Arvonnan voittaja



Sydämelliset onnittelut-arvonta on päättynyt ja arvonnan voittaja on selvinnyt.
Tahdon kiittää kaikkia kisaan osallistuneita ja kortin lähettäneitä!
Kortteja arvontaan tuli kaiken kaikkiaan 8 kappaletta. Kortteja toki tuli useampiakin, mutta osa ei halunnut osallistua arvontaan. Siispä heidät olen poistanut pyynnöstä arvonnasta.
Kuitenkin arvontaankin siis osallistui kiitettävästi porukkaa ja jotkut laittoivat lahjankin mukaan, vaikkei se ollut tarkoitus. Kiitos siis myös lahjoista kaikille teille, joilta sellainen tuli! Ihania olette! Yllätyin joka kerta kuorta avatessani!

Arvonnan onnettarena toimi Muruseni ja palkintohan oli naisten sporttinen rannekello sekä ylläri. Laitetaan ensin kuva palkinnosta:

Kello on täysin käyttämätön, uusi. Kuvauksen ajaksi paketista pois otettu. Kellon mukana on paristo, joka alkaa toimimaan, kunhan sen muovilärpäkkeen poistaa paikoiltaan. 

ja kenellekkäs se palkinto arvottiinkaan?
*
*
*
*
NANNA!
Korttisirkuksesta!

Onneksi olkoon Nanna! Osoitteesi minulla jo onkin, kuten säännöissäkin oli, joten laitan lähiaikoina sinulle postia tulemaan! Ihania huopahelmiä, nauhoja, kellon...



Kommentit

Nanna sanoi…
Oi,miten ihana kello! Mulla ei rannekelloa olekaan joten tuo on tosi tarpeeseen. Aina on pitänyt ostaa mutta aina se on vaan jäänyt. Kaunis kiitos sinulle!
Sehän meni sitten ihan oikeaan osoitteeseen. :) Palkinto on toimitettu eteenpäin.