiä sulle, että tulen sen verran teitä tapaamaan, että tuon vaikka ainakin ATC:t teille, enpä kovin kauemmin olisi ehtinytkään olla. No, sitten mietin, että ilmoittelen aamulla, katson mikä olotila, jaksanko lähteä. No, ei kauan tarvinnut miettiä kun eilen soitti pomo, että tuletko jo yhteen töihin. Sekin ongelma oli sitten ratkaistu :). Mutta ehkä joskus toiste sitten.
Olipa meillä kiva tapaaminen. Oli ihanaa nähdä taas ja Kotilaiskan tapaaminen livenä oli tosi mukavaa. Onpa kiva kun olet pitänyt lahjoistamme. Pieniä yllätyksiä. Olit tehnyt meille tosi ihanat rasiat. Niitä kotimatkalla ihailimme. Kuvailen vaihtojani blogiini, jos Mimosa nukkuu päikkäreitä. Mimosa jää mummolaan keskiviikkoon asti, että Marjalle ja Janille järjestyisi lepohetki ja pikkuloma. Kiitos vilä. Kuopio on ihana paikka ja sinä onnellinen asut siellä.
Vilimarika sanoi…
Riina: semmosta se on välillä. Mutta jospa joskus... tosin harvemmin tällaisia ainutlaatuisia tilaisuuksia tulee varmaankin. Työt ensin, sitten huvi. Niinhän se menee.

Enkuli: Kiva oli teidät kaikki tavata. Ja ylläreitäkin mukana. :O
Tottahan toki tykkäsin! ajatuksella ja tunteella valittuja näytti olleen. Se on minusta sydäntä lämmittävää.
tykkään itsekin tästä kaupungista. Siksipä tänne muutinkin. :) harmitti vaan, kun en tiennyt torin muuttuneen TAAS. Se kun saattaa edellisenä päivänä olla eri tavalla ja seuraavana jo ihan eri tavalla. Viimeksi oli suora kuja torin halki, kun minä siellä olen käynyt. En voinut tietää, että se oli noin myllätty. :(
toivottavasti nähdään pian taas uudestaan. :)
Marja Kokkonen sanoi…
Tosi upean jutun olet tehnyt eilisestä :) Kiitos vielä kaikesta, mahtavaa oli! <3
Vilimarika sanoi…
Ollos hyvä vaan. :)
Jipe sanoi…
Sulla oli kivat synttärit. Kotilaiska kävi minuakin tapaamassa. Oli kivaa.
Kyllä vain, ihan huippua! Oli ilo tutustua Kotilaiskaan ja tavata samalla marja K. ja enkuli uudestaan.
toivottavasti Kotilaiska muisti kertoa terkkuja sullekin. :)
Kotilaiska sanoi…
oi anteeksia, anteeksia tuhannesti kun en tätä huomannut, vaiks mikä ihme se oli kun olin jo aika monta päivää viel reissus sen jäkkee ku tavattiin ja Hesa-Lohja viikonloppu pääl ennenku oikeen oli aikaa syventyä näihin teidän blogauksiinne. Matkan ajanhan olin nettipaastolla ja myös sit seuraavan viikonlopun.Niin sitten ehdit vaikka mitä blogiisi kirjoittaa ja jotenkin se oli jossain sellasessa välissä ja niin pieni teksti etten vaan älynnyt että toihan se on.No oli siinä sun saamassas kortti satsissa muitakin matkalla tehtyjä ja siis kuvaamattomia kuin ne kaks viimestä joiden nimet ovat Kuopion torilla ja Kahvilassa me kortteiltihin.Ja ne on tosiaankin tehty molemmat perjantaina Kuopiossa mutta aion kopsata sulta myös muut kortit kun ovat jo niin vanhoja etten tiedä mistä ne löydän tai niin uusia ettei mulla ole niistä kuvia sillä kortit laatutietoiset, terveiset pöllölaaksosta,sentti ajatuksista ja taiteilijan malli ovat myös matkalla tehtyjä.
Kiitos vaan oikein paljon kun olit oppaanani ja viel maksoit pääsymaksunkin sinne museoon ja kirjasto vierailu jäi kyllä totisesti mieleen :)
Matkan aikana olin voittanut Lauran korttihaasteesta palkinnon joka tuli tänään ja se sisälsi mm. leimasinsetin joka minulla jo on ja meinaan sen sulle lähettää niin että jos viel haluut jonkun mun korteist ni vinkkaa ku nehän tulee sit siin saman tien, laitan tänään viel muutaman kortin jonka tuunasin eilen aamuna kun "leikin2 gesson kanssa niin ja lähetän sulle myös pienen purkin tätä ihme tököttiä sullekki ni saat sääki leikkii.Sitä saa nimittäin vain vähimmillään litran tölkeissä.Enkä edes ihan varma viel onks se edes mun juttuni.Ja piti kai niist sun ihanist matskuistki kortti tehdä, kyl mul askarreltavaa olis kunhan pääsisin pois tän tietsikan vierest
kotilaiska sanoi…
No nyt ne sun synttärilahjamatskuista toivomas kortit on valmiit, niin piti tehä vissiin vaa yks mut muää taas innostuin ja tuli 6,käy valkkaamas suosikkis ni laitan sen siihen lähtevään kuoreen mukaan.Ja saat sä kaikkiki mut sit mieluusti haluisin muille valita vaihtarit, ilmottele mitä haluut
Hyvä vaan, että sait täältäkin korttikuvat ittelles. tuo kirja muutes, minkä sain sulta, on noin äkkiseltään katseltuna HYVÄ! Kerron enemmän sit, kun olen sen lukenut kokonaan. ;)
Vai semmosia suunnitelmia sinulla... Siitä gessosta olikii jotain puhetta, mutta täytyy toivoa, ettei posti lurauta sitä sitten matkalla maailmalle. On hieman Postin kanssa ollut säätöä taas. ;)
Sulla tosiaan oli pitkä ja varmasti rankkakin reissu, vaikka kuinka kiinnostava ja elämyksellinen olisikin ollut. Tuo tahtisi oli valtavan ripeä, toki, jotta kerkesit kaikkialle, joten yhtään en ihmettele, että olet halunnut lepoa!
Pitääpätulla kurkistamaan korttitarjontasi. Tokihan vaihdan sinulta pois jotain... Siis jos niitä viel jäi ja on uusiakin. :D