Ikeasta terkkuja

Ikeasta terkkuja. Anopilta saatiin ihanan pehmeä kylppärin matto lahjaksi valita. Otettiin vihreä, koska se sopii parhaiten sisustukseen ja on just sopivan kokoinen ja ihana jalkojen alla. Eikä muuten liu´u lattialla, vaikkei mitään kumia olekkaan pohjapuolella!

Ostin itselleni 3 läpinäkyvää purkkia verstaalleni. Näitä alan keräillä pikkuhiljaa enemmänkin! Ja sit jossain vaiheessa haen seinälle sellaisen levyn, johon nuo purkit laitan. siis magneetti takana!



Sopivan kokoisia ovat tarkoituksiini ja kunhan se levy on seinällä ja enemmänkin purkkeja siinä, niin onpa kätevä ottaa matskua siitä. Ja näkee suoraan, mitä ottaa! vie tilaa vähemmän, kuin kaapin tai pöydän päällä!

Nyt minullakin on oikea roskis verstaalla! Jo tuota olen kaivannutkin. Enää ei roskapussi seilaa lattialla tielläni ja kaatuile. Nyt on tyylikäs musta roskis nurkassa. Ja maksoi alle 2 euroa!

Haettiin lisää näitä juomalasejakin, kunaiemmin ostettiin 2+2+2. Nyt sama setti lisää ja laitettiin vanhat lasit pois. On tilavat ja kauniit! Ja kolmea eri väriä, joten saa vaihtelua kattaukseen, kun 4 samaa väriä aina noita ja sit jos ollaan kolmistaan, niin jokaisella on oman värisensä lasi. Eivät sekoitu. (juomme yleensä vettä, joten samaa lasia voi käyttää useamminkin päivän aikana). Kestävät konepesun!


Kissankuppeja varten ostettiin tiskiharja, joka seisoo ihan itsekseen tiskipöydällä. ;D
Valittavana oli sininen tai punainen ja otettiin punainen, koska se on Äijjämäinen väri. ;)



VIHDOINKIN! Tätä on odotettu! Kattilankansikaappi saatiin järjestykseen Ikean kansitelineellä! HALLELUJAA!


Ja kotipakettiin MINULLE prinsessaleivoksia. Yhteiseksi sitten suklaatryffeleitäkin.


Kommentit

Unknown sanoi…
Nuo rasiat ovat käteviä. Itsekin olen suunnitellut niitä ostavani joskus, ehkä seuraavalla kerralla. Eka kerta Ikeassa meni vähän vaan ihmetellessä :). Kattilankansisysteemi on pakko saada minunkin, nyt ne on korissa, mutta hirveen hankala se systeemi. Kiitti vinkistä.
ViliMarika sanoi…
Kori oli meilläkin, mutta eihän siitä mitään tullut muuta kuin manaamista. Aina se tarpeellinen kansi oli pohjalla. Tai yritti ne olla poikittainkin, mutta pysykö ne? EI!
Tuula sanoi…
Minä tykkäsin kun hankin keittiön tasoille niitä "ritilöitä" Ei tartte etsiä pannunalustoja tms. kun saa kuumat laskettua isolle ritilälle.
Viltsu sanoi…
Samoja ritilöitä mietittiin itsekin,että jos vaikka tiskipöydälle ostais joskus sellaisen. Mutta nyt tuli jo sen verran kaikkea, ettei enempää voitu tällä kertaa ostella.
Rouva A sanoi…
Jestas, kansiteline, koskaan kuullukkaan tommosen olemassaolosta! Sehän pitää hankkia, kunhan Ikeaan pääsen. Kaikkea sitä oppii vielä tässäkin iässä...Kiitos vinkistä!
Viltsu sanoi…
Tuota on etsitty ja nyt kun Ikeassa päästiin käymään ja siellä näkyi tuollainen, niin tokihan se piti saada. Oli jo pitemmän aikaa mielessä, että heti kun löydetään moinen, niin ostetaan. Se helpottaa niin paljon elämää. Eikä kaduta!