Siirry pääsisältöön

Riinan kanssa vaihdossa

Että mitäkö sitä on tullut taas tehtyä? Ihan kiltisti olen ollut, usko pois vaan. ;)
Olen pesupäivää vietellyt. Homman nimihän on se, että minä olen saanut apteekista viallisen pakkauksen lääkelaastareita. Kaikki kolme aiempaa irtoilivat ja niitä teippailtiin ja huomasin aina loppuviikosta, että lääkkeen vaikutus väheni liikaa. Kivut yltyivät hieman enemmän. Ja kun uusi laastari laitettiin,  olin todella väsynyt ja huonovointinen.

No, nyt menossa neljäs ja paketin viimeinen laastari ja se onkin kaikkein huonoin! Ensin se irtoili ja sitten kun teipattiin kiinni paremmin, se vuoti lääkkeet läpi! Huomasin paidasta, että mitäs mönjää siihen tuli. Ja arvata saattaa, kun paidassa on aineet, ne eivät silloin voi olla laastarissa ja imeytymässä viikkoa selässäni. Näin ollen kivut ovat lisääntyneet entisestään ja alan olla melkolailla kivulias ja levoton. Yritän silti hillitä itseni, meditoida pitkin päivää, rentoutua, olla tekemättä mitään. Silti, nukun huonosti, jos lainkaan. Ihan sellaisia muutaman kymmenen minuutin pätkiä ja taas tunteroiset hereillä. Uneni, ne vähäisetkin, ovat sekavia. Onneksi rakkaani herätti minut kesken uneni, huutoineni.

Kaikki mitä teen, koskee. Ihan sama istunko, seisonko, makaanko... Kaikki koskee. Yritän jo lapsenikin takia olla näyttämättä sitä. Ja juuri lapseni on se, jonka kanssa jaksankin päivät kun Murunen on töissä. Viime yönäkin heräsin siihen, kun käänsin kylkeä ja parkaisin. että se tuntuikin pahalta. Niin heräsi Murunenkin, jos vielä kerennyt nukahtaakkaan... Sillä tuumasi, että liike oli kiertoliike. Se sen kivun aiheutti.

Arvaappas, sanonko perjantaina apteekissa asiasta? Haen silloin uuden satsin ja voit sen uskoa, että kerron tämän koko kuukauden laastarien temput! En usko mitään hyvitystä saavani, en yhtikäs mitään, mutta jospa saisin sellaisen paketin nyt, mikä toimisi? No, mites sen sitten katsoo ulkoa päin? Ei mitenkään... Joka tapauksessa... Jos siitä jotain hyötyä olisi heille? EMT.Niin, tosiaan.. Pesupäivä!

Pyykkipesupäivä. Vaatteita, pojalle ja meille aikuisille. Ja pojan harmaaksi muuttunut vyö koki muodon- tai oikeastaan värin muutoksen Vanishillä (Kiitos Riina edelleen) ja muuttui valkoiseksi. Ja sitten korujen pesua.


Olen siis pessyt sellaisia koruja ja niiden osia, mitä olen saanut ja joista on tarkoitus tehdä uusia. Osa tosin jää minulle itselleni käyttökoruiksi. 
Huomaatkos kuvasta sen harjan, jolla koruja pesen? ;)


Korjasin eilen muuten perhosrintaneulan, jonka sain. Tuo on minusta niin kaunis, että otan sen omaan käyttööni. Ihana! Kiitos Kotilaiska!
Lisäsin uusia timangeja siihen ja pesin.

Mutta mitä teki Riina? Toi tänäaamuna minulle sanojensa mukaan "jotain". Arvelin sen olevan tilaamani 2 atc-korttia. Myönsikin ne olevan kyseessä... Mutta eipä kertonut, että mukana on myös Anna hyvän kiertää-tehtävän askareet!


Sain nuo ihanat, ja minulle sopivat mustat raitavillasukat. Mistä tiesit kokoni?! Ja pieni, kaunis pitsiliina sekä 3 suloista kukkaa. Riina naureskeli pakettia antaessaan, että tarkenen näin kesällä... JOO-O! Mutta usko pois, olen villasukkien käyttäjä heti, jos ilma vähääkään viilenee. Sama se, onko kesä vai talvi.


Sain myös rasian, joka oli täynnä pieniä asioita. Siinä sitä riitti tutkittavaa. On näemmä Riina siivoillut taas... ;)


Atc-korttien mukana oli sälääkin leimakuvien ja heteiden muodossa.


Ja tässä ne atc:t, joita luulin Riinan yksistään olevan tuomassa. :) 
Ihania ovat!

KIITOS!

Keittiössä olen peseskellyt tasoja, yritin hieman imuroida, jotain pientä mikä saisi ajatukset pois tästä hetkestä. Silti ei mitään isompaa. Ja lapsonen lähti shoppailemaan synttärirahojaan. Siinä onkin muotitietoinen nuori mies. ;)

Välillä iltaisin Vilin rilli suoltaa grilliruokaa pöytägrillillä, eilen tein pojalle jalkahoidon; Kylvyn ja kuorinnan sekä vyöhyketerapian rasvauksen kera ja lopuksi vielä raikastava ja viilentävä suihke. Ja tykkäsi. Se oli osa synttärilahjaa.

