Perhosia kortissa

Hieman tuuleen heitetty toive, mistä tehdä kortteja.. Nappasin tuulesta kysymyksen kiinni ja ehdottaisin aiheeksi TAUKOA.
Anna inspiraation iskeä ja tekaseppas TAUKO-sanaan liittyen jotakin, onko se sitten niitä kortteja, atc-sellaisia vai jokin muu askarrus.
Minä se tauosta nautin täysillä lapseni synttäreitä juhliessa ja lapseni kanssa muutenkin. Katsotaan, mitä tauko tuo tullessaan teiltä ja meiltä.


Kun minä ajattelin taukoa, sain tilaustyön. "Tekisitkö kortin naiselle, nuorelle, ei mitään muuta toivetta". Tottakai teen! 
Tarkemmat ohjeet olisivat kivat. Mutta ei. No, jotain mitä en ole vielä tehnyt, koska valmiissa ei ollut sopivia kortteja?

Kortin sisälle tuli tekstille paikkaa, onnea-teksti ja perhonen.


Perhosesta tein liikkuvan, liihottelevan, tavallaan kaksiosaisen. Kerrottakoon sen verran, että alla on tapettiperhonen ja päällä kahvipussiperhonen. ;)


Korttipohjahan on pyöreä. Siihen sommittelin kuultokukkapaperia, jonka ympäröin kultaköynnöksellä. Sitten leikkelin kauniin kuvan pyöreäksi ja nurkkiin skräppitarroilla kehykset antiikin kullan värisinä. Laitoin 3D-tarrakukkia ympärille.

Kortti oli juuri sitä, mitä haluttiin. Huh huh!

Ja mitä TAUKO-sanaan tulee muuten, niin joskus tauko tarkoittaa myös sitä, että antaa kaiken olla ja otetaan ihan vaan levon kannalta.

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Hyvä tästä uudesta blogista tulee, kai munki sit täytyy kokonaan muuttaa sinne kotilaiskankortteihin. eilen olin kokon päivän töis ja äsken ku tulin töist taisin vetää parin tunnin päikkärit ja vielkii oon ihan pyörryksis.Viikonlopun ku viel jaksais puurtaa ni pääsis lunnol harrastusten pariin, olen mää jo muutaman runokortin sul saanu tehdyks ja jo suunnitellu unikekoi. Ku nyt syön ni kattotaa sit saisinks viel jotai tehdyks.
Tästä tulee tällainen neutraali, inspiksen viemä blogi. Ei mitään suurempia tunteita. Ihan jokaiselle, jota kiinnostaa inspis. ;)
Vuodatus, no, se on vähän niinkuin suomalainen ja se on niinkuin alkuperäinen, aito. Hyvin hankala sanoa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt ainakin näin ja katsotaan. Mites, onko sulla sitä mekon kuvaa? Maksan kyllä kohtuuhinnan, jos sopiva löytyy.