Siirry pääsisältöön

Runokirjan sivut osa jotain

Kirjoittelen toisinaan runoja elävästä elämästä. Toisinaan ihan jostakin muusta. Halusin saamani atc-kortit runokirjaani ja siksipä tein tämän kirjan.
Tällä kertaa atc:n on tehnyt Minna ja kortin nimi on "Don´t look back in anger".

Ethän kopioi runojani, koska ne ovat minun omiani.

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Uskomattoman upeita runoja, oikeesti oot tosi taitava.varsinkin tosta eka runosta pidin johtuneeko siitä kun kosketti omaa elämääni.Mutta siis toi viimeinenkin niin herttainen
ViliMarika sanoi…
kiitos. On ilo tietää, että runoni(kin) saavat ihmiset pysähtymään, miettimään ja tuntemaan jotakin. Ja jos niistä on apua jollekin, aina parempi.

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Joulukalenteri luukku 24 : ARVONTA ja sateenkaarikuusi

On Jouluaaton aika. Hyvää joulua sinulle ja läheisillesi! Olkoon Joulusi kiireetön ja häynnä rakkautta. 
Tänään pääset näkemään meidän tämänvuotisen sateenkaarikuusen ja osallistumaan Ruojonjuuren tarjoaman joululahjan arvontaan! Lahja ei kerkeä tälle eikä huomiselle illalle, mutta taatusti nautit siitä vähän myöhemminkin. 

Vaihtelemme kuusenkoristeiden väriä joka joulu. Viime jouluna oli ruskeaa ja kultaa, nyt sateenkaarikuusi vuorossa. Idea lähti rakkaan soulsysterini, Susannan lahjasta, joka vuosi sitten pursuili ihania värikkäitä kuusen koristeita. 

Osa koristeista on entuudestaan omia ja nähneet jo useamman joulun. Ja vaikka värikäs kuusi onkin nyt, mitään gayprideä tämä ei edustaisi. Sen verran hillitty kuitenkin. Osansa varmasti tekee valkoinen luminen väri pohjalla.


Tällä kertaa jätettiin isot pallot kokonaan pois. Nämä pienet pallot ovat kahdesta eri setistä. Toisessa oli erilaisia kultapalloja ja toisessa värikkäitä matta-ja kiiltäväpintaisia palloja. 

Kuusessa on joka kert…