Osallistutko sinäkin?


Viikonloppu takana, perheen kanssa vietettynä. vaikka epäilinkin, pääseekö lapsonen tulemaan laisinkaan tänne, pääsi sittenkin. Tosin kotiloma lyheni yhteen yöhön, mutta parempi sekin, kuin ei ollenkaan.

Huomasin tuossa 2000.n kävijän rajan lähestyvän kovaa vauhtia! Ihanaa! Olen iloinen siitä, että lukijat ovat löytäneet tänne! Ja kiitos kaikille teille, jotka olette alkaneet lukijaksi blogiini! Mahtavaa! Hieman pelkäsin, että Verstaan sulkeuduttua minusta johtumattomista ongelmista johtuen ihmiset olisivat kaikonneet jonnekin eikä lukijat löytäisi tänne. Toisin kävi. :)

Teen parhaani saadakseni teidät pitää jatkossakin lukijoinani. Kaikki palaute on aina tervetullutta. Oli sitten ruusuja tai risuja, ehdotuksia tai toiveita.

Inspis-haaste on aina sunnuntaisin ja se on tarkoitettu kaikille! Ei vain kortteilijoille, vaan myös leipureille, puutyön tekijöille, ompelijoille, piirtäjille, ... Mitä nyt käsillä voikaan tehdä! Rohkeasti vaan mukaan, jotta saadaan arvonta käyntiin! Minimi 3 osallistujaa.


Minä osallistuin erääseen arvontaan ja odottelen nyt kirjapalkintoa. :) Itseasiassa olen saamassa kaksin kappalein palkintoja. Toinen on cd. :) Ihan mieletöntä! Ihanaa!

Nyt sain seinälle magneettilevyn ja siihen lisää purkkeja. Alkaa taas verstaani muokkautua tilavemmaksi ja kauniimmaksi. Toimivammaksi! Vielä kun saamme jostain tarpeeksi rahaa ostaa hyllykkö, josta haaveilemme. Sitten olisi tilaa isommillekin tavaroille, kuten askartelukirjat ja lehdet, big shot, paperikansiot, nauhalaatikko...

Toki minulla on unelma, että saisin kokonaan oman huoneen askartelutilakseni, vaikka edes vaatehuoneen, mutta se on vain haave. Täällä siihe ei ole mahdollisuutta.

Missä sinä askartelet tai teet käsitöitäsi?
Eikö olekin mukavaa joskus sulkea silmät ja heittäytyä haaveiluun?
Toteuttaa haaveissaan unelmansa. Oli se sitten uusi talo, huone tai matka.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

ViliMarika

Kommentit

Minäkin muutin bloggeriin ja katselin tuossa tuota suurta nenää kameran edessä. Yritän ehtiä osallistua inspishaasteeseesi
Ihanaa, että sulla on uusi blogi! Tai siis ei se, ettei vanha toimi, vaan se, että paremmat mahdollisuudet päästä ihastelemaan korttejasi!
Jostain syystä en pääse vielä sinne kylään, kun virheen vuoksi sulkee netin, mutta kokeilen myöhemmin uudestaan.