Joulukortteja poistomyyntiin!

Äh, harjoituttaa tämä bloggeri vielä. Halusin haasteet yhdelle, eri sivulle. No, siellä sitten kommentoinnit ovat samassa vanhojen haasteiden kanssa! Mitä mieltä olette, jatketaanko niin, että haasteet ovat omalla sivullaan ja kommentit samassa aina, mutta laitan vaikka jonkun oman kommentin, että "TÄSTÄ ALKAEN HAASTE 2 KOMMENTIT" tms, vai etusivulle haasteet?
se vaan, ett sit joutuu etsiskelemään muiden seasta ne. Mikä teistä on paras tapa?
 Minullehan se on ihan sama, kummin teen.

Tänään kuvailin viime vuonna tekemäni joulukortit. Laitan ne myyntiin. Tässä kuitenkin kuva niistä.
























Suosittelen katsomaan tarjoushinnat! Osa nimittäin joulukorteista myydään poistohinnoilla!

Tein anopille rannekorunkin. Halusi maskottikorun ja tällaisen sai.



Viltsu


Kommentit

Funchis sanoi…
En ole varma ymmärsinkö haasteiden asettelukysymyksesi ihan oikein. Vastaan kuitenkin. Eikös ne haasteet voisi olla tuolla kansiossa "inspis-haasteet" kukin oman otsikkonsa alla, aina uutena tekstinä, jolloin jokaiseen tulisi oma kommenttilootansa. Silloin sinulle koostuisi haaste-kansio, jossa jokainen haaste on yhtenä kokonaisuutena kommentteineen. Muutenkin pidän (vain mun mielipiteeni) kovin hankalina sellaisia yhden otsikon alla olevia pitkiä tarinoita.
Kotilaiska sanoi…
HUH!Helpotus, lapsi tallessa, mähän sanoin että on fiksu :) Elämä vaan on lapsillekkin välillä hirveän vaikeeta, muisteles vaan. Ja joskus me "aikusetkin" tehdään ihan yhtä huonoja valintoja varsinki sillo ku oikeen ottaa päähän.Eikä tulla ajatelleeks että meijän läheiset on meistä tosi huolissaan.
Mun puolest voit laittaa sen haasteen tännekki ku kuiteski ilmestyy viikottain nin ei se niin vaikeet oo hakee, tosin joku uus osallistuja voi jäädä tulemat mukaan mut on toi toinenki tyyli hankala jollet saa sinne uusia postauksii vaa kaikki tulee yhteen lotroon.
Hih! Joulukortteja myynnissä jo nyt, jos nyt ostaisin niin hukkaisin ne jouluun mennessä ja sit tarttis taas ostaa uudet vaik mähän teen ne ite, ovat samal pieni joululahja mun läheisil ja ku kuiteski pitää osallistuu Leilan Joulukortti kökkään :)
Funchis, muuten ehdottomasti kyllä, mutta etusivulle saa tehtyä uusia postauksia erikseen, mutta minä en ainakaan ole löytänyt keinoa noille toisille sivuille tehdä vastaavaa, vaan ne ovat ns. yksi postaus-sivuja. Eli sitä ei saa laitettua tavalliseksi sivuksi. Jos saa jotenkin, niin kertokaa toki!