Kotilaiskan haasteeseen atc-kortteja

Kotilaiskan elokuun haasteessa haluttiin jos jonkinlaista atc-korttia. Huh huh! Lähdin mukaan haasteeseen omalla panoksellani tekemällä ensinnäkin 8 eläinaiheista atc-korttia, jotka olen lähettämässä vaihtoketjuun Kotilaiskalle. Ne kortit julkaisen täällä myöhemmin. (Extrakiitos toteutumisen mahdollistamisesta sinulle, joka laitoit paketin viikolla... ;) Sain niin monta eläinaiheista kuvaa ja muuta matskua, että tämä haaste onnistui!)


Tein myös extrahaasteen, jossa pyydettiin 8 erilaista väriä tai materiaalia atc-korttiin. No, minä tein kortin, jossa on molemmat!
Ihan äkkiseltään voisi sanoa, ettei kortissa olisi 8 eri väriä, mutta katsoppas tarkemmin. ;)

VALKEA
PUNAISEN ERI SÄVYT
ORANSSI
KELTAINEN(hyvinkin vaalea sellainen)
LILA
VIHREÄ
SININEN
HOPEA/METALLI

Ja jottei vihreästä olisi epäselvää, niin se on tuo tähtönen. ;)

8 Materiaalia on tässä:

PAPARI
NARU
FOLIO-PALJETIT
TEIPPITARRA
METALLI
HUOPA
MUOVI
KIILLEAINE

Ja aiheena ajankohtainen OLYMPICS 2012.

Kotilaiskan monivaiheinen haaste kyseli myös erilaista atc-korttia, jossa piti olla erilaista muoto, värit, materiaalit tai jotain. Ei mitään tyypillistä, omaa. Jotain, mitä en tekisi normaalisti.

No, minäpä leikkelin kortin ensin normaaliin kokoon ja siitä sitten palasia pois.
Sen jälkeen otin eri muotoisia softis-paloja. En käyttäisi niitä atc-kortissa ihan tähän tapaan. Saatikka kaikkein mielenkiintoisimpia sävyjä, kuten vaaleanpunainen, oranssi, valkoinen, vihreä, keltainen, turkoosi,...
Liimailin softikset kiilleaineella ja samalla kiillotin loputkin kortista. Eli korttiin tuli vain softista ja kiilleainetta.
Katsoin korttia ja pyöritin päätäni. Kuka haluaisi tuollaisen sekasotkun vaihtaa?! Ei kukaan!
Siispä aloin miettiä, mitä EN tekisi, mutta tekisin nyt, jotta saisin kortista hieman houkuttelevamman, erilaisen.
Otin suuren paperitähden ja aloin asetella siihen erilaisia koristeita. Päädyin lopulta isoon kukkaan ja silkkilehteen. Juu, en laittaisi noin suurta kukkaa korttiin.
Aika koruhan siitä tulikin... HÄH?! Juu! Hyvä idea!
Otin laatikosta saamani rannekorun hihnan ja liitin siihen jatkoketjun. kirjoitin atc-kortille tyypilliset tiedot kortin taakse ja kiinnitin kortin remmiin ja kiillotin takapuolenkin kortista.


Ja kappas vain! Syntyi ihkaoikea, uniikki atc-rannekoru!



Tämä koru-kortti on siis ihan oikeasti koru JA atc-kortti. Sitä voi käyttää löysemmin tai tiukemmin. Jatkoketju mahdollistaa eri koot.


Ja kuten atc:n kuuluukin olla, on tämäkin ilmainen ja vapaana vaihtoon. ;)

Huh huh. Tuliko tarpeeksi erilainen?! :D

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
IIIK!WAU!SIIs nää on molemmat niiin ihanii mut paras on tottakai toi koru ATC, olet kyllä yliveto ideoimaan kortteja, nyt sain sulta sellasen inspiksen että odotahhan vain kun pääsen sen toteuttaan niin mullakin on vastaus sun haasteeseen ;). Kuinkahan monta inspiraatioo olen jo sulta saanu, ei puhettakaan että menisin nukkumaan vaan kipikapi askartelumajaan korttia tekeen.
Tiedänpä yhen tilaisuuden johon pukeudunkin ATC korttiin/kortteihin. Minä juuri mietin että miten se olis mahdollista ja sit sä ideoit sen mulle valmiiks. KIITOS OSALLISTUMISESTA JA ONNEA ARVONTAAN!
Kotilaiska sanoi…
OK, laitan ne sulle syrjään ne 3 korttia jotka toivoit ja poistan ne tosta vapaita listast