Siirry pääsisältöön

Jigi-kalastustapahtumasta päivää

Tänään kävimme koko perheen voimin seisoskelemassa kaatosateessa järven rannalla. Miksikö? No, koska alansa ammattilainen, jigi-kalastuksen edelläkävijä, Peter Lahti, oli esittelemässä ja kertomassa jigikalastuksesta yleisölle ilmaiseksi. Tokihan menimme kuuntelemaan ja katselemaan opastusta.


Lehti-ilmoituksessa tosin mainittiin arvonnastakin, jossa palkintona kalastus hänen kanssaan illalla, mutta lienee sää ollut sellainen, ettei arvontaa suoritettu?! Jokatapauksessa takkiin jäi paljon uutta tietoa ja pitihän sitä sen jälkeen lähteä ostamaan oikeanlaista siimaakin ja hakemaan ilmaiseksi saamamme jigi-paketit. Kiva, kun jokainen saatiin oma pussi, niin sit kotona jaettiin ne. Saatiin sitten erilaisia jokaiselle. Onpahan pojallekin tulijaisia tältä reissulta. :)

Kommentit

KUUKAUDEN SUOSITUIN POSTAUS :

Georganicsin kolme hiilen kovaa tuotetta hampaille

Mikä tekee ihmisestä, olipa mies tai nainen, kauniin? 
Varmasti vastauksia on useampia, mutta ainakin kaunis hymy. Sellainen aito, vilpitön hymy, jolla ei tavoitella mitään hyödykkeitä eikä ivata ketään. Hymy, jossa sielu valaisee temppelinsä kauneimmalla valollaan. Ihan sama, onko hampaita tai ei, raudat tai ei, koriste ja kultahammas tai ei tai vaikka suu ei aukeaisi edes. Mutta oikein kauniista, puhtaiden hampaiden hymystä ei ole haittaakaan.. 😁

Koska minun suuni reagoi tavallisiin hammastahnoihin, on käytössäni oltava aina sellaista tahnaa, mikä ei aiheuta kipua ja aftoja, ientulehdusta tai haavaumia. Koska myös seuraajissani on herkkäsuisia, esittelen kolme upeaa valkaisevaa tuotetta, jotka eivät satuta herkkää suuta. Annetaan hampaiden näkyä hymyillessämme!

Tuotteet olen saanut lahjaksi Ruohonjuuresta eikä minua velvoiteta esittelemään näitä. Teen sen ihan sinua ajatellen.


Georganics oli minulle uusi tuttavuus, mutta aktiivihiili valkaisevana jauheena on tuttua. Nyt pääsin testa…