Siirry pääsisältöön

Jigi-kalastustapahtumasta päivää

Tänään kävimme koko perheen voimin seisoskelemassa kaatosateessa järven rannalla. Miksikö? No, koska alansa ammattilainen, jigi-kalastuksen edelläkävijä, Peter Lahti, oli esittelemässä ja kertomassa jigikalastuksesta yleisölle ilmaiseksi. Tokihan menimme kuuntelemaan ja katselemaan opastusta.


Lehti-ilmoituksessa tosin mainittiin arvonnastakin, jossa palkintona kalastus hänen kanssaan illalla, mutta lienee sää ollut sellainen, ettei arvontaa suoritettu?! Jokatapauksessa takkiin jäi paljon uutta tietoa ja pitihän sitä sen jälkeen lähteä ostamaan oikeanlaista siimaakin ja hakemaan ilmaiseksi saamamme jigi-paketit. Kiva, kun jokainen saatiin oma pussi, niin sit kotona jaettiin ne. Saatiin sitten erilaisia jokaiselle. Onpahan pojallekin tulijaisia tältä reissulta. :)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Dermosil joulukalenteri unboxaus 0/24

Availin joulukuussa Dermosilin joulukalenterin luukkuja ja koska tämä kosmetiikkajoulukalenteri  on ollut vähemmän esillä blogeissa, päätin esitellä sen teille nyt tammikuussa.


Kyseessä on edullinen joulukalenteri verrattuna muihin kosmetiikkaa sisältäviin joulukalentereihin. Hintaa oli vain 40 euroa ja mielestäni rahan arvoinen laadukas paketti.

Monet muut vastaavanlaiset kalenterit maksoivat satasen pintaan. Hinnat toki määräytyvät sisällön mukaan. Dermosilillä tuotteet olivat edullisempaa ja suoraan ilman välikäsiä toimitettuna, ihan yhtälailla käyttökelpoista ja jännitys säilyi koko joulukuun aina aattoon saakka. Toki takakannessa oli sisältö kerrottu ja unboxauksia löytyy netistä, mutta pidin itseni mahdollisimman hyvin pimennossa siitä.


Ostin kalenterin itse, joten mistään blogiyhteistyöstä ei ole kyse. En siis hyödy millään tavoin kalenterin esittelystä.


Vaikka joulukuu onkin jo takanapäin, tulethan silti avaamaan luukut kanssani. Sisältö ei ole maitosuklaata ja tonttuleluja, va…