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
JEE! Meikä on taas niin innossaan kun sain plokkeriin vihdostakin linkkilistan suosikkisivuistani ei aina tartte vuodatuksen tai sähköpostin kautta käydä hakemassa osoitetta.
Tokihan niitä mun lähettämiä koruja sun muita saa oyttaa itselle käyttöön korjattuina tai korjaamatta,lähtikö niistä koruista se tympee vanhan hajuveten haju pois pesemällä. Etikalla lähtee ainakin villavaateistakin jopa tupakan haju kuten muutkin inhat kirpparihajut.
Tetra oli jo saanut runosivut ,niin eiköhän ne jo huomenna ole sullakin kun kaikki lähetin samana päivänä s2.postina.
Ikävää että sait huonoja laastareita apteekista mutta kiva että sait jo uusia.
ViliMarika sanoi…
Posti tuli ja toi tänään runosivuja! Jee! Ja paljon oli muutakii. kiitos! Meille posti tulee tätä nykyä kamalan myöhään. :(
No, tulipa kummiskii.
Riitta Sinikka sanoi…
♥ Oikein mukavia aurikopäiviä luoksesi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Super SaltBalans testissä

5. kesäkuuta 2013

Luin Pirkka-lehdestä mainosta, jossa kerrottiin yhden pillerin auttavan turvotukseen, silmäpusseihin, laihdutukseen, selluliittiin, magnesiumin puutteesta johtuviin kramppeihin tai suonenvetoon, runsaan hikoilun aiheuttamaan mineraalikatoon sekä hillitsemään suolan käytön haittoja. Itse kiinnitin huomiota erityisesti turvotukseen, silmäpusseihin ja kramppeihin. Lisäksi kesäkuumalla hikoilu sekä tietenkin selluliittiäkin löytyy, joten ne myös lisäpotkuna tuossa purkissa. 
En ole mitään laihdutuspillereitä edes halunnut kokeilla, koska niissä yleensä on jokin yhtenevä pointti: Ota tämä pilleri, juo vettä ja liiku paljon ja laihdut 5 kiloa vähintäänkin! Haloo! Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Mutta tällainen oireita lievittävä pilleri voisi ollakin kokeilun arvoinen. Toimiiko vai ei, sen tietää vain kokeilemalla. Mainos kun ei väittänyt mitään ihmeitä eikä pyytänyt tekemään suolan vähentämisiä tai muitakaan temppuja, jolloin tietenkin se auttaisi itsess…

Exfoliating Socks Lavender Kuorivat sukat käyttökokemukset

Kotimainen kosmetiikan verkkokauppa, Sunrise Cosmetics, joka tunnetaan muovituotteita valmistavana ja kosmetiikkaa maahantuovana yrityksenä, lähti mukaan jalkahoitoni toteuttamiseen Iroha naturen kuorivilla sukilla. 
Syy siihen, miksi tarvitsin apua, oli se, että kaikista voiteista ja raspaamisista, liuottamisista ja muistakin kotikonsteista huolimatta sairauksieni yhteissumma aiheuttaa jalkapohjieni kuivumista, hilseilyä ja paksuuntumista. Muutaman kerran kuukaudessa jopa repeilivät verille saakka. Luulin jo, ettei muuta apukeinoa olekaan, kuin voidella hoitavilla, paksuilla voiteilla usean kerran päivässä. Parhaillaan/pahimmillaan olinkin paksu kerron voidetta jalkapohjissa ja muovipussit päälle. Sillä konstilla ei kuitenkaan kävelä liukastelematta ja muutenkin pussi rullautuu helposti varpaisiin, jos esim. jalat liikkuvat mattoa/sänkyä vasten. Mitä hävittävää minulla siis oli siinä, että kokeilisin vielä yhtä uutta juttua, eli kuorivia sukkia.
Sunrise Cosmeticsin verkkokaupasta lö…

Kahvin ja mandariinin yhteinen liitto

Kahvi on yksi koukuttavimmista nautintoaineistamme, joita käytämme sen enempiä miettimättä, koukuttaako se vai ei. Kuitenkin niinä aamuina, kun heräämme aamupalalle, ja huomaamme kahvin loppuneen kaapista, koukutuksen vieroitusoireet huomataan hetkessä. Kahvia on vain saatava!

Kahvin keksijöinä pidetään arabeja, jotka valmistivat kahvia luultavasti jo 1200-luvun tienoilla Jemenissä. Eurooppaan kahvi tuli 1600-luvulla ja maailman suurin kahvintuottajamaa on Brasilia, joka tuottaa noin 1/3 maailman kahvista. Me suomalaiset olemme  maailman ahkerimpia kahvinjuojia asukasta kohti, sillä suomalainen kuluttaa paahdettua kahvia keskimäärin 10 kiloa vuodessa. Minusta se on hassua, sillä itselleni kahvi tuo ensisijaisesti mieleen ennemminkin turkkilaisen kahvin tai jonkin kahvintuottajamaan, kuin Suomen. Olenko siis liian lähellä...?!


Toinen herkku, joka ainakin minulle maistuu erittäin hyvin, on mandariini. Ihanan mehukas, hedelmäinen ja raikas hedelmä, joka saa auringon paistamaan sisältämme…